Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש את עצת המומחים, ובעלי נסיון בהזמנה מחו"ל.

שמתי עין על רדיו דיסק פיוניר, דגם DEH-X6800BT.

100$ ב-אמאזון.

זה דגם חדש, מודל 2016, המחליף את קודמו 6700BT.

אני מבין שבמכשירים מחו"ל יכולות להיות אי התאמות לשידורי הרדיו בישראל.

וכמו כן, לארץ מיובאים מכשירי פיוניר מדגם שונה מן האמריקאי (סיומת 50 במקום 00 בשם הדגם, לדוגמה 6850BT)

אני לא יודע אם השוני בדגמים המיובאים הוא רק בקפיצות של 50KHz בתדרי הרדיו במקום 100.

ברדיו דיסק הקודם שהיה לי, גם פיוניר, התכונה של מירווחים של 50KHz היתה מיותרת, ואפילו מעצבנת. כי כל התחנות בארץ משדרות ב-100KHz עגול.

יש עוד משהו שעשוי להפריע לרדיו לעבוד בארץ??

מה דעתכם, האם כדאי, (כמובן בתנאי שיעבוד בארץ), וכמה מיסים אני אמור לשלם, אם אשלח דרך ShipiTo

תודה

פורסם

רדיו אמריקאי קופץ בדילוגים של 200kHz והתחנות אי זוגיות בלבד. שם טמונה הבעיה. יש פתרון לדוגמה באמצעות מסיט תדרים.

בהקשר זה, עדיף פשוט לרכוש מחנות אירופאית דגם אירופאי מקביל (גם מכשירים מדרום אמריקה והמזרח הרחוק למעט יפן מתאימים).

בכל אופן, המחיר שאתה מתייחס אליו אינו משתלם ממש. בארץ הדור הקודם עולה כ-650 ש"ח וכנראה שדי בקרוב יכנס הדור החדש וימכר במחיר דומה. על המאה דולר של המכשיר ברכישה מחו"ל, אתה צריך להוסיף שילוח לארץ פלוס לפחות מע"מ ועוד מכס.

פורסם

תודה רבה טום. אמתין שיגיע לארץ, או אף אקנה את הדגם הנוכחי.

שאלה: ממה שהבנתי, ההבדל ביניהם הוא קיום פרוטוקול AOA 2.0 בדגם החדש לקישור ל-אנדרואיד, במקום "סתם" MTP.

לא יודע מה זה, ואם זה כזה יתרון משמעותי?

פורסם

כן, נראה שמדובר בשיפור התקשורת בין הטלפון למכשיר בכל הנוגע להעברת מוזיקה.

לא בקיא ברמה הטכנית לגבי ההבדלים המעשיים.

אגב, נראה שהדגם האירופאי שמקביל יחסית ל-X6800BT האמריקאי הינו דווקא ה-X5800BT (אמור לכלול AOA 2.0).

מסדרה 6 יש באירופה כרגע רק את ה-6800DAB שלא רלוונטי לארץ וגם לא כולל BT.

פורסם

אפשר להיות קצת יותר אקטיבי בענין ולברר מול מספר חנויות (גם כאלו שמוכרות ייבוא מקביל) ו/או יבואן רשמי אם יש צפי.

• תוכן חדש...