Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלכס,

לגבי המזגן נחכה לימים חמים יותר ואז נספר על המזגן.

שומאכר,

היה טיול מגניב. נספר בהמשך כשיהיה זמן.

פורסם

זה כמו טיול אבארט*(1-).

סתם, סתם. ברצינות הגמורה, לפעמים אני משתעשע במחשבות כפירה לזנוח לגמרי את התחביב ולקנות סנדרו 1.2. איזה תענוג לכיס!

מברך על קיומו של המותג בארצנו. :mm_yeah:

:idea:
פורסם

מה עצרתם אצל נלו לקבב רומני? טיול דאצ'יה הרגתם אותי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש קבוצת פייסבוק פעילה מאוד שמארגנת טיולים בעיקר לדאסטרים 4X4 אבל גם טיולי שבילים בעבירות קלה שמתאימים לסנדרו.

ויש גם מועדון של היבואן שמארגן טיולים בחינם לבעלי דאצ'ות

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אוקיי אז למרות שרציתי לכתוב יותר מפורט עם תמונות אכתוב כבר ונצרף בהמשך עקב ריבוי השאלות,

ביום שבת האחרון היבואן ארגן יום כיף לחברי מועדון דאצ'יה (קהילת דאצ'יה בפייסבוק). היום היה בצפון הנגב, עברנו ליד גבול רצועת עזה בין היתר, היה קפה, תה, עוגות ומדריך (לכל קבוצה).

בטיול לקחו חלק כ-30 רכבים שחולקו ל2 קבוצות באופן רנדומלי. הרכבים שהשתתפו בעיקר דאסטרים אבל גם סאנדרוים ו2 לודג'י. נסנעו חלק מהזמן בכביש וחלק בשבילים פשוטים של קק"ל. עלות הטיול הייתה 70 ש"ח לרכב. לא ראיתי אנשים שהגיעו לבד. הרכבים היו מלאים במשפחות.

הטיול היה מאורגן היטב, מזג האוויר היה מדהים, הפריחה הייתה מאוד יפה, הכל היה צבעוני. המון ירוק עם פרחים בצבעים שונים.

האנשים שהצטרפו היו, לפחות בקבוצה שלנו, מאוד טובים. שמרו על כללי נהיגה נאותים ושיתפו פעולה עם המדריך. גם לא התלוננו כאשר עשינו פיקניק ללא שולחנות וללא כסאות.

חייב לציין שהיה ממש אחלה! נהנו מאוד הן מהאווירה, מזג האוויר, המדריך, הרכבים באמת הכל היה מעולה!

סה"כ הרכב נסע ביום הזה יותר מ-300 ק"מ (נסיעה לשם+ טיול+ חזרה הבייתה) ובמשך לא מעט שעות (יצאנו מהבית ב8:30. חזרנו ב18:30) כאשר חלקם הגדול בשבילים לא סלולים ולא הרגשנו כאבי גב או משהו כזה. גם לא הרגשנו עייפים בצורה חריגה. אני ישבתי במושב האחורי ונתתי לאבא לנהוג ולהינות. באמת שהיה בסדר גמור! מה שכן, היו כמה נקודות שקצת קרקשו ברכב שלנו, שום דבר נוראי ושום דבר ששומעים על האספלט אבל בטיול כזה יצא ששמענו. מה גם שהייתי שמח לקצת יותר בידוד ברכב והנושא הזה כבר בבדיקה.

חייב להגיד ששאפו לקרסו! לארגן טיולים כאלו, לבנות קהילה ולתחזק אותה, ככה בונים מותג! לא מובן מאליו ובאמת כל הכבוד! לא שמעתי על תלונות מצד אף אחד. זה גם לא הטיול הראשון אותו מארגנים (הראשון שאנחנו הצטרפנו) ואנשים שכבר היו בעבר מספרים שכל הזמן הכל באותה אווירה חיובית מאוד. מה שכן, כמו שכמה כבר אמרו להם, מחכים לאיזה טיול עם לינה. מקווה שיקחו את זה ברצינות!

תמונות אני יעלה בהמשך לאחר שאני ימחוק מספרי רישוי של הרכבים.

פורסם

שמע, לא ידעתי שכבר יש מועדון לבעלי דאסטרים. כל הכבוד לקרסו על הארגון ולכם על ההשתתפות.

רק לא הבנתי על מה בדיוק שילמתם 70 ש"ח לרכב?

אגב, אם סמל"ת עושים את זה עם מועדון אבארט' וקרסו עם מועדון דאסטרים,

לא ברור לי איך צ'מפיון לא הרימו את הכפפה ועשו מועדון לבעלי הספורטיביות שלהם.

פורסם

יש (או היה) לצ'מפיון מועדון ייטי. אין לי מושג מה קורה בגזרת הספורטיביות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
נסענו חלק מהזמן בכביש וחלק בשבילים פשוטים של קק"ל.

פחחח, מועדון לאון טייל כבר בשטח הררי ומדברי. תלמדו מאיתנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה כמו טיול אבארט*(1-).

מה עצרתם אצל נלו לקבב רומני? טיול דאצ'יה הרגתם אותי.

יש פה תגובות שאסור לפספס. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ניחא מועדון דסטאר, אבל מועדון של סנדרו...

מחר בבוקר יעשו טיול של עגלות סופר סל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
יש קבוצת פייסבוק פעילה מאוד שמארגנת טיולים בעיקר לדאסטרים 4X4 אבל גם טיולי שבילים בעבירות קלה שמתאימים לסנדרו.

ויש גם מועדון של היבואן שמארגן טיולים בחינם לבעלי דאצ'ות

הטיולים הם בערך חצי חצי ולא מפלים איש, מה שכן עיקר הברברת בפייסבוק היא סביב הדאסטרים 4X4.

שמע, לא ידעתי שכבר יש מועדון לבעלי דאסטרים. כל הכבוד לקרסו על הארגון ולכם על ההשתתפות.

רק לא הבנתי על מה בדיוק שילמתם 70 ש"ח לרכב?

אגב, אם סמל"ת עושים את זה עם מועדון אבארט' וקרסו עם מועדון דאסטרים,

לא ברור לי איך צ'מפיון לא הרימו את הכפפה ועשו מועדון לבעלי הספורטיביות שלהם.

70 ש"ח מכיון שיש מורה דרך ויש גם מלווה שטח מקצועי (חשוב בעקר בנסיעות 4X4) ומקבלים חולצות לכל נוסעי הרכב וכיבוד.

בקיצור 70 ש"ח לרכב זה כלום (אני מבקש מי שחושב אחרת לא להגיב כאן אלה אם כן הוא בעל דאציה ששלם את הסכום ואחרי שהיה בטיול חושב שזה לא הוגן)

פחחח, מועדון לאון טייל כבר בשטח הררי ומדברי. תלמדו מאיתנו.

זה היה טיול לכלל רכבי הדאציו, לכן הוא היה בשבילי קק"ל.

היו טיולים לרכבי דאסטרים 4X4 שהם היו בשבלים הררים וכו'

פורסם
ניחא מועדון דסטאר, אבל מועדון של סנדרו...

מחר בבוקר יעשו טיול של עגלות סופר סל.

כי טיולים זה רק לרכבים מהירים?

לדעתי שאפו לקראסו. טיול לא חייב להיות התגרזנות או טיפוס על גבעות 89 מעלות מהקרקע.

זה שיש מועדון זה מבורך. אווירה, אנשים, לראות קצת נופים ולטייל עם המשפחה והחברים. מעולה. שאפו גדול!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...