Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם זכרוני אינו מטעה אותי ל PAPAGO יש מצלמה שגם מתריעה מסטייה בנתיב / שמירת מרחק וכו (מחליפה כביכול את המוביל איי) בעלות של כ 200 דולר.

עריכה:

זה הדגם של המצלמה:

https://www.amazon.com/dp/B00HYST05M/ref=asc_df_B00HYST05M4620803?smid=A4UCFL9LU89NR&tag=shopz0d-20&ascsubtag=shopzilla_mp_1214-20;14785948985023288354710080301008005&linkCode=df0&creative=395105&creativeASIN=B00HYST05M

עריכה אחרונה על ידי sh1506

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

עכברוני קצת קראתי אודות הפאפא מסתבר שהם מייצרים ב-טאיוואן ולא בסין.

טוב שהסבת את תשומת ליבי.

תודה.

פורסם

ועכשיו שאלה על משלוח: אני זקוק למיכלי ניקוי למכונת גילוח בראון למשל - זה חודך בערך 40% מהמחיר בישראל.

השאלה - האם מישהו התנסה בקבלת משלוח של נוזל שעלול להיות מסוכן במידה זו או אחרת" האם אכן שלח ומגיע בלו"ז סביר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש למישהו המלצה לאוזניית bt (אחת, לצורך שיחות) במחיר טוב.

אפשר דגם שנמכר בארץ כי יש אפשרות לקנות באילת.

רב תודות

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אתר ה https://www.shoppingil.co.il עלה לאוויר

לא כול האתרים עוד מעודכנים בפרטי המבצע (בטח יהיה כבר מעודכן בבוקר)

בינתים מצאתי מיקרו SD 64 גיגה במהירות אולטרה ב 69 שקל ומקלדת PC-TV ב129 במקום 200

שני המוצרים בבאג

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

לא רואה שום הנחות משמעותיות.

בכל המוצרים שדגמתי ההנחות לא הגיעו למחירי המוצרים בחו"ל בשגרה. חלק מהמוצרים ניתן לרכוש בארץ במחירים נמוכים יותר ביום יום.

לדוגמא - אופנוסנטר מוכרים קסדת AGV K3-SV במחיר מבצע של 1,599 ש"ח. בעוד מחיר השוק שלה בארץ הוא בערך 1,300 ש"ח.

באג - באטלפילד 1 לXbox ב269 ש"ח, שמגלם 0% הנחה.

XBox One המקורי ב1,500 ש"ח. מחירו בארץ כבר ירד לסביבות ה1,200 בשגרה. ואני אפילו לא מתחיל לדבר על אמאזון.

אולי בחנויות הקטנות יותר ההנחות יותר משמעותיות, אבל אין לי פנאי לחטט. בינתיים מדובר בלעג לרש.

(עריכה - אולי המחירים בבאג עדיין לא התעדכנו, אבדוק מאוחר יותר. בשאר החנויות מצויין שמדובר במחיר 'מבצע')

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

איפה ראית את הk3 sv ב1300?

הקסדה הזו נמכרת בכל מקום ב1799.

במבצע שהיה לאופנוסנטר לפני חודש היא הייתה ב1200 ש"ח וזה הכי נמוך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

כלבוטקס, למשל.

לא מופיעה באתר כי הם לא בדיוק טורחים לעדכן אותו, אבל בחנות זה המחיר. וכך בכל חנות שלא גובה 'עמלת רוסי'.

לא מדבר על העובדה ש1,799 ש"ח זה מחיר מופרך בכל קנה מידה לקסדה של 200 דולר.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי בכלל מה זה חג הקניות הזה, יום הרווקים הסינים? יום התחמנים הישראליים?

• תוכן חדש...