Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו, לאן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה חדש לי .. מה זה אין יותר אלפא ?! למה מדוע?

אחרי כמה שנים של עיצוב מחדש של דגמי פיאט, יש אלפא!

הקימו את המותג מחדש כיצרן של דגמים יחודיים בתוך קונצרן פיאט, תחת אותה חטיבה עם מזראטי, עם ליין חדש של מכוניות הנעה אחורית שאמור להיות מושק בקרוב ולהתחרות בטובות בשבגרמניות.

אם מסתמכים על ההיסטוריה של פיאט בלהחיות את אלפא, העתיד עגום. אבל אם מסתכלים על ההמצאה מחדש של מותג מזראטי...

קרא את וויקיפדיה.

אל תתעצל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פיאט בטורינו קומה שלישית, חדר 33. אם לא אוכלים בדיוק, גם תמצא שם מישהו. וכשחושבים על זה אז הנוכחות הכי רצינית של המותג מדבקה הזה היא כנראה ברחוב יגאל אלון בתל אביב. מה שכן העבר היה די מרשים.

כמו שאמרת, זקנותה מביישת את נעוריה, כי יש לה היסטוריה מפוארת אבל הווה מעורפל ועתיד לא ברור

פורסם

סביר להניח שמי שבאמת מעוניין לספר על אלפא רומיאו ועתידה כבר מזמן התייאש מהעליהום בפורום.

אבל הי, שרשור הפיצויים לגיר הדסג הוקפץ!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
איך הדיון הזה הפך לרציני?

:shock: גם אני לא החלטתי לאן לצאת עם האלפא ג'ולייטה.

מצד אחד אולי לעבודה, אבל בא לי למעבדה לרמקולים של דואק ניסים בחולון.

זו באמת דילמה - אלפא לאן, לחולון או לתל-אביב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנראה שיקח קצת יותר זמן לענות על השאלה הזאת מכפי שחשבנו בהתחלה.

http://www.carscoops.com/2015/12/alfa-romeo-pushes-back-completion-of.html

לפי מסמך רשמי אלפא רומיאו דוחה את את השקת הדגמים החדשים שלה מ-2018 ל-2020, להוציא את הג'וליה כמובן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עידכון לגבי הגוליה בישראל, נכון להיום מדברים על השקה בארץ בספטמבר

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

וואו. לא ידעתי שאפשר לסבול מפוסט-טראומה בגלל האינטרנט.

שלום, מעניין אותי מה קורה עם הדגמים של אלפא בימינו. יש מיטו, ג'ולייטה ו-4c.

האם הג'ולייטה עדיין בייצור? כן.

מה הצפי שלהם להחלפת הדגם? זכור לי שראיתי כתבה שכנראה בקיץ 2016 האם אישרו את זה? לא יודע.

בנוסף, מה מחירון ג'ולייטה חדשה כיום? תלוי בדגם. לפי מחירון רשמי זה בערך בין 165 ל-240.

תשובות באדום.

אם טעיתי ומישהו רוצה לתקן, יהיה נחמד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ולחדד שלא מדובר בג'ולייטה הבאה שצפויה להיות האץ' בהנעה אחורית, לכשתצא בשנת 2036.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חדשות טובות, ידני כבר מתחיל להרגיש כמו מחזה נדיר.

רק צריך שיחליטו להתחרות ראש בראש עם התמחור הצפוי של ה-ATS-V ואז בכלל יוכל להיות פה מעניין..

(לא שאני מאמין שזה יקרה, אבל תמיד נחמד לקוות)

פורסם
אליבא דסמל"ת ב2016 יגיעו מתיחת פנים לג'ולייטה בסביבות מרץ, ג'וליה qv בסביבות אפריל מאי וג'וליה סטנדרטית ברבעון השלישי של השנה.

דיברתי עם חבר ומסתבר שעשיתי קצת סלט עם הזמנים שכתבתי לגבי 2016. לא ברור מתי ינחתו כאן הדגמים השונים.

• תוכן חדש...