Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו גם במחשב של הילד שמריץ חלונות 7.

הופיע אייקון של חלונות 10 בשורת המשימות למטה, עם הצעה לשדרג לשנה חינם, ויש 2 אפשרויות לשדרג עכשיו או לשדרג מאוחר יותר, אי אפשר לסרב. ברוב יאושי אישרתי לשדרג, לקח כמה שניות וקיבלתי תשובה שהמחשב לא עומד בדרישות לחלונות 10, וואללה, לא יכולתם לבדוק לפני שליכלכתם לי את הדסקטופ עם האייקון הפירסומי הזה ?

הכי גרוע שהאייקון לא הוסר גם אחרי, הוא עדיין מתנוסס שם וממשיך להציע לי לשדרג לחלונות 10. המחשבה ששילמתי על הזבל הזה מוציאה אותי מדעתי, חברה מגעילה מיקרוסופט.

פורסם

דווקא אתה שמתגאה בבקיאות שלו בלינוקס טורח לרשום פוסט מרמור כזה ארוך במקום לגגל רגע איך מסירים את האייקון? אפילו נידון פה בעבר. לא מבין מי מכריח אותך לשדרג, הרי 7 עדיין תומך במה שיוצא.

פורסם

זה פוסט מירמור ארוך ? אתה כנראה לא קראת כמה מהמירמורים שלי בפורום :-)

אני זוכר שיש פוסט על ההסרה של הזוועה הזו, הצצתי בזמנו בתהליך וזה לא היה משהו קצר, ואם כבר אז ייקח לי אותו זמן להתקין לינוקס, אבל באותו רגע לא היה לי זמן וכח לא לזה ולא לזה, ואני לא באמת רוצה לשדרג אבל האייקון הזה מעצבן, ומעצבן גם שעכשיו צריך להשקיע זמן להסיר אותו. תודה למיקרוסופט.

פורסם

תמתין שנה והחלון יעלם מעצמו.

לא מדובר בשדרוג למשך שנה, אלא בכך שההצעה לשדרוג פתוחה לפניך למשך שנה. לאחר שנה השדרוג יהיה בתשלום.

ודבר אחד אי אפשר להגיד על חלונות 10 (וגם לא על 8.1) - שמדובר בזבל. זה שאנשים תקועים אי שם בממשק של חלונות 98 לא אומר שאי אפשר להתקדם אחרי 15 שנה. הדבר היחיד שנכון הוא שלאחר התקנת חלונות 10 צריך להכנס להגדרות ולהזיז כמה מתגים בהגדרות הפרטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כאן מישהו שביצע את השדרוג למע' 7 פרוצה?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן, בכמה וכמה מחשבים. זה עובד מצוין.

מרטינס - אין דבר כזה המחשב לא עומד בדרישות. הם רוצים לשחק מלוכלך, תבוא להם בהפוכה ותוריד התקנה של 10 על דיסק און קי, ותבצע התקנה נקייה. שלחתי לך בפרטי לינק לקובץ זיפ שכולל גם אופיס וגם פריצה.

Stay Dirty

פורסם

וינדוס 10 מערכת הפעלה מצוינת. לקחו את הטוב של וינדוס 7 + הטוב (המועט) שהיה בוינדוס 8, ושמו את שניהם בחבילה מודרנית, מהירה וקלה לשימוש.

בקיצור מומלץ בחום - אך לא בשדרוג אלא רק בהתקנה נקיה.

פורסם

המערכת לא רעה אבל יש להזהר בהתקנה על מחשבים ישנים שלחומרה שלהם אין יותר תמיכה בדרייברים לוינדוס10.

התקנתי על הלפטופ שלי, בן 7, המערכת עבדה טוב אבל חלק מהדרייברים קירטעו. הכרטיס רשת האלחוטי עשה בעיות, בלוטוס וקורא כרטיסים לא עבדו כלל, הכרטיס מסך התלונן אבל עבד.

לבסוף נשברתי וחזרתי ל7 הישן והטוב.

יום טוב גם לך

פורסם
כן, בכמה וכמה מחשבים. זה עובד מצוין.

מרטינס - אין דבר כזה המחשב לא עומד בדרישות. הם רוצים לשחק מלוכלך, תבוא להם בהפוכה ותוריד התקנה של 10 על דיסק און קי, ותבצע התקנה נקייה. שלחתי לך בפרטי לינק לקובץ זיפ שכולל גם אופיס וגם פריצה.

זאת טעות איומה. אם הוא אומר שלא תומך גם נקי מ-DOK לא יתמוך.

*כל* חומרה בת 5 שנים ויותר - לא נתמכת כלל ע"י ווינדוס 10. גם רכיבי HIGH END.

אל תמליץ שטויות כאלה, אנשים עוד יתקעו בלי ווינדוס בכלל.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

אל תשכח להגיד את זה גם למחשב בן ה-8 שלי, שמסתבר שלא שמע על זה.

שים לב שליגאל לא זרם טוב הווינדוס עם הדרייברים לכן הוא חזר ל-7. אבל למה שמישהו יתקע ?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

התקנתי הורדה נקיה ועובד טוב למדי .

כשניסיתי לשדרג ,השדרוג היה מאוד איטי ובסוף נפסק כי 7 אצלי היה לא מקורי, התקנה נקייה לקחה 10 דקות.

• תוכן חדש...