Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציעו לי את שני הרכבים האלה מליסינג ב-60k, ובנוסף לקנות את הרכב המאוד ישן שלי במחיר מחירון.

הפוקוס עם 125.000 קמ והמונדאו עם 100.000 קמ. יד ראשונה מליסינג + אחריות לחצי שנה.

נסעתי בשניהם. הפוקוס יותר רועשת קצת בפנים. המונדאו הרגישה יותר אוטו מנהלים. בפוקוס של 2012 יש יותר טכנולוגיה ודשבורד נראה ומרגיש יותר מפנק.

האם כדאי ואיזה מהם עדיף? איך המחיר הזה?

תודה רבה

פורסם
המונדאו עדיפה מאחר והגיר שלה משמעותית פחות בעייתי מאשר הפוקוס.

זו מונדאו עם מנוע 2.0 או 2.3?

נדמה לי שהמנוע 2.3

פורסם (נערך)

הפוקוס ממולצת ביותר בדגם קודם עד 2011. המונדאו רכב לא פחות ממעולה. צריכת דלק ממוצעת שצפויה לך כ 1 ל 8. גם מאזדה 3 2011 תתן לך 1 ל 8 בממוצע בתוך העיר. המונדאו 2011 מליסינג נסחרת בסביבות ה 55 אלף כך שאם אתה מקבל מחירון על הרכב שלך (לא לנדקוזר 2004) זו נשמעת עסקה טובה. אם הרכב מוצא חן בעניך, קח לבדיקה מטעמך, ואם אין תאונות או בעיות והם מתקנים את כל הרג'קטים במורשה פורד + מוסיפים מצבר + צמיגים, זו תהיה עסקה טובה.

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?574549-סיפר-רכישת-מונדאו-2011-סיכום-חודשיים-סחטיין-לאלבר-ולעידן-אוחיון

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הפוקוס ממולצת ביותר בדגם קודם עד 2011....

המון תודה על המידע. מקריאה באינטרנט התרשמתי שהמונדאו תהיה באמת קניה יותר טובה.

ותודה על הלינק, כבר ראיתי וקראתי את כולו :)

• תוכן חדש...