Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מצלמת רוורס, תודה רבה! אבל וויתרנו עליה לא בגלל המחיר אלא בגלל שבאמת אין צורך בה. הראות לאחור מעולה והחיישנים מספקים את העבודה. ברכב ההדגמה הייתה מצלמה וחניתי ללא העזרה שלה. היה יותר קל לי אישית.

הבנתי את דבריך,אתה בסדר גמור ורציני בהסברים.

מסכים גם לגבי מצלמה רוורס,הקטע שתשתית קיימת אז למה לא לקבל מערכת מושלמת... הבעיה שמחיר של התקנת מצלמה ופתיחת מסך הוא מוגזם .

יש פתרון להתקנה עצמית בקלות..מי שרוצה הסבר איך ומה ניתן לפנות אלי במייל.

יש פורומים שמסבירים כמה שיטות... (אחת השיטות הוא בתשלום של-40דולר) ובנוסף מקבלים שיפורים בנגן מוזיקה ווידאו ובעתיד גם חיבור של HOTSPOT כולל האינטרנט,התקנת תוכנות ניווט נוספות וגם שידרוג מפות בקלות אבל זה פחות אקטואלי לישראל.

אופציה ברדיו דרך האינטרנט וגם הדלקת מצלמה רוורס בלי להכניס לרוורס.

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה לפותח האשכול.

גם לאמא שלי יש את האוטו ויוצא מדי פעם שאני נוהג בו וכשאני נוהג בהילוך שני מהירות של 20 30 האוטו

רועד כזה בכיאלו הוא זז קדימה ואחורה ברעידות.

רציתי לישאול ככה זה גם אצלכם?

פורסם

יש 2 מצבים בהם יש רעידות. כשהמהירות נמוכה מאוד (סביב 10 קמ"ש). או אם מצב איקו פועל.

בכל אופן, הורדת הילוך או לחיצה קלה על הקלאץ' עם לחיצה על דוושת הגז והכל נעלם (גם רק לחיצה על הגז בלי קלאץ'. אבל זה לוקח יותר זמן).

אגב מצב איקו, מצאתי לו שימוש! בפקקים!

בזמן פקק כבד המצב הזה מדהים. גורם לרכב להיות הרבה יותר נעים במצב של עצירה ומעבר לנסיעה בהילוך ראשון עד שני.

אלאקו01,

תודה רבה, אני משתדל לתת דעה אוביקטיבית על הרכב.

הרכב הוא מעולה. ממש מעולה! במיוחד ובמיוחד כאשר לוקחים בחשבון את מחירו הנמוך מאוד. אבל הוא ממש לא מושלם. אבל הכל היה ידוע מראש אז זה בסדר ואלו דברים שאנחנו מוכנים לחיות איתם כי שאר הדברים באמת באמת בסדר.

פורסם

אני עכשיו בבעיה עם פתיחת המסך למצלמת רוורס. אדי מערכות לא מוכן לפתוח את המסך גם בתשלום רק אם אני מרכיב אצלם את המצלמה בעלות של 1300 שח .

הזמנתי מצלמה אחורית שמתלבשת באור מיספר בעלות של 10$ ורכשתי כבל מפצל שמתחבר למערכת המקורית שמוציא יציאה למצלמה בעלות של 300 שח. ככה שאני אמור לסיים את כל הפרויקט בפחות מ500 שח

פניתי לשירות הלקוחות של דאציה שניסו לעזור ,אבל חזרו אלי עם תשובה שלילית. אדי מערכות הוא המתקין המורשה שלהם ורק הוא רשאי לפתוח אופציה למצלמה.

טוב שהם לא עשו הסכם עם תחנת דלק שמחיבת אותי לתדלק רק בה.

כרגע האוטו שלי בחניה בבית כבר 3 שבועות עם 180 ק"מ בגלל שאישתי לא מוכנה לנסוע בו ואחד הסיבות שאין מצלמה רוורס .היא נמוכה ושדה הראיה שלה קטן

כרגע מאוד מאוכזב מזה שמנפנפים אותך. אני יכול לפתור את הבעיה בהזמנה של מערכת תואם מקור משוכללת הרבה יותר בעלות של 350$ או לחילופין להרכיב מסך מראה.אבל עדין אותי בכל אופן מעצבן שתופסים אותך בב...

מישהו מחזיק תוכנה לפתיחה אבל אומר לך אין בעיה שתעשה במקום אחר,בגדול צוחק עליך כי אין למשהו כרגע את התוכנה לפתיחה

IMG-20151208-WA0046.jpg

פורסם

מישהו מחזיק תוכנה לפתיחה אבל אומר לך אין בעיה שתעשה במקום אחר,בגדול צוחק עליך כי אין למשהו כרגע את התוכנה לפתיחה

יש פתרון להתקנה עצמית בקלות..מי שרוצה הסבר איך ומה ניתן לפנות אלי במייל.

