Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

אשמח לעזרתכם, רכב חדש לדודתי מהג'יפונים יונדאי טוסון או ניסן קשקאי.

כ 15,000 ק"מ בשנה, נוח, מאובזר ובטיחותי ככל האפשר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

תוכל להוסיף דרישות? (חדש/משומש/כוח מנוע/חסכוני בדלק)

אם ההתלבטות היא לא רק בין הטוסון לקשקאי (ועקב היעדר תקציב, אבל אני מניח שחדש לאור הרשום "טוסון" ולא IX35), הייתי ממליץ על אאוטלנדר- מתלים רכים ונוחים, מאובזר (בקרת אקלים, גג שמש, פנסי לד, בקרת שיוט, מפתח חכם, CONNECTED CAR) ובטיחותי (מוביל איי ו5 כוכבים)

פורסם

המלצה לרכב חדש, שיהיה חסכוני, בטיחותי ומפנק.

ממש התלהבתי מן הטוסון החדש מלא תוספות מהיצרן.

המלצתי לדוד שלי על אאוטלנדר, אך הוא לא חובב מצובישי.

הוא בינתיים עשה נסיעת מבחן על הויטרה ועל הטוסון בימים הקרובים.

פורסם

הויטארה אכן עונה על "חסכוני" ואפשר לומר גם בטיחותי אבל מדובר בקטגוריה נמוכה יותר. לויטארה בסיס גלגלים של 250 אם אני לא טועה ולטוסון 267 בערך מה שאומר שהטוסון משמעותית מרווח יותר.קטגוריות שונות. הטוסון יפיוף אמיתי ויש לו פוזה והוא מפנק (במיוחד בגרסת ה OPEN SKY).הכל עניין של תקציב אבל הוא ממש לא חסכוני! קח בחשבון. גם ה XV של סובארו ( מנוע 2.0) חסכוני יחסית ומרווח מבפנים. היתרון הגדול שלו הוא יכולת השטח החריגה שלו ביחס לאחרים אבל כנראה זה לא מה שאתה מחפש. לגבי הקשקאי לא ממליץ. מנוע זעום מדי (1.2 טורבו) למשקל עצמי יחסית גבוה.לא מספק ולא חסכוני בדלק. מה שכן מפנק. בהצלחה

פורסם

טוסון/קשקאי מגדיר את התקציב באיזור 145K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן, הקשקאי באמת מפנק לאבי יש שנת 2009 מנוע 2.0 אחלה רכב ומאוד אמין.

אם המנוע ממש חלש אז כנראה שירד מהרשימה.

כמה לא חסכוני הטוסון החדש?

פורסם

הספורטאז לא נלקח כאופציה בגלל שהדגם מתחלף בקרוב,

הקנייה של הרכב ממש בתקופה הקרובה.

האם הקשקאי דיזל מומלץ?

יש טוסון דיזל?

פורסם

קשקאי דיזל לדעתי אחלה רכב, הבעייה היא מחיר בסביבות 170, ואם כבר הגעת לשם אז עדיף כבר לקחת X-TRAIL..

לגבי טוסון 1.6 טורבו ודיזל, אם הבנתי נכון הגעתם נשקלת בחיוב וכנראה הם יגיעו עוד כמה חודשים. תבדוק באתר אוטו יש להם כתבה של המכוניות שיגיעו.

• תוכן חדש...