Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו, כשמדובר ביצרן מכובד בעל שם:

רכשתי את הנעל בתחילת אפריל דרך אמאזון ארה"ב. היא נשלחה אל גיסי בפילדלפיה, שהביא אותה לאחר כחודש אליי לארץ הקוידש. באמת שאין עליה לחץ גבוה או בלאי קיצוני. היום גיליתי שהסוליה מלמטה פשוט נשברה ונחצתה לשניים.

מצד אחד אין עם מי לדבר לאחר כל החודשים הללו, מצד שני די ברור לי שמדובר בפגם בייצור, לא?

1. מה לעשות כעת, אם בכלל נותר מה לעשות?
  2. אשלח שאילתה/תלונה ליצרן ללא קשר, ואשאל אותו האם התופעה מוכרת לו? אחזור לדווח.
  3. הכי חשוב: אבקש המלצותיכם לנעל עם כיפת מגן אבל שתהיה נ ו ח ה .

תודה לכולכם.

627.jpg

פורסם

מחזק את קודמיי ומוסיף שאני הייתי מתחיל דווקא עם אמאזון. שירות לקוחות שלהם הוא בליגה אחרת . אם זה מוצר שהם עצמם מכרו (ולא אחת החנויות שרשומה אצלהם) יש סיכוי טוב לקבל זיכוי או החלפה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

אני ממליץ על הנעליים האלה לאחר עבודה של שנה כמרכיב מכני ( הן עדיין כמו חדשות ומחזיקות מעמד מצויין) רוב הזמן בעמידה והנעליים האלו נוחות כמו נעלי הספורט, אבל המחיר לא זול, אם זה בתקציב שלך ממליץ לך לימדוד.

http://www.hamalbish.co.il/%D7%A0%D7%A2%D7%9C-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%93%D7%92%D7%9D-70034.html

לפני זה קניתי נעליים עם כיפה בפחות מ200 שקל מאיזו חנות נעלייים, תוך פחות מחודש לא יכולתי ללכת ביגלל פצעים שקצוות הכיפה גרמו לי בבוהן ובזרת, קצה הכיפה פשוט גירדה לי את העור :-(, ביגלל זה כבר לא חסכתי וקניתי את הנעליים הכי נוחות שמצאתי, לדעתי מממליץ לכל אחד להשקיע קצת יותר וליקנות נעליעבודה נוחות ביותר, זה ממש משפיע על העבודה ולא חוזרים בסוף היום עם כאבי גב/רגליים ועייפות מוגזמת.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש לי את האוסטרליים למיניהם, לצערי אני לא מתחבר אליהם.

אני בהחלט נידלקתי על הסגנון של סניקר אבל פשוט עם כיפת מגן. האורטופד ממש צעק עליי שאני חייב נעליים נוחות ולא נעלי עבודה (פרדוקס...), ואמר לי שניו באלאנס טובות, אבל יש גם אחרים שלא זוכר את שמם.

מוכן להשקיע עד 400 ש"ח בנושא. יש למישהו ידע האם לפומה או אדידס יש ליין של נעלי בטיחות?

יצרן אחר?

נעליים לא גבוהות, נוחות ורכות אבל כאמור עם כיפת מגן.

פורסם

לעניות דעתי, לגבי הנעל שהתפרקה, שלחו לך זוג ששכב על המדפים הרבה מאוד זמן.

זה אופייני לנעליים ישנות (שעמדו על המסך הרבה זמן) שלא השתמשו בהן (גם בנעל עדיף להשתמש כמו ברכב, שרצוי שלא יעמוד אלא ייסע לפעמים).

שוב - זה רק ניחוש.

לא סיפרת האם הדגם חדש (כי אז זה אולי פגם בייצור. NB בדר"כ נעליים טובות, לפחות לנסיוני האישי) ולא צירפת תמונה של הנזק.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...