Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבועיים נכנסתי לפנצ'ריה לתקן פנצ'ר שנגרם מבורג בצמיג.

על הדרך... המתקן פנצ'רים אמר לי שכדאי שאחליף בקרוב את כל הצמיגים כי מתחיל בהם תהליך של "היפרדות" (בין חלק הגומי של הצמיג לחלק שיש בו גם מתכת/פלדה).:shock:

איך אני יכול לדעת אם באמת הגיע הזמן להחליף את הצמיגים? :roll:

מה הסימנים?

כרגע אני נוסע על הצמיגים המקוריים שהגיעו עם הרכב כשקניתי אותו, בדיוק לפני 3 שנים.

הרכב נסע על הצמיגים הללו 36,000 ק"מ עד כה.

האם צריך באמת להחליף אותם?

אני לא רוצה כמובן לחסוך על חשבון נושא אמיתי של בטיחות, פשוט רוצה לדעת אם אכן הגיע הזמן לנחיצות של החלפה שכזו.

במידה וכן,

כמה צריכה לעלות החלפה של 4 צמיגים לרכב כזה?

בפנצ'ריה המדוברת הציעו לי החלפה לארבעה צמיגים חדשים של חברת Maxxis בעלות של 1,600 ש"ח כולל עבודה ומע"מ. :bigcry:

האם זוהי הצעה כדאית?

אם לא, אשמח להמלצות על חברות צמיגים אחרות ופנצ'ריות אחרות בהן ניתן לבצע את ההחלפה ביותר זול.

בתודה מראש לעונים!

פורסם

תופעה מוכרת בצמיגים ביונדאי.

אגב- מה המידה? אם מדובר ב175/70/14 אז ממש לא כדאי.

באופן כללי נשמע יקר לתוצר של MAXXIS .

פורסם (נערך)

בלי תמונות ברורות, לא יהיה ניתן לזהות עבורך אם יש בעיות בצמיגים.

היפרדות שכבות היא מצב מסוכן, וזה אמור להיות די בולט לעין - בליטות ברורות בצמיג. יתכנו גם רעידות מוגברות ורעש נלווה.

מה המידה ובאיזה דגם מדובר?

מה תאריך הייצור שלהם?

המחיר שהוצע לך נשמע יקר מאוד למידות האפשריות של i20, בטח כשמדובר בצמיג של חברת מקסיס.

מהיכן אתה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מצרף צילומים של הצמיגים אצלי ברכב.

שתי תמונות לכל צמיג, מרחוק ומקרוב.

מצולם לפי הסדר הבא:

קדמי שמאל

דקמי ימין

אחורי שמאל

אחורי ימין

20151219_150934.jpg20151219_150951.jpg20151219_151009.jpg20151219_151024.jpg20151219_151040.jpg20151219_151051.jpg20151219_151104.jpg20151219_151115.jpg

פורסם

אכן זו המידה המדוברת:

175/70/14

אני לא רואה או מרגיש שום בליטות מיוחדות בצמיג.

לא חוויתי רעידות או רעש נלווה/מוגבר בנסיעה.

תאריך הייצור של הצמיגים הוא 1212, קרי סוף מרץ 2012 להבנתי.

הרכב עלה על הכביש בינואר 2013

לפי המידע שנתתי והתמונות האם לדעתכם יש כרגע בכלל צורך בהחלפה לדעתכם?

החריצים בצמיג עמוקים למדי (בוודאי יותר מ2 מ"מ)

הדבר היחיד שמעלה בי את סימן השאלה הוא שהם על הרכב כבר 3 שנים ואולי טיפה יבשים במגע - אבל אין לי באמת מספיק ידע ונסיון בתחום כדי שיהיה לי רפרנס.

תודה

:-)

פורסם

אני לא מצליח לזהות בתמונות היפרדות שכבות (לא אומר שאין בנקודה או זווית שאינה נראית), אבל בהחלט ניתן לזהות שהצמיגים יבשים למדי (וזה גם די מסתדר עם גיל הצמיגים שמתקרבים לגיל 4).

בכל אופן המחיר שהוצע לך הוא בגדר שערוריתי. אפשר לקנות רביעיה כזו ב-1000 ש"ח (למשל).

לא שזה דגם שהייתי ממליץ לרכוש.

תעשה חיפוש, אני זוכר שהמידה וגם על אותו רכב נידונו לאחרונה.

פורסם

נשמע כאילו הצמיגאי ניסה תהליך של היפרדות כסף מהארנק שלך לארנק שלו!

הצמיגים מעט יבשים, שווה בדיקה מעמיקה יותר.. אבל הצעת המחיר גבוהה מאוד למידה הזו ולדגם הצמיגים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

תודה לכל העונים!

טוב,

נראה לי שאחכה כמה חודשים עם החלפת הצמיגים.

אבל בכל אופן אצטרך לעשות זאת בעוד לא הרבה זמן ולמדתי ממה שכתבו כאן.

ממה שקראתי, צמצמתי לכמה אופציות:

- Michelin Energy Saver +

- Continental EcoContact 5

-

PIRELLI CinturatoP1 Verde

- GoodyearEfficientgrip Compact

איזה מהם לדעתכם עדיף?

איפה ניתן לקנות אותם במחיר טוב, "טריים", מקוריים, ובמקום שנותן שירות טוב אמין ומקצועי?

:roll:

פורסם

נראה שהצמיגאי ניסה לעשות סיבוב עליך. לפי הנראה אתה יכול להמשיך לסוע. כל הצמיגים שציינת איכותיים. אני נוסע על הקונטי והם בסדר גמור

פורסם

כנס למנוע ההשוואה של יד 2 כדי לקבל מושג על מחירי צמיגים. לפני שאתה מגיע לפנצ'ריה ודא שהצמיגים במלאי ושהם טריים (יש מדריכים באינטרנט כיצד לבדוק תאריך ייצור של צמיגים).

ללא קשר, אל תתפתה למחיר הזול ביותר וברר בפורום זה על חלק מהספקים שם.

פורסם

לי יש יונדאי I20 ובזמנו גם אני הייתי בהתלבטות לאיזה צמיגים להחליף, בסוף הוחלט על קונטיננטל אקו 5, ועלה לי 1200 ש"ח כולל התקנה אני חושב...

בכל אופן, אחלה של צמיגים, אוחזים מצוין. ממליץ בחום.

פורסם

ידידי, הצמיגים יבשים אל תשחק עם הבטיחות שלך ושל הסובבים אותך.

תחליף אותם בהקדם, כל הדגמים שרשמת הם ברמה גבוהה.

פשוט תריץ טלפונים למספר פנצ'ריות כדי לקבל את המחיר והשירות הטובים ביותר.

צמיגי אנטון ביפו נחשבים לטובים ואמינים.

SEAT IBIZA 1200 TSI SPORT- 2012

• תוכן חדש...