Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאץ' - בראבו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מלבד מקרה הצמיגים שקרה לא מזמן. הבראבו קצת מושכת הילוכים (בעיקר בהעברה מהראשון לשני, וגם להפך). הייתי לפני שבועיים בערך במוסך ואחרי בדיקה ועשו לי כיול הילוכים, לא ממש עזר.

היום הייתי שוב במוסך (מוסך שאפיק מורשה יבואן פיאן בחיפה). ולאחר הידקה המכונאי ראנ במחשב שבאמת יש בעיה עם הקלאץ'. הוא הראה לי גם שהשמן של הקלאץ' (או של המשאבה ההידראולית, אני לא בטוח) בצבע שחור וזה כנראה אומר שצריך להחליף קלאץ'.

בכל מקרה מבחינת מחיר, החלפה של הקלאץ וניקוי המשאבה הם רוצים כ3500 שקל כולל מע"מ.(רק הפירוק של הגיר והבדיקה לבד יוצאים 1000-1500)

ואם יהיה צריך לשפץ את המשאבה זה יעלה עוד 1000-1500.

המחיר של משאבה חדשה הוא בערך 7000 שקל. ומשאבה יד שנייה בערך 2000-3000.

עכשיו כל העסק נשמע לי יקר, הם נראים מקצועיים והכל ואין לי טענות על הטיפול אבל עד כמה המחיר סביר (שוב מדובר במורשה יבואן, והבנתי שעם פיאט לא כדאי ללכת למוסכים שלא מתמחים)

תודה מראש

אבישי

פורסם

נשמע יקר מאד. בד"כ אם מבצעים את התיקון במוסך, מחיר הבדיקה מקוזז ממחיר התיקון.

אני החלפתי קלאץ' בפנדה שלי לפני 4 שנים כמעט, בסוף לא ביצעתי את העבודה במורשה, אך מבירור של מכר שלי, המחיר במורשה היה 1800 ש"ח.

לא ברור לי איך הם הגיעו ל-3.5k. ביררת כמה עולה הקלאץ' לבדו? בפנדה שלי הקלאץ' עולה 500-600 שקלים... לא ניראה לי שאמורים להיות הבדלים גדולים.

אם אתה נמצא לפעמים במרכז, הייתי ממליץ לך לקבל גם הצעת מחיר ממוסך שמשון ביהוד...

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

המחיר בדיקה מקוזז ממחיר התיקון (כמובן במידה ואני מבצע את התיקון שם), בכל מקרה הם עוד לא התקשרו אליי לגבי תוצאות הבדיקה הסופיות אחרי הפירוק של הגיר

דיברתי עכשיו עם מוסך שמשון, הפקידה לא ידעה להסביר לי לגבי המשאבה כי היא לא לגמרי הבינה בנושא הזה, אבל ממה שהיא זכרה החלפת קלאץ' בבראבו עם גיר רובוטי היא באיזור ה3000

פורסם

אכן הקלאץ' בבראבו קצת יקר יותר, אבל לגבי משאבה הידראולית עוד לא יצא לי ליקרוא כאן שאנשים שיפצו/החליפו.

אם היא הייתה גוססת אז היית מקבל מדי פעם הודעת "גיר לא זמין" ולא יכלת לשלב הילוכים עד שהמשאבה הייתה מצליחה ליבנות לחץ בצובר.

והשמן במיכל הפלסטיק ליד המשאבה הכן ניראה חום כהה, ככה זה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
החלפת קלאץ' רובוטי לפי מוסך שמשון המחיר באיזור 3000 ש"ח, גם אני עוד מעט צריך להחליף בפיאט 500 רובוטית.

קלאץ' רובוטי? לי נאמר בזמנו שהקלאץ' בפנדה הרובוטית שלי הוא קלאץ' רגיל לחלוטין, כמו שיש בפנדה הידנית וההחלפה שלו זהה לחלוטין להחלפה בפנדה הידנית.

עלה לי 1800 שקלים... 50,000 ק"מ ו-4 שנים אחרי ואין שום בעיות.

פורסם
אין לי מושג האמת, איפה ביצעת את ההחלפה?

מוסך לא מורשה... המוסך הנ"ל התגלה בסוף כלא מקצועי מספיק בעקבות חוויות של חבר. למזלי, אצלי העבודה שנעשתה הייתה טובה.

אל תלך אליו.

תתקשר לסודאי: http://www.sudai.co.il/

תברר כמה עולה קלאץ'... קח את הקלאץ' ולך למוסך לא מורשה יבואן שמומלץ כאן בפורום, יש לא מעט כאלו שאפשר לסמוך עליהם שאיכות העבודה שלהם לא תיפול מעבודה של מוסך מורשה ואף תעלה עליה.

להערכתי יצא לך משמעותית זול יותר... בסוף תרשום בבקשה כמה יצא לך!

פורסם

תודה על המידע, כשאצטרך אגיע לכאן לברר לגבי מוסכים, 3000 ש"ח זה מחיר מוגזם אבל לפי מה שאני רואה זה מה שהרוב משלמים..

Opel Adam S 2017

פורסם

החלפת קלאץ' עולה 1300-1800 ברכבים ידניים... אין שום סיבה לשלם יותר, אלא אם כן מדובר בקלאץ' מיוחד שהוא מאד יקר, אבל לא ניראה לי שזה המצב.

פורסם

תשמע לדעתי וזו רק דעתי מנסים להאכיל אותך לוקשים.

החלפת מצמד עולה בערך 3 אלף לפני מיכוח , הגיר מושך הילוכים באוטומט? ברגיל הוא באמת מושך לעבר ה3 אלף טור זה נורמאלי זה גיר לומר אם תעביר כל הזמן לפני ותסע רגוע הוא יעביר לפני

בדר"כ בהחלפת מצמר בודקים מצב גלגל תנופה אף אחד לא דיבר על משאבה ואם השמן שחור תחליף זה לא יקר.

נהוג להחליף ביישור קוו או כל שנתיים אם זכרוני אינו מטעני

תוכל לשלוח לי בה"פ מספר טלפון שלך ונצרף אותך לקבוצת וואטסאפ שלנו , אני בטוח שיעזרו בשמחה :)

בברכת חג שמח ושנה טובה !

• תוכן חדש...