יש פורומים שמסבירים כמה שיטות... (אחת השיטות הוא בתשלום של-40דולר) ובנוסף מקבלים שיפורים בנגן מוזיקה ווידאו ובעתיד גם חיבור של HOTSPOT כולל האינטרנט,התקנת תוכנות ניווט נוספות וגם שידרוג מפות בקלות אבל זה פחות אקטואלי לישראל.

אופציה ברדיו דרך האינטרנט וגם הדלקת מצלמה רוורס בלי להכניס לרוורס.

5 תווים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)

[ATTACH=CONFIG]447644[/ATTACH]

יש והכל יהיה בסדר,עניתי לך בפרטי.

בקטע הזה הם ממש אבל ממש לא בסדר - ניסיון השלמת הכנסה .

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

לירוי, ממליץ לך בחום להתייעץ בפורום אודיו. לא חסרים מתקינים שיכולים לסדר לך את זה, ובעלות סמלית. בהצלחה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לירוי, ממליץ לך בחום להתייעץ בפורום אודיו. לא חסרים מתקינים שיכולים לסדר לך את זה, ובעלות סמלית. בהצלחה!

לפי דעתי לא ימצא שום פתרון מהם,אבל לבדוק זה קדוש !!

פורסם (נערך)

כרגע מאוד מאוכזב מזה שמנפנפים אותך. אני יכול לפתור את הבעיה בהזמנה של מערכת תואם מקור משוכללת הרבה יותר בעלות של 350$ או לחילופין להרכיב מסך מראה.אבל עדין אותי בכל אופן מעצבן שתופסים אותך בב...

[ATTACH=CONFIG]447644[/ATTACH]

אתה לא יחיד שמאוכזב מהם ממולטימדיה ללא מצלמה .

פתרון יש ,אמרתי לא פעם אחת -אתה צריך להחליט :wink: מה טוב לך.

לגבי להחליף מערכת אחרת -גם פתרון אבל הוא לא זול אבל פי 100 טוב יותר ממערכת מקורית -אין מה להשוות !!!

מערכת אנדרואיד עם מסך איכותי הרבה יותר ברזוליציה של 1024 על 600 שזה כפול ממקורי

מפרט :CorteX A9 Dual-Core 1.6GHz CPU + Android 4.4.2 DVD + 1024*600 Capacitance screen(optional) + Built in wifi dongle + wifi hotspot + support GLONASS and GPS + 3G function + Built in GPS + FM/AM radio(RDS for Europ only)+Bluetooth + SD/USB Slots+AV IN/OUT+Rear view INPUT + DVB-T/ISDB-T/DVB-T2/ATSC(Optional)+ OBD2(Optional) + 3G modem (Optional) + HD CCD rear camera (Optional) + Mirror link + TPMS

תעשה בדיקה בבקשה מה גרסת תוכנה מותקנת אצלך במולטימדיה או שתעשה צילום מסך.

בשבילך התחלתי לדבר עם בן אדם הנכון .

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

ערב טוב

לגבי שאלות עם מולטימדיה ופתיחת מסך למצלמה:

ניתן לקבל את זה בעזרת תוכנה שמעתיקים על USB ואז עובדים עם ממשק חדשני בלי לפגוע במקורי כאשר דיסק און קי בUSB מחובר קבוע.

בעדכון הבאה יהיה

[video=youtube;mluy-rFTpLs]

עובדים 4 רמקולים.

כמה רמקולים יש בסטאפווי היום ?

פורסם
האם הקישור הזה רלוונטי לנושא שלירוי העלה

שאני אבין נכון לפני שאני עושה טעויות.

אני ניכנס לאתר בוחר מוצר או ערכת נושא. משלם בכרטיס אשראי . והאתר שולח לי למייל ואז אני מוריד את זה לדיסק און קי?

פורסם
שאני אבין נכון לפני שאני עושה טעויות.

אני ניכנס לאתר בוחר מוצר או ערכת נושא. משלם בכרטיס אשראי . והאתר שולח לי למייל ואז אני מוריד את זה לדיסק און קי?

דרך אתר קצת יותר יקר ואין לי שמץ מה ואיך שם.

ישירות לפי דעתי יותר זול ובטוח,כי יש לך עסק עם תכנת שלהם :wink:

תחליט לבד מה טוב ונוח לך.

• תוכן חדש...