Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

P1 VS LA FERRARI VS 918 המבחן שכולם חיכו לו ע"י כריס האריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעה שלמה ראיתי את המבחן הזה ובסוף חוץ מהזקן ששכחתי את שמו כולם התחמקו משאלת השאלות איזה רכב טוב יותר...

הקירח אומר שהיה לוקח את שלושתם.. נו באמת..

וכריס האריס אמר שכל רכב שהוא נסע בו אחרון התיר עליו רושם.. ואם הוא היה נוסע בפורשה אחרון אז הוא היה בוחר בה?..

התחמקות כזאת ועוד לאחר שעה של מבחנים.. מקצועי זה לא

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אם היו עומדות מולך 3 כוסיות בדיוק לטעמך אך אחד ברונטית,שניה בלונדה ושלישית מתולתלת.לא היית מגיב כמוהו?:wink:

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
זו דגמא יפה למי שמעדיף תכנית בידור על רכבים לעומת מישהו שנותן פוקוס על הרכבים ולא על לבדר.

אין לי אשליות שמדובר בתוכניות שונות. ברור שטופ גיר זה יותר בידור והתוכנית כאן הרבה יותר מקצועית.

אין לי גם בהכרח העדפה לכאן או לכאן. בעיקר תלוי באיזה סוג תוכנית אני רוצה לצפות, והאמת שאני לא צופה הרבה לא בזו ולא בזו.

רק התכוונתי שלטעמי כריס האריס מעיק ולא כל כך נעים. ובהיבט הזה יש יתרון יפה לטופ גיר. לא אומר כלום על התוכנית

פורסם
שעה שלמה ראיתי את המבחן הזה ובסוף חוץ מהזקן ששכחתי את שמו כולם התחמקו משאלת השאלות איזה רכב טוב יותר...

הקירח אומר שהיה לוקח את שלושתם.. נו באמת..

וכריס האריס אמר שכל רכב שהוא נסע בו אחרון התיר עליו רושם.. ואם הוא היה נוסע בפורשה אחרון אז הוא היה בוחר בה?..

התחמקות כזאת ועוד לאחר שעה של מבחנים.. מקצועי זה לא

כדאי שתכיר את שמו של הזקן : טיפ נידל, נהג פורמולה 1 בעבר, מגיש את התכנית פיפט גיר, תכנית טובה בהרבה מטופ גיר, לטעמי. והוא אחד המנחים היותר מבינים ונהג הטוב ביותר מבין כל המנחים.

פורסם
כדאי שתכיר את שמו של הזקן : טיפ נידל, נהג פורמולה 1 בעבר, מגיש את התכנית פיפט גיר, תכנית טובה בהרבה מטופ גיר, לטעמי. והוא אחד המנחים היותר מבינים ונהג הטוב ביותר מבין כל המנחים.

באמת אני לא רואה פיפט גיר..

טופ גיר הייתה התוכנית האהובה עליי אבל בחיים לא לקחתי אותה ברצינות מנקודת מבט מקצועית על רכבים אלא על תוכנית בידור נטו. ג׳רמי קלרקסון לפי דעתי האיש הכי מצחיק שראיתי, הוא מצחיק אותי יותר מכל סטנדאפיסט מקצועי שיש.. במיוחד במסעות שהם עושים.. אני רק מחכה לתוכנית הבאה שהוא יעשה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

וסתם נקודה, כשטופ גיר התחיל בהתחלה, טיף היה מנחה לצד ג'רמי. מתישהו העסק התפרק ומאז ועד שג'רמי השתגע והרביץ הם מדי פעם עוקצים אחד את התוכנית של השני. הילוך חמישי/הילוך עליון וכו' וכו'...

פורסם
וסתם נקודה, כשטופ גיר התחיל בהתחלה, טיף היה מנחה לצד ג'רמי. מתישהו העסק התפרק ומאז ועד שג'רמי השתגע והרביץ הם מדי פעם עוקצים אחד את התוכנית של השני. הילוך חמישי/הילוך עליון וכו' וכו'...

אני עוד זוכר את הטופ גיר המקורי.

ג'רמי תמיד היה המבדר יותר וטיפ המקצוען , ובהמשך רואים את זה באבולוציה של התוכניות.

לטעמי טופ גיר מאוד חוזרת על עצמה , הפורמט היה מאוד משעשע ומרענן בכמה עונות הראשונות (אחרי הפיצול) אבל אז זה פשוט חזר על עצמו. היום אני לא מסוגל לצפות בפרק אחד בשלמותו.

והילוך חמישי קצת יבשה מידי , קיצר שהילוך חמישי ידברו עם אמאזון ויעשו איחוד!

פורסם

אם לחזור לנושא המקורי של השרשור, כיף לראות את הסרטון אבל אם להיות מציאותיים- הוא לא באמת רלוונטי למשהו שכן ההבדלים בביצועים מינוריים ובכל מקרה ניתן להניח שאף אחד מהמאושרים שזכו או יזכו להיות הבעלים של אחת ינצל משהו שמתקרב לגבולות המעטפת.

אותי המקלארן הכי פחות מרשימה כי היא פשוט דומה מדי לאחות הקטנה, ה-650S (מעבר לעובדה שאני לא מת על העיצוב של הזנב, נראה קצת כמו רכב "לא גמור").

הפורשה מאוד מרשימה, העיצוב שלה יוצא דופן ביחס לדגמי פורשה הרגילים והיא נראית חבילה שלמה יותר.

הפרארי נראית מינימליסטית ופחות איכותית מבפנים אבל מבחוץ היא פשוט יצירת אומנות, מסוג הרכבים שאם היה לי בית מספיק גדול ומספיק כסף הייתי מעמיד אחת כזאת בסלון על תקן יצירת אומנות.

בקיצור, מצידי שתעשה 3 שניות יותר 0-100 ושתגיע רק ל-250 קמ"ש, אני רוצה לה פרארי, לא אכפת לי באיזה צבע, מצידי שתיהיה בלי צבע ועם מנוע של חיפוshit.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם לחזור לנושא המקורי של השרשור, כיף לראות את הסרטון אבל אם להיות מציאותיים- הוא לא באמת רלוונטי למשהו שכן ההבדלים בביצועים מינוריים ובכל מקרה ניתן להניח שאף אחד מהמאושרים שזכו או יזכו להיות הבעלים של אחת ינצל משהו שמתקרב לגבולות המעטפת.

אותי המקלארן הכי פחות מרשימה כי היא פשוט דומה מדי לאחות הקטנה, ה-650S (מעבר לעובדה שאני לא מת על העיצוב של הזנב, נראה קצת כמו רכב "לא גמור").

הפורשה מאוד מרשימה, העיצוב שלה יוצא דופן ביחס לדגמי פורשה הרגילים והיא נראית חבילה שלמה יותר.

הפרארי נראית מינימליסטית ופחות איכותית מבפנים אבל מבחוץ היא פשוט יצירת אומנות, מסוג הרכבים שאם היה לי בית מספיק גדול ומספיק כסף הייתי מעמיד אחת כזאת בסלון על תקן יצירת אומנות.

בקיצור, מצידי שתעשה 3 שניות יותר 0-100 ושתגיע רק ל-250 קמ"ש, אני רוצה לה פרארי, לא אכפת לי באיזה צבע, מצידי שתיהיה בלי צבע ועם מנוע של חיפוshit.

אז זה אתה? :-)

https://www.youtube.com/watch?v=69TJcIt6A60

• תוכן חדש...