Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעיון שיחסוך לכם 1500 ש"ח: במקום לקנות מכשיר שיגרום למחשב הרכב לחשוב שאתם לוחצים על דוושת הגז עד הסוף- פשוט תלחצו עליה עד הסוף.

בזבוז כסף כזה לא ראיתי מאז השרשור האחרון שנפתח על חסכני הדלק כאן בפורום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם קניתי כזה. תצחקו כמה שתרצו אבל רגל ימין שלי הרבה פחות עייפה בסוף נהיגה. אצלי זה הגיע עם PAD מגע, כלומר אני רק מניח את הרגל על הדוושה והרכב מתחיל להאיץ. אני מתכנן לקנות עוד איזו הרחבה לדבר הזה ואם זה יצא לפועל אעדכן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אנשים פה אפילו לא קראו על המוצר בפורומים או ביררו עליו וכבר מביעים דעה רעה על זה.

אז כמו שרובכם כתבתם המוצר הזה בעצם לא לוחץ יותר על הגז כשאני לוחץ עליו פחות.

יש לגז תגובה מהירה ואיך זה בא לידי ביטוי?

בעיקר בעקיפות

נסעתי מגעש עד נתניה עם מצב אדום תוך 6 דקות הייתי בנתניה.

כשאני מנסה לעקוף רכב על מצב רגיל לרכב לוקח הרבה יותר זמן להגיב ולבצע את העקיפה

עם המצב הירוק או האדום אני פשוט עוקף את הרכב ומשתחל ב2-3 שניות

עד שלא תנסו לא תבינו

פורסם

נתוני האצה של הרכב לא משתנים. לא ההספק. לא המומנט. לא יחסי העברה בגיר.

אם תלחץ לבד על הדוושה יותר תקבל את אותו אפקט.

המוצר הזה לא יעיל, ומסוכן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עשו על זה ביקורת בחו"ל.

חבל שלא קראת לפני שקנית.

"Actual Benefits

The benefit of a sprint booster is that you do not have to push the accelerator pedal as far to achieve the acceleration you desire. You are saving some foot effort. There is no difference between installing a sprint booster to changing your driving style to operate the throttle in a more jerky fashion, for example flooring it violently when taking off. The only improvement in throttle response is the time it takes to push the accelerator pedal harder."

"Disadvantages

Installing a sprint booster means the available travel in the accelerator pedal is not fully utilized. There is a large dead zone where the voltage sent to the engine management is 100%. This means you’ve lost precision in throttle control. You’ve lost resolution. Your ability to make small adjustments to throttle has been degraded.

Using more throttle and having a more jerky driving style will cost you more fuel and wear out your car more. It also encourages poor driving habits – for example accelerating hard then braking hard in stop / start traffic rather than just driving at a steady speed."

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מאמין שהגענו לעמוד השני בנושא הזה.

חבר, היית מגיע תוך 6 דקות מגעש לנתניה גם בלי זה, פשוט לוחץ יותר על הגז.

אולי זה טוב לאנשים ממש נמוכים שבקושי מגיעים לדוושות, אבל צריך לפתח כזה גם לבלמים ולקלא'ץ בשבילם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב הבטחתי לעדכן אז בבקשה. ולכל הספקנים אני אומר מראש לא צריך תתגובות שלכם.

היום הגיע לי התוסף שנקרא אקסיבייר. יש גם גרסת מגנטו לימיטד אדישן, שעשוי עם ציפוי אלומיניום, אבל הוא סתם יקר.

מה שהתוסף עושה הוא מתחבר למצערת [רק חשמלית] מחד ומצד שני לגלי תדר המחשבה שלנו. את החוטים אפשר להסתיר באופן קבוע מתחת לכובע. למעשה אני מגיע למצב שאני יכול להאיץ באמצעות המחשבה.

החסרון היחיד הוא המחיר, כולל מסים ומשלוח יצא לי 8500 שקל, אבל בסוף זה מאפשר לי לחסוך בין 7 ל-9 קלוריות לנסיעה מה שמשאיר לי המון אנרגיה להמשך עבודה בבית.

תעשו לי טובה אם אתם פה לצחוק אז דלגו הלאה. יש לי מספיק ניסיון מוטורי כדי לדעת מה טוב בשבילי.

