Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה לכונן קשיח 2TB עם USB 3.0 (יש חיבור אחר עדיף?) בתקציב עד 500 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, של WD- Elements וגם Seagate-Expansion, האם מומלצים? יש דגמים עדיפים?

אני מחפש לשימוש ביתי בעיקר (כמעט ולא יבלה זמן בדרכים), נועד לשמור תמונות/סרטונים/מסמכים כגיבוי למחשב ולכונן החיצוני השני.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אהלן חברים, אני בבודפשט וראיתי פה חנות בשם sports direct.

יש שם המון נעלי Salomon, ואני מחפש נעליים לטרקים קלים-בינוניים, כמו גאורגיה, אבל לא כמו אנאפורנה. איך בוחרים? עמידות במים? יש איזה מדריך אולי לקרוא לפני?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אהלן חברים, אני בבודפשט וראיתי פה חנות בשם sports direct.

יש שם המון נעלי Salomon, ואני מחפש נעליים לטרקים קלים-בינוניים, כמו גאורגיה, אבל לא כמו אנאפורנה. איך בוחרים? עמידות במים? יש איזה מדריך אולי לקרוא לפני?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

X ULTRA/X ULTRA 2 על גרסאותיהם השונות נוחים בטירוף וקלים מאוד. נמכרים גם בדקאתלון, תבדוק אם אפשר לקבל החזר על המס המקומי.

פורסם

אז אנחנו מסיימים עם החגים ובא לי לפנק את אשתי במתנה.

וש המלצה למגהץ קיטור טוב במחיר סביר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קניתי כזאת ואחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב המקלדת לא מזוהה יותר וצריך לכבות אותה להוציא את הדונגל להחזיר חזרה להפעיל את המקלדת ורק אז היא שוב מתחילה לעבוד.

הבעיה משתחזרת על שלושה מחשבים שונים.

נתקלת אולי בבעיה הזאת?

לא קורה אצלי. חוץ מאיכות הרכבה בינונית המקלדת עושה את העבודה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אז אנחנו מסיימים עם החגים ובא לי לפנק את אשתי במתנה.

וש המלצה למגהץ קיטור טוב במחיר סביר?

זה באמת הרעיון שלך למתנה מפנקת לאישה? תקנה לה שרשרת יפה או הליכון...

פורסם

ramoni - אני התאפקתי לא להגיב כך. אבל אתה לא מכיר את הגברת.

לחם שלי זה היה עושה רק טוב. האיש נהנה לגהץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה באמת הרעיון שלך למתנה מפנקת לאישה? תקנה לה שרשרת יפה או הליכון...

קחו את הדברים בקלות. אני בין השאר גם זה שמגהץ.

הדברים נכתבו בהומור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קחו את הדברים בקלות. אני בין השאר גם זה שמגהץ.

הדברים נכתבו בהומור.

על מתנה כזו אני הייתי מבלה שבוע על הכורסה בסלון [emoji41]

פורסם

אני נחשב למגהץ כבד ומשתמש בקיטור עם דוד כבר המון שנים. לפני חצי שנה הבוש שעמד בגבורה מת אחרי כמעט 4 שנים וקניתי מגהץ של Laurastar. פשוט עולם אחר לאומת מה שהיה לפני. פשוט למראה. רק 3 כפתורים אבל איכות הגיהוץ ברמה אחרת.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...