Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צבעתי את הרכב שלי גולף 2002 בצבע פלסטידיפ שחור, לאחר כשנה הצבע קיבל פנסים וקילופים מעצבנים, בכדי לא להתעסק יותר עם הפלסטידיפ חשבתי על לצבוע את הרכב בצבע שחור מט רגיל.

האם אני יכול לצבוע על הפלסטידיפ? לפי מה ששמעתי בגלל שזה גומי, חום וקור יגרמו לפיצוץ הצבע שמעל.

דבר שני האם חובה לצבע מט תנור?

דרך אגב לא מומלץ לצבוע בפלסטידיפ! אני צבעתי בגלל שנפלה עליי עסקה נחמדה, כל הפלסטידיפ עלה לי 250 שקל ולכן לא התרגשתי ממהוצאה.

אני מרחם על מי שהשקיע 1000+ שקל על הצבע הזה :/

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

אתה לא יכול להשוות עבודה ב250 ל1000 ש"ח, החומר עולה ייותר מזה ככה שאני מאמין שהעבודה בהתאם.

בכל מקרה, לצבוע על הפלסטידיפ אתה יכול רק עם פלסטידיפ.

פורסם

צביעה בפלסטידיפ איכותית יכולה להגיע גם לכמה אלפים יפים מאוד כמו צביעה רגילה וצריך לעשות הכנה כמו שצריך לפני היישום, הכל תלוי איך עושים ואיפה, לטובתך אני מקווה שעשו לך מספיק שכבות כדי שתוכל לקלף את הפלסטידיפ ללא קושי כי אם עשו לך שכבה אחת או 2 סביר להניח שהן דקות מדי ובגלל זה הכל מתקלף לך (מקווה מאוד שלא עשו לך בפחיות), ובנוסף יהיה לך קשה ביותר להוריד את כל הפלסטידיפ בחתיכות שלמות.

בכדי לצבוע על פלסטידיפ מתקלף אתה צריך להחליק אותו בעזרת טרפנטין / טינר, פחות ממליץ על צבע הרכב.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני ביצעתי את הצביעה , אכן בפחיות וכמות הפחיות שבוזבזו היא כ 25 פחיות. החומר מספיק עבה בכדי להוריד אך גם מספיק לא עמיד בכדי להיפצע, כמו לדוגמא במשך שנה אני יורד מהרכב ומדי פעם פוגע עם הרגל בדופן.

לא קשור למחיר, גם ניסיתי להשתמש בחומר שמגיע בגלון על הגג, יונה חירבנה ועשתה צלקת.. חח.

האם אפשר לצבוע את השחור מט ללא תנור?

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

אני לא בטוח ש- 25 פחיות זה מספיק.

אם אני זוכר נכון ראיתי פעם איזה חישוב של כמה פחיות ספריי צריך כדי לצבוע רכב שלם עם פלסטי דיפ וזה עמד על סביב ה-50 אם אני זוכר נכון.

בכל מקרה, אם אתה רוצה לצבוע על פלסטי דיפ, זה רק עם פלסטי דיפ.

בהצלחה

פורסם

תשמע, לצבוע רכב שלם עם פחיות ספריי זו הדרך הכי רעה לבצע ציפוי פלסטידיפ כיוון וזה מיועד לחלקים קטנים יותר כמו ג'אנטים, סאן רוף ספויילר או סמלים (וגם לשימוש ביתי) - רק בשביל הידע האישי. הטקסטורה לא יוצאת חלקה אלא תפוזית ולא תהיה לעולם כמו אקדח מרסס מיועד (לדוגמא של DYC, אם בא לך תריץ חיפוש ביוטוב) או במקום מקצועי שצובע רכבים עם מרסס דומה.

אם עשית מספיק שכבות אז לקלף את זה לא אמורה להיות בעיה.

פחית פלסטידיפ עולה היום 100 ש"ח לאחר הפחתה במחיר (120 בעבר), אז ב 50 ש"ח לדעתי רכשת את התחליף של ספקטרו?

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, הטקסטורה זה עניין של מרחק, כלל שתתרחק יותר מהאזור אותו אתה צובע הטקסטורה תיצא כמו שאמרת יותר תפוזית, בגלל שהחומר יותר זמן באוויר ושהוא נוגע במשטח כבר התקשה מעט.

החומר שהשתמשתי זה אכן ספקטרו שהשגתי במחיר עלות של 10 שקל ליחידה.

החומר שווה ערך לחלוטין לפלסטידיפ המקורי, כי חבר שלי עשה עם הפלסטידיפ המקורי והזמן עושה את שלו עם החומר הזה.

ואתם תמיד שוכחים לענות לי על השאלה, האם צבע שחור מט צריך תנור?

פורסם

שטויות, החומר הזה יושב לי על כל חלקי הניקל ברכב כולל הג'אנטים ויושב בצורה יפה ביותר כבר חצי שנה ויותר (ידיות, סמלים, ידית תא מטען), כנסו לפורום של DYC בפייסבוק ותראו איזו עבודות עושים שם.

על הספקטרו קראתי שיש איתו קשיים ביישום ובהורדה, אם אני לא טועה גם כאן בפורום בפוסט ישן.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא מכיר את החומר של ספקטרו, כן זכור לי שהוא נקטל, אבל זה לא האישו.

הכי קל להרחיק אנשים ממוצרים כאלה ואחרים, את עצמך בדקת?

בילית קצת בפורומים? תחקרת? קראת איך מרססים? פעילות מקדימה? נקיון רציני כזה או אחר? לפי דעתי הבעיה היא אצלך, באופן היישום שלך, בעיה בטכניקה.

אתה יוצא בקביעה חד משמעית שהחומר גרוע, ולא מספר אפילו למה.

אבל מצד שני כל הנ״ל מיותר, החלטת לצבוע רכב שלם עם פחיות, לאיזה קסם ציפית?

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

יותר מעניין אותי לראות את הצביעה בעין ( או בתמונה ), ככל הנראה יש הבדלי כתמים מטורפים בגלל הפרשי שכבות - מה שלא קורה עם מרסס מקצועי.

פות"ש - אם אפשר תמונה כמובן.

נ.ב - להלן שרשור התקדמות שלי עם פלסטידיפ על כל החלקים הנלווים אצלי ברכב.

קצת נסיונות עם פלסטידיפ

ועוד תוספת לג'אנטים לאחר שרציתי לגוון בצבע.

פרוייקט צביעת גאנטים. - דף 12

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...