צירפתי תמונה למי שמעוניין, קחו בחשבון שהצבע ניתן לבחירה זה לא חייב להיות פזור. כמו כן שיער מפריע מעט לקליטה אז רצוי להסתפר לפני שימוש.

1.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אנשים פה אפילו לא קראו על המוצר בפורומים או ביררו עליו וכבר מביעים דעה רעה על זה.

אז מכיון שאתה קראת את הפורומים המקצועיים וביררת עליו עם מהנדסי רכב שונים - תוכל לצטט מאמר מדעי / מושכל שיצדיק את הרכישה?

וסתם טיפ להבא - נסה לברר מראש גם בפורום הזה לפני שאתה מוציא כספים על מוצרים כאלו.

פורסם

אז כמו שרובכם כתבתם המוצר הזה בעצם לא לוחץ יותר על הגז כשאני לוחץ עליו פחות.

יש לגז תגובה מהירה ואיך זה בא לידי ביטוי?

בעיקר בעקיפות

נסעתי מגעש עד נתניה עם מצב אדום תוך 6 דקות הייתי בנתניה.

כשאני מנסה לעקוף רכב על מצב רגיל לרכב לוקח הרבה יותר זמן להגיב ולבצע את העקיפה

עם המצב הירוק או האדום אני פשוט עוקף את הרכב ומשתחל ב2-3 שניות

עד שלא תנסו לא תבינו

אם קראת מספיק בפורומים בחו"ל אשמח אם תסביר פה מבחינה מכאנית איך הרכיב הזה גורם לרכב להאיץ מהר יותר מאשר דוושה דבוקה לרצפה.

תנתק את ההתקן המסוכן הזה מהרכב ותשקיע את הכסף להבא בקורס נהיגה מתקדמת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הרכיב הזה גורם לך לחשוב שאתה מאיץ יותר מהר כי אתה צריך ללחוץ פחות חזק על הדוושה כדי לקבל את התוצאה הלינארית והמקורית כמו שדוושה אמורה להיות , במיוחד בנהיגה ספורטיבית. זה לא טוב לדריפט, לא טוב לנהיגת מסלול ולא טוב לדראג.

בעצם זה לא טוב לכלום.

זה כמו שעכשיו תלחץ על דוושת הבלימה ברגל שמאל. לא תבין איך פתאום הרכב נשתל באדמה אחרי כל ליטוף. כבר חסכתי לך שידרוג של צלחות בלימה וקאליפרים.

רק תעשה את זה כשאין אף אחד שנוהג מאחוריך....

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תכלס מכשיר כזה לקלאצ' יהיה פשוט גאוני.

למרות שאינו בר ביצוע :|

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא לקלאץ'? במקום זה שיחזרו לעשות קלאצ'ים עם תחושה והתנגדות ולא הפדאלים לעקבים שיש היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז אחרי שכולם פה סיימו (?) לעוף על פותח השרשור אני אנחית אתכם ואומר לכם שאתם באמת לא יודעים על מה אתם מדברים ובזבזתם שעות טיסה לחינם.

לא מכיר את המוצר הספציפי, כן מכיר מוצרים אחרים- והם עובדים.

יש לכם רכב מוגדש עם מומנט שמגיע בסל"ד נמוך?

זה לא בשבילכם.

למי זה כן טוב?

למי שיש רכב "יוקרתי" אטמוספרי, לדוגמא ב.מ.וו סדרה 3 משושת צילינדרים.

כדי לשמור על נוחות מסויימת המצערת בדגמים אלה מכויילת לתגובה מאוד מתונה, עד איזה 3000 סל"ד המצערת מגיבה בצורה מאוד מתונה ללחיצת הדוושה ונדרשים לתת לחיצה הגונה שגם מקפיצה אתכם לסל"ד גבוה כדי להתחיל להרגיש תגובה נמרצת של המצערת.

מה שההתקן הזה עושה זה למעשה לשנות את פתיחת הפרפר כך שהוא יפתח יותר בסל"ד נמוך ויתן למצערת תחושה חדה יותר.

לא, לא תאיצו מהר יותר ל-100 כי זו לא המטרה.

אתם כן תרגישו מצערת יותר רספונסיבית במהירויות נמוכות שבהן ללא ההתקן המצערת די מתה.

לפעמים מוטב לשתוק מאשר לעשות מבנאדם בדיחה מבלי להתנסות במה שהוא המליץ לכם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...