Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת סתימה בכיור המטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשכיור מטבח נסתם למרות שהסיפון נקי לרוב הגורם הוא בניית שומנים בצינור עד לסתימתו. דבר כזה הוא לא באחריות השוכר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל מקרה לגופו כמובן

אצלי מקרה דומה לא הספיקה העברת "חוטר"

אני מניח שבחוטר התכוונת לקפיץ של אינסטלטורים

זה "פתר" לי את הבעיה לימים ספורים

לבסוף הזמנתי אינסטלטור שהעביר קפיץ מחובר למנוע,

רק הפעולה הזו שראש הקפיץ מסתובב בכל נקודה לאורכו של הצינור + הזרמת מים לסירוגין פתרה את הבעיה.

בהצלחה בכל מקרה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

שימוש לא נכון בסודה קאוסטית יכול לגרום לכך שתצטרך להוציא את הגבישים שלה אח״כ עם אזמל ופטיש. לא שאני ממליץ על שיטה זו לפתיחת סתימות אבל אם כבר תמיס כמות כלשהי בצד בדלי עם מים ותשפוך ישירות את התמיסה. מקום מאוורר, משקפי מגן וכפפות. כבר הייתה אישה שהלכה לה הראיה מנסיון עצמי לפתיחת סטימה בשיטה זו. כששפכה את החומר היתה תסיסה וזה קפץ לה לעיניים.

קפיץ בקוטר מספק ושטיפה עם צינור מים בלחץ הם הפתרון הרובסטי.

פורסם
אבל אם כבר תמיס כמות כלשהי בצד בדלי עם מים ותשפוך ישירות את התמיסה.

לא רק שזה לא נכון זה גם מאד מסוכן מה שהצעת.

אסור לעבוד ככה עם סודה קאוסטית, הדבר עלול לגרום להתפוצץ לך בפנים. צריך לשפוך כף או שתיים לכיור (פנימה ממש) ולשפוך בזהירות מים חמים. אם זו סתימה קטנה זה יעזור אחרת צריך יותר מזה.

אני חושב שכדאי לערוך את התגובה שלך, אחרת מישהו עלול לנסות להמיס סודה קאוסטית בדלי מים רותחים ולקבל פיגוע בפנים.

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני מספר שבועות

אם יש ברשותך חוטר לפתיחת סתימות חפש את הקופסה אליה מתחברת הצנרת מהכיור, פתח את הקופסה שם ונסה להעביר את החוטר לכיוון הכיור.

*מצורפת תמונה של קופסה לדוגמה.

37845.jpg

פורסם

v6 אתה טועה ומבקר בנושאים שכנראה בהם אתה לא מבין (לפי ההמלצה על מים חמים).

1. לא הסברתי איך להכין את התמיסה (אכן היה ראוי להסביר).

2. אמרתי להשתמש באמצעי הגנה.

3. מעולם לה הזכרתי מים רותחים.

4. אמרתי שזו שיטה שאני לא ממליץ עליה.

למי שבכל זאת מחליט-

הכנת התמיסה צריכה להתבצע ע״י הוספה איטית של הנתרן ההידרוקסיטי באיטיות למים קרים, תוך שימוש באמצעי הגנה מלאים.בדיוק באותו אופן בו מדללים חומצה.

הפיכת הסדר (הוספת מים לחומצה/בסיס מרוכז) לרוב תסתיים בהתפרצות של התמיסה ואפילו בפיצוץ. אסור בשום פנים להשתמש במים רותחים.

ושוב- לטעמי זה סיכון מיותר, בזבוז זמן ונזק לסביבה. רק קפיץ ושטיפה.

פורסם

חברים, להלן העדכון;

השאלתי קפיץ מהעבודה (במקרה גיליתי שיש לנו ) רכשתי סודה קאוסטית ב 18 שקל.

ראשית עשיתי רק עם הקפיץ ראיתי שיצא הרבה הרבה לכלוך. ...

אחר כך, שפכתי בזהירות יתרה 3 כפות והעריתי מים רותחים לכיור וברחתי...:-)

ואז שוב עם הקפיץ. יש עוד המון לכלוך.

האמת בלי הקפיץ אני לא חושב שזה היה מחזיק זמן רב.

חובה בכל בית קפיץ.

ו...זהירות עם החומר הנל.

תודה לכולם

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...