Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן,

ברוב הרכבים יש כפתור נחמד עם כיתוב "S" או כל דבר בסגנון.

לכן אני לא רואה שום שימוש אמיתי למכשיר הזה ברכב, ובטח לא ברכבים כמו סדרה 3-5-7.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כן,

מכיר את הכפתור S שיש בחלק מהרכבים.

אתה מודע לזה שתפקידו העיקרי מגיע דווקא בסל"ד בינוני ומעלה כאשר הוא בעצם שואף למשוך את ההילוך כדי להשאר ברצועת הכח במקום להעביר הילוך בסל"ד נמוך ולהכנס להילוך הבא כשאתה מחוץ לרצועת הכח?

מה הקשר בין כפתור S לסל"ד נמוך?

היתה לך סדרה 3?

נהגת גם על אחת עם ההתקן המדובר או דומיו?

נהגת על סדרה 5?

נהגת גם על אחת עם ההתקן המדובר או דומיו?

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אנשים פה אפילו לא קראו על המוצר בפורומים או ביררו עליו וכבר מביעים דעה רעה על זה.

אז כמו שרובכם כתבתם המוצר הזה בעצם לא לוחץ יותר על הגז כשאני לוחץ עליו פחות.

יש לגז תגובה מהירה ואיך זה בא לידי ביטוי?

בעיקר בעקיפות

נסעתי מגעש עד נתניה עם מצב אדום תוך 6 דקות הייתי בנתניה.

כשאני מנסה לעקוף רכב על מצב רגיל לרכב לוקח הרבה יותר זמן להגיב ולבצע את העקיפה

עם המצב הירוק או האדום אני פשוט עוקף את הרכב ומשתחל ב2-3 שניות

עד שלא תנסו לא תבינו

אז זה גם גורם לך למסע בזמן?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אז אחרי שכולם פה סיימו (?) לעוף על פותח השרשור אני אנחית אתכם ואומר לכם שאתם באמת לא יודעים על מה אתם מדברים ובזבזתם שעות טיסה לחינם.

לא מכיר את המוצר הספציפי, כן מכיר מוצרים אחרים- והם עובדים.

יש לכם רכב מוגדש עם מומנט שמגיע בסל"ד נמוך?

זה לא בשבילכם.

למי זה כן טוב?

למי שיש רכב "יוקרתי" אטמוספרי, לדוגמא ב.מ.וו סדרה 3 משושת צילינדרים.

כדי לשמור על נוחות מסויימת המצערת בדגמים אלה מכויילת לתגובה מאוד מתונה, עד איזה 3000 סל"ד המצערת מגיבה בצורה מאוד מתונה ללחיצת הדוושה ונדרשים לתת לחיצה הגונה שגם מקפיצה אתכם לסל"ד גבוה כדי להתחיל להרגיש תגובה נמרצת של המצערת.

מה שההתקן הזה עושה זה למעשה לשנות את פתיחת הפרפר כך שהוא יפתח יותר בסל"ד נמוך ויתן למצערת תחושה חדה יותר.

לא, לא תאיצו מהר יותר ל-100 כי זו לא המטרה.

אתם כן תרגישו מצערת יותר רספונסיבית במהירויות נמוכות שבהן ללא ההתקן המצערת די מתה.

לפעמים מוטב לשתוק מאשר לעשות מבנאדם בדיחה מבלי להתנסות במה שהוא המליץ לכם.

זה בעצם מה שרשמו פה מההתחלה.

פורסם (נערך)

זה שרשמו זה דבר אחד, זה שלא באמת מבינים מה זה עושה זה דבר אחר.

מי שיקרא פה יחשוב שהמוצר מאוד מסוכן, הרי כבר הזהירו פה לא להכנס ברכב לפנים ועוד כל מיני שטויות.

זה מוצר פשוט מאוד שברכבים מסויימים הוא פשוט גורם להם להיות יותר קלילים, סה טו.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

למצערת חשמלית יש 2 ואף 3 מערכות גיבוי, כדי שלא בטעות יתקבל ערך שגוי שיתקע את האינפוט על 100%.

ברגע שאתה תוקע משהו באמצע שמשנה את הקריאה שמקבל המחשב לגבי כמה מצערת התכוונת לפתוח, אתה מסכן את התחת שלך.

אז המוצר הזה מסוכן. אולי בדקו אותו טוב, אולי הוא באיכות טובה, אבל עדיין לא הייתי מתעסק עם המצערת החשמלית. מצטער.

אני חוזר שנית:

האם המוצר הזה לנהיגת מסלול מהנה יותר? לא. אתה במילא תהיה על סל"ד גבוה במסלול.

האם המוצר הזה תורם לנהיגה כיפית יותר בדריפטינג. לא. כנ"ל.

האם המוצר הזה גורם לרכב להיות מהיר יותר. כולנו יודעים שלא.

מה המוצר הזה עושה? נותן לך אשלייה שיש לך מטוס כשאתה נוסע בפקקים, בדיוק כאשר הדבר האחרון שאתה צריך הוא תגובת מצערת חדה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
זה שרשמו זה דבר אחד, זה שלא באמת מבינים מה זה עושה זה דבר אחר.

מי שיקרא פה יחשוב שהמוצר מאוד מסוכן, הרי כבר הזהירו פה לא להכנס ברכב לפנים ועוד כל מיני שטויות.

זה מוצר פשוט מאוד שברכבים מסויימים הוא פשוט גורם להם להיות יותר קלילים, סה טו.

