Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ביום חמישי שעבר החלטתי ללכת למשרד הרישוי על מנת "להקפיא" רשיונות של שני רכבים ברשות המשפחה שלי.

אחד השייך לגיסתי והשני לגיסי. גיסתי לא אוהבת שתעודת הזיהוי שלה מסתובבת ולכן נתנה לי צילום של תעודת הזיהוי שלה בצירוף בקשה חתומה על ידה להקפאת הרשיון.

גיסי הסכים לתת את תעודת הזיהוי שלו וגם הוא צירף מכתב המאשר את רצונו להקפיא את רישיון הרכב.

כאמור, נסעתי ביום חמישי למשרד התחבורה בחיפה (מול בתי הזיקוק), מרחק של כ 70 ק"מ הלוך וחזור, הפסדתי יום עבודה. הגעתי לסניף היה עמוס מאוד. חיכיתי בנימוס שעה בתור עד שקיבלו אותי. הגעתי שמח ורענן אל הפקידה. הסברתי לה את מטרת בואי.

היא סירבה בתוקף להקפיא את הרישיון של הרכב של גיסתי בטענה שמדובר בתצלום של תעודת הזהות וזה לא תקף מבחינתה. גם הסבר שלי שכמה ימים לפני זה העברתי טסט לרכב כאשר הבאתי למכון תצלום של תעודת הזהות של גיסתי לא היה מקובל עליה. טוב, לך תריב עם הפקידה. אם היא מסרבת אז היא מסרבת.

עברנו לבקשה של גיסי. כאמור, גיסי נתן לי את תעודת הזהות שלו. אבל בבקשה שלו הוא לא רשם את מספר הרכב. הפקידה שאלה אותי מהו מספר הרכב ואמרתי לה שאינני יודע. הרכב נמצא כבר כמה שנים אצל חברים במושב ואין לי את המספר.

היא סירבה גם כאן להקפיא את רישיון הרכב והפעם פניתי אליה בתחינה. הסברתי לה שהפסדתי יום עבודה והגעתי מרחק של 70 ק"מ רק בשביל זה. זה לא יהיה הוגן לשלוח אותי בחזרה הביתה "בידיים ריקות." הסברתי לה שיש לגיסי רק רכב אחד, כל מה שעליה לעשות זה למצוא את הרכב לפי תעודת הזהות של הבן אדם.

תשובתה הייתה "זאת לא העבודה שלי". אז מה כן העבודה שלך תהיתי לעצמי בלב? בשלב זה רציתי להתפרץ עליה אבל שוב פעם, המנטליות שלי זה תמיד לנסות ביפה. הסברתי לה שוב שהפסדתי יום עבודה, באתי בפקקים, מרחק של 70 ק"מ וכל זה ולבסוף היא הפכה ל"נשמה טהורה" והקפיאה לי את הרישיון רכב.

לפני שנפרדנו ואחרי שהיא גרמה לי להתחנן לפניה מספר פעמים שתועיל בטובה להזיז את האצבעות על המקלדת עוד כמה שניות בכדי למצוא את מספר הרכב, אמרתי לה בנימוס: "להבא, אל תשכחי שאת עובדת בשבילי ולא ההיפך". היא צעקה עלי "אני לא עובדת בשבילך". אני עניתי לה בנימוס "גברת, תרצי או לא תרצי את המשכורת שלך אני משלם".

כנראה שהאשמה תלויה בי. אחרי עשור של חיים במדינה אחרת אני רגיל לתודעת שירות אחרת לגמרי. המחלה הזאת של כמעט תודעת שירות השואפת לאפס מאפיינת הרבה עסקים בישראל למרבה הפליאה. אפילו כאלה שמקבלים תשלום ישירות ממך כמו חברות כבלים, חברות סלולר וכיוצא בזה.

כמה חבל, יש לנו הרבה מה ללמוד מאומות העולם בכל הנוגע לתודעת שירות.

כל טוב לכולם ושבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

"

גיסתי לא אוהבת שתעודת הזיהוי שלה מסתובבת "

בעל רכב המבקש להפקיד את רשיון הרכב מכל סיבה שהיא, נסיעה לחו"ל, חוסר יכולת

לשלם עבור חידוש הרשיון, לצורך תיקונים ממושכים ועוד, רשאי להפקיד את הרשיון

הרכב במשרד הרישוי , עליו או על מיופה כוחו להגיע לכל סניף של משרד הרישוי עם

תעודת הזיהוי של בעל הרכב או בא כוחו, למלא טופס בקשה להפקדת רשיון רכב

ולקבל אישור על הפקדת הרשיון

בטופס יפוי הכוח

נציג המבקש (השליח) יציג:

- טופס זה.

- תעודות זהות שלו ושל

המבקשים.

אז הפקידה אשמה.

שבוע טוב לכולם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא שאני מנסה להגן על פקידי משרד הרישוי, אבל לדעתי הם צריכים להקפיד על קוצו של יוד כדי להמנע ממקרה בו נוכלים מבצעים פעולות בשמם של אזרחים תמימים.

