Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - אודי A4 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הם יושבות על אותה פלטפורמה ולרוב המנועים זהים. כל השאר נראה ומרגיש שונה. על זה משלמים

מה בדיוק כולל "השאר" ואיך זה שווה את ההפרש בכסף?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

ה"שאר" הזה כולל המון. אצל חברי הפורום ישר רצים לשילוש הקדוש של שלדה-הנעה-אחיזה.

את רוב העולם (שזה הצרכנים) זה לא ממש מעניין. מעניין אותם ה"שאר" כמו עד כמה הכיסא נח, מה הרכות של משענת היד ואיך נראית ומרגישה התפירה של ההגה (דוגמאות כמובן). על כל הדברים הקטנים שווה לשלם (מה לעשות שבארץ זה עוד 40,000 בזכות המיסוי)

על ה"שאר" הזה מוכנים לשלם והרבה. זו הסיבה שבעולם גולף נמכרת הרבה יותר מלאון, ופאסאט מסופרב.

עריכה אחרונה על ידי matanya cahana

A3

A4

פורסם

כסא נוח זה חשוב מאוד מאוד. אפילו יותר ממתלים נוחים.

אבל תפירה על ההגה... נו, שויין.

אם אתה רוצה לשלם עשרות אלפי ש"ח על גימור פנים, ולקבל את אותה מכונית בדיוק כמו מי ששילם הרבה פחות, שיהיה לך לבריאות.

אני הייתי קונה BMW, ומקבל גם מכונית טובה יותר בדברים הכל כך משניים כמו שלדה, מנוע... יו קנואו, כל הדברים השוליים הללו, שגורמים לרכב לסוע יותר טוב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא ברור איזו ב.מ.וו היית קונה בפחות מ300K שעושה משהו נכון בתחום המנוע. סדרה 3 - לפחות הבסיסיות - מרגישות די מגעיל מבפנים עם דמוי העור הנוראי של ב.מ.וו (לעומת ה135, שאת גימור האלקנטרה\בד שלה אני מאוד אוהב).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

^ אתה מתלונן על המנוע או על גימור הפנים? בכל אופן, 320 מגיעה עם מנוע לא רע בכלל, גיר טוב מאוד, הנעה אחורית ואיכות חומרים והרכבה גבוהות. בגרסתה המאובזרת מושבי עור אמיתי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני הייתי קונה BMW, ומקבל גם מכונית טובה יותר בדברים הכל כך משניים כמו שלדה, מנוע... יו קנואו, כל הדברים השוליים הללו, שגורמים לרכב לסוע יותר טוב...

לא רשמתי בשום מקום שהם משניים או שוליים (בכל זאת, אני בפורום אז אני מכיר בשילוש הקדוש). אבל בסוף בסוף הם לא אלו שמייצרים את רוב המכירות. ראית קטלוג רכב שהמידע בו הוא טכני?

וכן, באופן אישי אני מוכן לשלם כמה עשות אלפים בשביל מרחב מחיה נעים ונוח יותר. למי שמבלה ביום בממוצע 3 שעות על הכביש זה חשוב לא פחות ממתלים ואחיזה.

אגב, BMW לא אקנה מסיבות אחרות.

A3

A4

פורסם
^ אתה מתלונן על המנוע או על גימור הפנים? בכל אופן, 320 מגיעה עם מנוע לא רע בכלל, גיר טוב מאוד, הנעה אחורית ואיכות חומרים והרכבה גבוהות. בגרסתה המאובזרת מושבי עור אמיתי.

איכות החומרים בסדרה 3 לא מדהימה בחלק מהמקומות. של אודי יותר טובה.

emotion of motion

• תוכן חדש...