Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שברכבים עם 3 מושבים נפרדים מאחור, כמו הסניק והפיקאסו. באיזה רכבים נוספים זה קיים?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

שברולט מליבו בדור הקודם (מנועי 2.4) לא יודע לגבי הדור הנוכחי.

במחשבה שנייה אולי זה לא בדיוק שלושה עיגונים, בגלל המרווח ביניהם. אבל זה בהחלט מאפשר ל"שחק" עם הכיסא לטובת נוסעים או כיסאות אחרים. אני בכול אופן לא ניסיתי לחבר שלושה כיסאות עם התקן, אבל זה אפשר לי לתמרן את הכיסא עם ההתקן לטובת חיבור שני כיסאות נוספים.

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

הטבעת בדרכ מאפשרת חיבור של שתי חגורות . תבדוק אם אתה יכול לשחק עם זה. הבעייה העיקרית היא לאן מחברים את חיבור הראש . אפשר לאלתר ולהצמיד לעמודי משענת ראש. כמובן שהפתרון האולטימטיבי הינו שלושה כסאות נפרדים

פורסם

לא תמיד 3 כסאות נפרדים מאחור מבטיחים 3 עיגוני isofix.

אם אני זוכר נכון בקסארה פיקאסו, בגרסה הפחות מאובזרת, היו חיבורים רק בשני הכסאות בקצוות ובאמצעי לא היה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...