Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיטרואן AX


eytang
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיטרואן ax 1400 שנת 1997. רק 75000 ק"מ.

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האוטו?

 

תודה מראש

רכב מיושן, לא בטוח ולא מאובזר. לסיכום, מומלץ לעלות טיפה בשנתון וללכת על סקסו (שהיא גם לא מובילת הקטגוריה אבל נותנת תמורה נאה למחירון המצחיק שלה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא יודע לגבי בטיחות ואיבזור. אבל היתה לי אחת כזאת. אוטו מדליק- נוח כמו הצרפתיות, המנוע סוחב את האוטו היטב (למעט כאשר התרמוסטט של המזגן נפתח) ובשנה וחצי שביליתי איתו לא היו שום תקלות. אפרופו איבזור- לאוטו יש מזגן מקורי, חלונות חשמל קידמיים וריפודים משובחים ( נשמע יחסית מאובזר לאוטו קטן צרפתי משנת 1997 ).

מי שרוצה להתנחל אז בבקשה בשטחים ולא בנתיב השמאלי ...

×
×
  • תוכן חדש...