היית צריך להתכונן טוב יותר, להגיע עם הטפסים המדויקים ואז הכל היה דבש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
"

אז הפקידה אשמה.

שבוע טוב לכולם.

"היא סירבה בתוקף להקפיא את הרישיון של הרכב של גיסתי בטענה שמדובר בתצלום של תעודת הזהות וזה לא תקף מבחינתה. גם הסבר שלי שכמה ימים לפני זה העברתי טסט לרכב כאשר הבאתי למכון תצלום של תעודת הזהות של גיסתי לא היה מקובל עליה. טוב, לך תריב עם הפקידה. אם היא מסרבת אז היא מסרבת".

רשמתי בפירוש שאם זה לא מקובל עליה אני לא רב איתה ואכן המירמור שלי בעקבות המקרה השני.

האם גם בזה אתה מצדיק אותה? על החוסר רצון שלה להזיז את האצבעות כמה שניות ולתקתק את תעודת הזיהוי של גיסי ולהעלות את מספר הרכב. האם גם בזאת היא חרגה מתפקידה והלכה מעל ומעבר למעני? להזכירך הגעתי עם תעודת הזיהוי של גיסי עם המסמכים הרלוונטים. מה שהיה חסר זה מספר הרכב. האם גם כאן הצפיה שלי לקצת מאמץ מצד הפקידה היה מוגזם?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לא ביקשתי להעביר בעלות, לא ביקשתי להוריד את הרב מהכביש או משהו אחר. ביקשתי להקפיא רישיון של רכב בן 22 שנים. שעומד שנה ללא תזוזה.

אתה צודק, אשמתי שלא הגעתי עם תעודת הזהות אבל אפשר גם להגדיל ראש לפעמים. אחרי הכל היה ברשותי צילום של תעודת הזהות. אז מה, גנבתי לה את התעודה בסתר וצילמתי אותה בכדי להגיע למשרד הרישוי בכדי להקפיא לה בכוונה את הרישיון? הרי הפקידה יכלה לראות את שם המשפחה שלי בשם המשפחה של גיסתי.

פורסם

עצם העובדה שבמכון רישוי עברו על התקנות וקבלו אותך לטסט עם רכב שאינו רשום על שמך ללא תעודה מזהה מקורית של הבעלים הרשום, אין זה מצדיק את גישתך שהפקידה "צריכה להגדיל ראש".

האדם שצריך להגדיל ראש הוא אתה בלבד, כשהנך צריך להגיע עם הניירת הנכונה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עד כמה שאני יודע במשרד הרישוי לא ניתן לקבל רשימת כלי רכב השייך לאדם אחד, בחתך שמבוסס על מספר תעודת הזהות שלו.

מה הבעיה של גיסך למלא את הטופס על כל פרטיו כולל מספר הרכב , כך הפקידה לא תצטרך להגדיל ראש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עצם העובדה שבמכון רישוי עברו על התקנות וקבלו אותך לטסט עם רכב שאינו רשום על שמך ללא תעודה מזהה מקורית של הבעלים הרשום, אין זה מצדיק את גישתך שהפקידה "צריכה להגדיל ראש".

האדם שצריך להגדיל ראש הוא אתה בלבד, כשהנך צריך להגיע עם הניירת הנכונה.

הגעתי, כל שהיה חסר לי זה מספר הרכב.

עד כמה שאני יודע במשרד הרישוי לא ניתן לקבל רשימת כלי רכב השייך לאדם אחד, בחתך שמבוסס על מספר תעודת הזהות שלו.

מה הבעיה של גיסך למלא את הטופס על כל פרטיו כולל מספר הרכב , כך הפקידה לא תצטרך להגדיל ראש.

אפשרי, הדבר לקח לה לא יותר מכמה שניות. דבר שמוכיח שאם רוצים אז אפשר.

מה פתאום שימלאו את הטופס כהלכה? יותר קל להטפל לפקידות המסכנות.

מסכנות ממש, רחמינא לינצלן. אצלי בעבודה המושתת על שירות לקוחות אני מגדיל ראש מעל ומעבר בתודעה שהלקוח הוא זה שמשלם את המשכורת שלי. אחת הסיבות מדוע עזבתי בנק מסויים שנימנתי על קהל לקוחותיו מזה שנים.

פורסם

אתה הגעת עם חוסר במסמכים ובטפסים, דרשת ש"יגדילו ראש" עבורך (לא בטוח בכלל

שבמסגרת הנהלים), ועוד אחרי שהפקידה עזרה לך והתחשבה בך, לא שכחת לספר

לה שאתה משלם את המשכורת שלה.

האם כאשר בחברה שאתה עובד בה, יבוא אחרון הלקוחות ויספר לך שהוא משלם את המשכורת

שלך ולכן עליך לעשות מה שהוא רוצה ולהתחשב בו, גם אם זה לא בדיוק עומד בקנה אחד עם

הנהלים של החברה, עדיין תחשוב שזה בסדר?