קלילות = איזור בילתי שליט במצערת = תגובת מצערת לא ליניארית , רשמנו! :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם הבנתי את עידן נכון, ברכבים מסויימים המצערת במצב stock מכויילת בצורה לא לינארית כדי לאפשר נוחות בנסיעה רגועה, שסבאלה בסדרה 7 החדשה שלו לא ייתן בטעות מעט גז בעקיפה ויקבל התקף לב מהמהירות הפתאומית. המוצר הזה כנראה "מתקן" את זה כדי שהרכב יגיב טוב יותר לדוושה ויוצר איזהשהו יחס עדיף בנהיגה ספורטיבית בין לחיצה לפתיחת המצערת.

בקיצר, הכי טוב מצערת מכאנית עם כבל גז וזהו.8)

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניתן לשנות את רגישות המצערת באמצעות מחשב הרכב... הרבה יותר בטוח קל וזול מהפתרון הזה.

ואכן, אין כמו מצערת מכאנית. ויותר מזה - מצידי שהכל יהיה מכאני.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תגזים, הזרקה מכאנית זה לא משהו, והתנעה עם מנואלה עוד יותר גרוע :wink:

אני עדיין חושב שזה פיתרון מפגר שלא באמת משפר משהו, אבל בגלל שלא ניסיתי אני פתוח לדעות של אחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אכן, הזרקה זה קצת כאב ראש.

מחזיר אותי לימים של הטרקטורון הראשון שלי, ענתיקה, 100% מכאני, כל רכיבה הייתה תקלה אבל את כולן סידרתי כבר בשטח עם סט כלים פרימיטיבי בגודל ארנק וכמובן ספריי קרבורטורים שכבר תהיתי אם עושים עליו הנחות באריזת שישיות.

אבל יודע מה? אני עדיין רוצה את הכל מכאני :-)

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם (נערך)

זה כנראה המוצר הכי מאעפן ששמעתי עליו בפורום הזה, ואני כולל כאן מוצרים כמו 'כונס אוויר מפלסטיק למזדה 3' ו'מדבקת פתחי יניקה לדלתות של פיג'ו 206'.

אגב ניקו, צחקתי בקול (literally).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תסכים איתי שכשאתה משנה את תגובת המצערת ובעצם עוקף את רמת הרגש שהיצרן תיכנן ברכב, אתה בעצם מסכן את עצמך ואת הסובבים.

וכשאתה מתקין תוכנה חדשה? ניהול חיצוני?

אותו דבר בדיוק- זה רק שולח סיגנל שונה למחשב מצערת.

נותן לך אשלייה שיש לך מטוס כשאתה נוסע בפקקים, בדיוק כאשר הדבר האחרון שאתה צריך הוא תגובת מצערת חדה.

אתה סתם מגזים, זה סה"כ משפר את תגובת המצערת העצלה, זה הכל.

קלילות = איזור בילתי שליט במצערת = תגובת מצערת לא ליניארית , רשמנו! :roll:

זה בסדר שאתה רושם שטויות מחוסר נסיון אבל אתה לא חייב לצטט אותי כי זה עלול להשתמע שאת המסקנות השגויות שלך הסקת ממה שאני כתבתי, ואני בהחלט לא רשמתי דבר ממה שהסקת.

חוזר ואומר שוב,

לעיתים לפני שכותבים שטויות רצוי ואף מומלץ לקרוא קצת בפורומים בחו"ל כדי ללמוד מה המוצר אמור לתת ומה אומרים אלה שהתקינו אותו.

כולכם מפתחים תאוריות יצירתיות שאפילו לא קרובות למה שהמוצר נותן או לפידבקים של מי שבאמת התנסו במוצרים דומים.

כן מסוכן, לא מסוכן, כן אמין, לא אמין, TURNER MOTORSPORT מספיק טוב? ומה לגבי BURGER MOTORSPORT?

http://www.turnermotorsport.com/p-1878-sprint-booster-drive-by-wire-enhancement-module-for-2001-bmw.aspx

http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=261525&page=3

למי שאין סבלנות אני אתמצת את הרשמים שנתנו למוצר כזה בפורום של בימר פסט (והרשמים די דומים בכל הפורומים של ב.מ.וו, תבדקו):

לחיוב:

זה פשוט עובד, תגובת המצערת משתפרת משמעותית, הרכב מרגיש קליל יותר.

לשלילה:

היו מקרים שהמוצר אולי גרם לתקלות בחיישן כזה או אחר, המוצר רק משפר את תגובת המצערת אך אינו משפר ביצועים (למעט המוצר של בורגר מוטורספורט).

אחרי שבאמת תקראו ותלמדו קצת את המוצר אתם מוזמנים לעשות בדיקה כמה רכבים עשו תאונות בגלל שהמוצר גרם למצערת להשאר פתוחה ושאר תרחישי אימה שלא באמת קרו.

אגב, רק כדי להבהיר- אין מה לפרש את דברי כהמלצה ללכת ולהתקין את המוצר או דומיו, הוא בהחלט עושה את העבודה שלו ועל זה מעידים לא מעט אנשים שבאמת ניסו אותו,יחד עם זאת מדובר במוצר לא זול ובהתחשב בעלותו עולה השאלה למה לא להתקין תוכנת ניהול מנוע שגם היא לא פעם משפרת את תגובת המצערת (לכל החוששים משינוי הגדרות היצרן המקוריות) ובנוסף גם משפרת את הספק המנוע.

• תוכן חדש...