Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבדתי תקופה ארוכה כנותן שירותשירות, כל פעם שמישהו אמר לי ש"אני עובד אצלו" או שהוא משלם את המשכורת שלי, הייתי מתנצל בפניו ומציע לו לפטר אותי. זה היה סוגר את הדיון די במהירות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
עד כמה שאני יודע במשרד הרישוי לא ניתן לקבל רשימת כלי רכב השייך לאדם אחד, בחתך שמבוסס על מספר תעודת הזהות שלו.

מה הבעיה של גיסך למלא את הטופס על כל פרטיו כולל מספר הרכב , כך הפקידה לא תצטרך להגדיל ראש.

הגעתי, כל שהיה חסר לי זה מספר הרכב.

אפשרי, הדבר לקח לה לא יותר מכמה שניות. דבר שמוכיח שאם רוצים אז אפשר.

אפשרי מבחינה טכנית אבל אסור מבחינת הנוהלים, אני נתקלתי בסירוב לפני מספר שנים.

קפיש.

הפקידה הגדילה ראש.

באנגלית נהוג לאמר

הוא משרת ציבור (Civil Servant) אצלנו לא אהבו את זה לכן זה הפך לעובד ציבור. יחי ההבדל הקטן.

1. המשפט אני משלם לך את המשכורת הוא בזוי ומתנשא מבחינה ערכית , גם אם אתה משלם את מיסיך כחוק ובעקיפין זה משלם את משכורתה.

כל מה שנכתב כאן לא בא לסנגר על פקידים שמתעמרים בלקוחות שלהם או נותנים שירות גרוע.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ביום חמישי שעבר החלטתי ללכת למשרד הרישוי על מנת "להקפיא" רשיונות של שני רכבים ברשות המשפחה שלי.

...

בשביל לקבל פרופורציה, ממליץ לך לנסות להגיע ל"משרד הרישוי" בגרמניה עם תעודת זיהוי חסרה או עם טופס שאינו מולא כנדרש.

עבדתי תקופה ארוכה כנותן שירותשירות, כל פעם שמישהו אמר לי ש"אני עובד אצלו" או שהוא משלם את המשכורת שלי, הייתי מתנצל בפניו ומציע לו לפטר אותי. זה היה סוגר את הדיון די במהירות.

:mm_yeah:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

^

בדיוק מה שבאתי לכתוב. מנסיוני, במקומות כמו גרמניה, אוסטריה, אנגליה ו"אפילו" אוסטרליה הרחוקה בכלל לא יירקו לכיוון שלך (אם אפשר להשתמש בביטוי הזה) אם הגעת עם טפסים\מסמכים חסרים, שלא לדבר על הגדלת ראש- זה בכלל לא קיים שם.

פורסם

^^^^^

בייחוד אם היא קוראת את השרשור הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא חושב שיש בסיס לתלונה שלך. החשיבות של הימצאות תעודת זהות היא בכדי למנוע מצב בו אנשים בשל ריב אישי או סתם רשלנות יקפיאו רשיונות של אחרים שאינם מודעים לכך. באשר לגיסך, איך התכוונת הלקפאה כאשר לא ידעתם את המספר?? האמירה שלך שהיא עובדת אצלך ממש לא במקום. אם היית מגיע עם הנתונים והמסמכים והיא מסרבת לשרת אז היה הצדק עמך.

פורסם

מהיכרותי עם חוק הגנת הפרטיות בחלק שנוגע לאיסור העברת חומר ממאגרי מידע אסור היה לפקידה לתת לך את מס הרכב של גיסך.

יתכן שבזכות יפוי הכוח היא נתנה לך אבל ההשתלחות שלך אינה במקומה.

פורסם

לבוא עם תעודות זיהוי של הבעלים וייפוי כח ממולאים כראוי, זה הדבר הבסיסי ביותר שאדם שבא לקבל שירות במשרד הרישוי צריך לעמוד.

לו היית בטעות מקפיא רשיון של הרכב הלא נכון, או אולי סתם משגע את גיסתך ומקפיא רישיון של רכב ללא ידיעתה - היו מאשימים את הפקידים.

אני חושב שהפקידים נהגו כהלכה, ואילו אתה באת לא מוכן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אם משרד הרישוי היה ליד הבית שלך ולא היית מחכה שעה בתור, גם היית פותח את השרשור הזה? אני לא חושב. רוב הסיכויים שהיית פשוט חוזר ומביא את הדברים הדרושים.

הפקידה אשמה שהגעת מרחוק?

אז טיפ לחיים, להבא תכין את כל מה שדרוש לפני שאתה יוצא מהבית. לבטח אם מדובר בנסיעה של 70 קילומטר ושעות מבוזבזות, שבמקרה כזה הייתי מוודא פעמיים שלא שחכתי כלום.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...