Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב וחתימה טובה לכולם!

המחשב הנייד של אשתי (Dell) כנראה נפטר והוא לא נדלק יותר.

המחשב בן 7 שנים ולכן אין טעם לנסות ולתקן אותו, אבל כן ישנה חשיבות להוציא משם את ההארדיסק או את הנתונים שהיו עליו.

האם ישנה דרך לעשות זאת? אני יודע שבמחשבים נייחים אפשר לשלוף את ההארדיסק ולחבר אותו כ-Slave למחשב אחר וכך לגשת לכל המידע שנמצא עליו אך מה הפרוצדורה במחשב נייד שבו אין גישה לפירוק ההארדיסק?

אני בטוח שמישהו כבר נתקל בבעיה הזו ולכן אשמח לעזרה או פתרון חלופי ממביני עניין.

המון תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לפחות בניידים שאני נתקלתי, יש גישה לדיסק הקשיח ולעיתים זה גם בלי לפרק את המחשב כלל אלא רק כמה ברגים שמשחררים את הדיסק בלבד (רצלי הוא נמצא מתחת לכיסוי עם 2 ברגים בחלק האחורי של המחשב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה זאת אומרת אין גישה לפירוק הhd , חייבת להיות . חפש בגוגל את שם הדגם + hd removal/replacement או לחלופין ציין פה את שם הדגם. מאחר והמחשב מ2007 אני מאמין שזה sata ותוכל לחבר אותו למחשב נייח במקום כונן דיסקים למשל.

פורסם

לא זוכר את הדגם dell שהיה ברשותי, אך בשביל להגיע לדיסק קשיח היה צריך לפרק 3/4 מחשב.

כפי שהציעו תחפש ביוטיוב את דגם המחשב עם צירוף המילים Removing hard disk או משהו בסגנון.

פורסם

בינתים עד שתבין איך לפרק את המחשב, תזמין מתאם כזה:

http://www.ebay.com/itm/New-USB-2-0-480Mbps-Enclosure-Case-Box-for-Laptop-2-5-SATA-Hard-Drive-SC2-/221883141116?hash=item33a9440bfc

ותוכל להפוך את ההארד דיסק לכונן נייד שישמש אותך גם בעתיד.

אם אתה מסתבך עם הפירוק, ציין מהיכן אתה בארץ ואשמח לעזור.

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה לכולם, שלחתי את האישה שתבדוק את הדגם ומיד אעדכן.

ברשותכם אעבור לשלב הבא - כמה אמור לעלות נייד חדש שכל תפקידו הוא רק גלישה באינטרנט?

גודל המסך חשוב לנו לכן רק ה-15.6" רלוונטי.

פורסם

תודה אסף, מעדיף לרכוש עם ווינדוס מותקן ולא מתצוגה.

האם רשת KSP נחשבים בסדר מבחינת מוצרים ואחריות?

דגם הנייד הוא Dell Inspiron 1525, אומר לכם משהו?

פורסם

אין צורך לקנות מחשב עם ווינדוס, כל עוד זה מחשב שהולך לשבת אצלך בבית באופן פרטי.

קח את אותו המחשב חדש ולא מתצוגה:

http://ksp.co.il/?uin=27339

במקביל קיבלת בפרטי לינק לווינדוס 10 כולל מדריך להתקנה,

וספר טכני של הדל שלך:

http://downloads.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_laptop/esuprt_inspiron_laptop/inspiron-1525_service%20manual_en-us.pdf

Stay Dirty

פורסם

5 דקות לפרק את הדיסק כולל לצפות בסרטון. צריך מברג פיליפס קטן ״שענים״ ואתה מסודר. רק לנתק את הספק והסוללה לפני תחילת העבודה.

היום אפשר להתקין windows 7 או 8.1 פרוץ ואז מיקרוסופט משדרגים אותך לגרסה אמיתית ״חוקית״ של 10. יש שמועה שזה מה שחנויות עושות כשאתה קונה מהם windows

פורסם

תודה רבה, אעבור על הסרטון.

לגבי הווינדוס - איך אני מתקין ווינדוס אם אני מקבל את המחשב "ריק" לגמרי?

הרי אצטרך לעשות Boot מדיסק הפעלה כלשהו, לא?

• תוכן חדש...