לא מרוצה מהפקידה? תרשום את השם ותתלונן להנהלה/לפניות הציבור וכו'.

כהערת אגב, ממה שיצא לי להתרשם בביקורים במוסדות ממשלתיים,

בד"כ מי שדואג לצעוק/לספר לעובדים שהוא משלם את המשכורת שלהם, הוא כזה

שבפועל אותם עובדים משלמים את המשכורת שלו (מובטל משועמם, לא בריא

בנפשו, סתם אדם שחי מכספי הביטוח הלאומי כי לעבוד זאת מילה גסה עבורו וכן הלאה).

להבא תגיע עם המסמכים הדרושים. תעודת זהות מקורית ומספר רכב זה בסיסי ביותר,

לא משהו שאמור להפתיע אותך כשדורשים אותו לביצוע פרוצדורה פורמלית במשרד הרישוי.

פורסם

בדיוק דיברתי על זה עם אישתי לפני כמה ימים.

שנינו הגענו לשם על הבוקר בתחילת השבוע, להוסיף את שמה לרישיון הרכב.

אז המטרה הושגה, אבל הדרך היתה מגעילה - הפקידה שם ממש חסרת סבלנות, נימוס וחשק לעבוד.

והדובדבן שבקצפת - לפני שהלכנו שאלתי בנימוס משהו שלא היה ברור לי בקשר לרשיון החדש שהודפס והיא נבחה עליי באנטיפתיות כזו שהצטערתי ששאלתי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מהיכרות שהיא מעבר לסתם "שלום-שלום" עם מרבית העובדים במשרד הרישוי במפרץ, אני יודע שיש שונות ברמת האדיבות והשירותיות שלהם. יחד עם זאת, כפי שכבר הוסבר, פות"ש הגיע במטרה לבצע פעולה מבלי שהיו בידיו כל הנתונים והמסמכים הדרושים לכך, לכן גם מבלי לדעת מי היא אותה פקידה ששירתה אותך אני נאלץ לקחת את הצד שלה.

זאת ועוד: מהיכרות טובה הן עם מנהלת המשרד והן עם סגניתה, אני יכול לומר ברמת ודאות מוחלטת שאם במקום כל הסצנות שעשית שם וכל הדיבור המעליב הזה היית פונה בשקט למישהי מהן (ואין סיכוי שלפחות אחת מהן לא נמצאת שם בכל רגע נתון), היית מקבל מענה מיידי והולם לכל טענותיך.

חוץ מהיכרות עם המקום, עובדיו ואופי הפעילות שמתחוללת בו אין לי קשר כלשהו למשרד התחבורה או למשרד הרישוי בחוצות המפרץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיחת טלפון הייתה מונעת ממך להפסיד יום עבודה ועגמת הנפש.

בלי קשר, אנשים לא אוהבים שמזכירים להם בשביל מי הם עובדים, במיוחד כשהם עשו את התפקיד שלהם לפי הנהלים.

יכול להיות שבמדינות אחרות יש תודעת שרות טובה יותר, אבל אם במדינת החאפרים והערסים שומרים על הכללים ולא מקבלים צילום, אז במדינה מתקדמת יותר יוותרו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי המקרה הראשון עם הצילום, זה אמור להיות ברור שאתה טועה כאן לגמרי (אתה גם עשית סוג של כסת"ח בסוף הפסקה שאומר שזה 'מקובל עליך' שהיא לא תתן לך שירות, אבל הרי פרסמת את זה כנראה בשביל 'סטאפ' למקרה השני...).

לגבי המקרה השני, אין לי וניכר שגם לך מושג לגבי הנהלים במשרד הרישוי, ייתכן שאסור לפקידים שם להכנס למאגר מידע שכזה עקב בטחון מידע כזה או אחר, וייתכן שזה לגמרי אפשרי ושהיא סתם שמוקית. וואלה, לא יודע מה נכון. היות והיא בסוף כן טיפלה בך, אני לא מבין למה היית צריך לצאת פוץ ולהתחיל עם נאום האדנות הזה - מה בדיוק הרווחת מכך? תחושת 'i showed her'? בסופו של דבר ברור הרי שלא הובלת לשיפור במצב של שום דבר, ואם כבר להיפך - יש סיכוי שהבחור הבא שהיה צריך עזרה לא קיבל אותה כי הבחור האחרון שהיה בסניף התנהג בצורה מגעילה אחרי שכן סייעו לו.

מצטער שאני לא מצודד בך, בחיי שרציתי - הפקידים במקומות האלו יכולים להיות מעצבנים לגמרי. אבל מהקריאה של הדברים שרשמת עולה תמונה די עגומה לגבי ההתנהגות שלך. אני מבין שאתה עצבני שנסעת 70 ק"מ ובזבזת יום עבודה, אבל האשמה היא בעיקר על הצד של הלקוח במקרה שאתה מתאר, שבא בלי המסמכים הדרושים (ויש ממש מעט כאלו... זה לוקח בערך 2 דקות למלא אותם לפי דרישות אתר משרד התחבורה).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...