Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה חזרתי לרוץ על הליכון ואני מחפש משהו שיפיג את השעמום שתוקף אותי אחרי חמש דקות. ניסיתי מוסיקה ולא הצלחתי להתמיד. ניסיתי חדשות ודווקא התמדתי למשך עשרים דקות אבל גם זה משעמם אותי מהר.

הגעתי למסקנה שכדאי לי לשמוע/לראות הרצאות. אני מכיר את טד וראיתי כמה הרצאות טובות אבל צריך ממש לברור שם את ההרצאות כדי שיהיו טובות.

אני אשמח לשמוע על המלצות למקורות טובים להרצאות או אפילו להרצאות ספציפיות. זה לא חייב להיות בנושא מסוים אבל המרצה חייב להיות אמן בתחום.

השאיפה שלי היא להחזיק 40-50 דקות ~ על ההליכון עם ההרצאה (או ההרצאות) הנכונות.

תודה,

פורסם

~

מצטרף להמלצה על ספרי אודיו. לא חסר הרצאות במרשתת אבל למצוא מרצה טוב זה בעיה. אפילו יובל הררי (מחבר "קיצור תולדות הזמן") מתגלה בתור מרצה משעמם ומונוטוני למדי ששואב את כל ההנאה מהחומר המועבר. לבי עם האנשים שנרשמו לקורס שלו באוניברסיטה העברית בעקבות קריאת הספר.

בתור הערת שוליים אני חייב לומר שטד זה לא מי יודע מה. התחיל בתור רעיון טוב, הפך למותג ולמועדון פרטי של עשירים שכל תכליתו לקיים את עצמו, וכיום לדעתי בכלל לא שווה את תשומת הלב. פעם בתקופה יש שם משהו מעניין, אבל שום דבר כזה שאדם משכיל לא יתקל בו לבד ברחבי הרשת. נראה שמדובר בסוג של ספורט ותג כבוד לפסאודו-אינטליגנטים שאוהבים לצטט את ההרצאות האלה במשרד כדי להישמע חכמים, ולא הרבה מעבר לזה.

פורסם

אם זה מעניין אותך אני יכול לשלוח לך לינקים להרצאות - בעברית - בנושא של פטנטים .

העניין שהן ארוכות מ 40 דקות ואתה עלול להיכנס לכושר של רץ מרתון...

פורסם

~

פחות רלוונטי לחדר כושר, אבל אחת ההרצאות המעניינות שנתקלתי בהן לאחרונה היא זו של מנכ"ל איקאה לשעבר, שלומי גבאי. חלק מסדרת הרצאות עסקיות באונ' העברית:

הפודקאסטים שהוזכרו לעיל הם גם רעיון מצויין. אחד ספציפי שאני יכול להמליץ עליו הוא The Tech Guy בהנחיית ליאו לפורט (למי שזוכר אותו מ-TechTV ז"ל). יש לו אתר מאד ידידותי המאפשר להוריד תכניות בפורמט שנוח לך: http://techguylabs.com/

• תוכן חדש...