Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיה סנטר סלוני מה? מו? מי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מקווה ששרשור זה יוך לשרשור הדרכה כולל גם בשביל הדורות הבאים.

שלום המטרה היא להתנתק מהוט ולהישאר מחובר לאינטרנט בלבד.

הבעיה שהמידע באינטרנט מאוד מפוזר ואני לא מצליח לשים את האצבע על מה לעשות בדיוק לכן צריך את עזרתכם.

אני צריך ליצור מדיה סנטר עם ערוצים ברוסית (comedy, tnt, one, ctc, 2x2) ערוצים בעברית כמו עשר ושתיים וערוצים מעשירים כמו דיסקאברי, היסטורי, נשיונאל ואגו.

וערוצי ספורט בסיסיים בשביל החברה.

גם כן שתהיה גישה לספריית סדרות וסרטים כמו בתוכנה zona עם הורדה אוטומאטית של תרגום (בעברית בשביל החברים שבאים וברוסית בשביל המשפחה.

כרגע אני צריך לרכוש את המכשיר אבל שוב אין לי מושג איזה מהם כדאי לקנות.

xiaomi tv box 3? או את הmx3 או מכשיר מבוסס rk3688 או בכלל intel atom?

מה ההיתרונות של כול מכשיר ומה כדאי באמת "להביא"

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם
אני ממליץ דווקא על מחשב מבוסס ווינדוס + כרטיס טלויזיה דיגיטלי ל"עידן+" + תוכנת KODI.

מה עם מכשיר כמו pipo x7 מבוסס z3736f המבוסס וינדוס 8? ומה באמת ההיתרונות למכשיר כזה?

פורסם

אני לא מכיר אישית את המכשיר, ההמלצה שלי דווקא לכיוון של מחשב היא בגלל האפשרות של התקנת כרטיס טלויזיה לקליטת שידורי "עידן+" , משהו שבתחום של הערוצים המקומיים יהיה יציב ולא תלוי ברשת האינטרנט ובמקור השידור (כמובן בתנאי שאתה נמצא באזור שיש בו קליטה סבירה של עידן+).

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אני ממליץ על מיני מחשב שמבוסס על מעבד אינטל מסדרת haswell ומעלה ומריץ מערכת הפעלה openelec או התקנה מינימאלית של יובונטו.

פורסם

לא מזמן קניתי את compute stick של אינטל. מתחבר לשקע ה-HDMI ומתפקד כמחשב שלם לכל דבר. התקנתי עליו Kodi (תעשה חיפוש, יש שרשור על התוכנה בפורום) ופופקורן טיים.

עושה את העבודה יופי טופי.

השמועה אומרת שעוד מעט אמור לצאת דגם חדש של ה-stick שיהיה קצת יותר חזק ויש גם את ה-pen stick של אסוס שעושה את אותו הדבר.

היתרון הוא כמובן גודל - או ליתר דיוק קוטן - המכשיר, ובקודי יש כ

גם מדריך ערוצים, אפשרות להקלטה ועוד מלא מלא פיצ'רים מגניבים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אינני מומחה גדול ולכן פניתי למי שמבין בעניין, את המחשב רכשתי בעצמי ואת ההתקנה, כל ההרחבות (חשוב!), ההדרכה ותמיכה מעולה מרחוק אם צריך עושה בחור חביב ומבין בשם עמית קיסר, אני ממליץ כלקוח (אין לי שום קשר אחר אליו):

http://www.caesaramit.co.il/

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לא מזמן קניתי את compute stick של אינטל. מתחבר לשקע ה-HDMI ומתפקד כמחשב שלם לכל דבר. התקנתי עליו Kodi (תעשה חיפוש, יש שרשור על התוכנה בפורום) ופופקורן טיים.

עושה את העבודה יופי טופי.

השמועה אומרת שעוד מעט אמור לצאת דגם חדש של ה-stick שיהיה קצת יותר חזק ויש גם את ה-pen stick של אסוס שעושה את אותו הדבר.

היתרון הוא כמובן גודל - או ליתר דיוק קוטן - המכשיר, ובקודי יש כ

גם מדריך ערוצים, אפשרות להקלטה ועוד מלא מלא פיצ'רים מגניבים.

גם אני קניתי את ה COMPUTE STICK של אינטל. עובד טוב

פורסם

מי שרוצה מחשב קצת יותר חזק יכול לשקול רכישה של אינטל NUC.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

*קצת עדכונים*

התקנתי קודי על הפלאפון כדי לראות איך הוא מתפקד עם אנדרואיד מכיוון שכאשר השתמשתי בו לראשונה (בתקופה שהוא היה חדש וטרי) על הלינוקס שלי הוא לא הפסיק להיתקע ולקרוס וויתרתי על הרעיון כרגע אני רואה שהוא עובד מצויין ויש אפילו תוסף בגוגל פליי שמוסיף לך ספריות סרטים וערוצים בעברית כשהכול עובד חלק ומהר (אותם בערוצים שקיימים בעידן+) בלחיצה אחת.

יש לציין שיש גם קהילת קודי ישראלית שעושה רושם לא כול כך פעיל אבל באתר שלהם תוכלו למצוא מדריכים והסברים שימושיים.

הזמנתי כרגע android tv box מדגם Mxq עם מעבד amlogic s805 ב30 דולר כולל משלוח המכשיר יחובר לטלוויזית 720P לכן אין צורך במכשיר "חזק" יותר והמכשיר עצמו נקנה לצורך ניסוי וטעייה. אעדכן רשמים כשיגיע

• תוכן חדש...