Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכיוון 3 BAND EQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הממממ בגלל שאני לא יודע מה הmulteq תוכנן לעשות קשה לי לענות על כך אבל תנסה לעשות משהו פשוט יותר, תגדיר את המערכת ללא סאב, איך הסט נשמע? אם הסט נשמע טוב יותר אז צריך להבין איך הפרוססור הזה מתנהג עם סאב.

אם זה באמת פרוססור 2way אז כשמו כן הוא, כנראה יכול לחתוך או סט שני חלקים אקטיבי ללא סאב או סאב וסט פסיבי.

האם יש לך את הקרוס הפסיבי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקריאה ברשת פה ופה - אני מתרשם שה650 הוא פרוססור שיועד לעבוד עם יחידות OEM כמו אצלך. אם אני מבין נכון את כוונת החברה, הוא תוכנן לתת מענה לכיוונים באמצעות המולטי EQ שמהווה אקולייזר רב ערוצי לכל אלמנט במערכת 2WAY עם סאב, ולא באמצעות קרוס אקטיבי (שככל הנראה מוגבל בפרוססור מהדור הזה). האם נעשה כיוון באמצעות מיקרופון ודיסק ההתקנה? זה הדבר שאינני מצליח למצוא בכל השרשור. אם לא, יתכן שכאן נמצא המכשול הראשון. אם לא, אחזיר את הבמה ליודעי הדבר...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

האם יש לך את הקרוס הפסיבי?

אתה מתכוון לקרוס שמגיע עם סט קומפוננט?

האם נעשה כיוון באמצעות מיקרופון ודיסק ההתקנה? זה הדבר שאינני מצליח למצוא בכל השרשור

כמובן, בזמן הכיוון חיברתי את הלפטופ לפרוססור כדי להכוון עם המיקרופון. יש את התוכנה שמגיעה עם הפרוססור. אולי הסוד טמון בה, למרות שאין שם אופציה להגדות תדרים וכאלה זה רק לכיוון.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

כן, הקרוס שמגיע עם הסט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכיבים אצלי הם לא סט, טוויטרים מורל mt 23 ומידבאס של ריינבואו פרופי פאייז 6.5. יש לי קרוסים של מורל דוטק אוביישן 2.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אז אולי כדאי שתשתמש בו. עם הפרוססור הזה הוא באמת 2way ואתה רוצה גם לחבר עליו סאב, עדיף שהסט יהיה על קרוס פסיבי שהוא מסוגל לעבוד עליו.

את האיזון תעשה בעזרת אקולייזר ותנסה גם את הכוונים האוטומטיים.

או שתשים פרוססור תומך 3way.

אפרופו, לקראת סוף אוקטובר יהיה לי ביט 10 למכירה אם זה יעניין אותך כפתרון.

Pioneer TS-X150

פורסם

בדרך כלל יש צורך לרסן את הטוויטר, זו עיקר הבעיה בפועל, אם הפרוססור שלך מספיק גמיש ביכולות הכוונים אז כרגע זה נשמע לי כמו הדרך הנכונה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אנסה את שתי האפשרויות שדיברנו עליהן בימים הקרובים.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

עדכון:

היום עשיתי כיוון מחדש של הפרוססור כאשר הסאב מנותק, אך שוב לא היה ניתן לכוון lpf . מה שעשיתי הוא פשוט כיביתי את הקרוס למידים ופתאום הם נפתחו וממש מרגישים אותם. הורדתי גיין לטויטרים כשהם פחות חזקים עכשיו. הנה צילום הrta. ותמונות כיוון בתוכנה שלאלפין במחשב. מצורפות תמונות עם גרפים שהם אופציות שניתנות לבחירה אשמח הסבר על מה זה עושה בעצם.

Screenshot_2015-10-04-18-39-04.jpg

פורסם

קודם כל המידבאס שלך עכשיו עובד ללא חיתוך בגבול העליון שלו.

לא בהכרח דבר רע אבל גם יכול לגרום לכמה בעיות אחרות.

בגלל שזו מדידה שנלקחה ממיקרופון של טלפון אני לא מתייחס לשום דבר מתחת לאזור החמש מאות הרץ.

זה לא מייצג עבורי.

יש לך פיק שעולה עד שמונה קילו הרץ ואז יש נפילה רצינית בכל מה שמעבר.

לדעתי תחום המיד צריך להיות מאוד צורם, קלידי פסנטר וחצוצרות למשל אמורים

להיות בלתי נסבלים בווליום גבוה.

הגרפים שהראית נראים כמו היענות באס בראשון ובשני היענות הבאס על מול שאר התחום.

תבחר במי מביניהם אשר אהבת את התוצאה שלו יותר מכל השאר.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

בתמונות הגרפים יש את שלושת האפשרויות בחירה למטה,

מה זה אמור לעשות?

יש לך פיק שעולה עד שמונה קילו הרץ ואז יש נפילה רצינית בכל מה שמעבר.

זה טוב או לא? ואיך זה אמור להיות?

מישהו מכיר הסבר לתוכנה שלהם?

עריכה אחרונה על ידי pashok.tr

פורסם

לגבי שלושת הגרפים שאתה רואה בעצם מדובר ב"עקומת בית" או גל גראפי שנקרא target curve - מציע לקרוא קצת בשרשור "המדריך המלא לאודיופיל המתחיל" שכתבתי לגבי עקומת בית - לדעתי יהיה לך קצת יותר ברור מה זה עושה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...