Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת WAZE על מערכת CASKA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר תלוי מכשיר.

במכשיר שלי אין לי אפשרות כזו, אבל ניתן לבחור את הנתיב לתוכנת הניווט.

כשמתחשק לי להחליף, אני פשוט מצביע על הנתיב לתוכנה השניה. לא צריך תפריט מפואר :)

פורסם

מצאתי את זה.

https://www.waze.com/he/wiki/index.php?title=%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94_%D7%A2%D7%9C_PND_-_%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%95%D7%98_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%A9%D7%9D_%D7%A9%D7%A0%D7%9E%D7%9B%D7%A8_%D7%A2%22%D7%99_DealExtreme

נראה כי יש אפשרות לתפריט מתווך בין התוכנות - ראה סעיף "התקנה למשתמשים מתקדמים ביותר".

פורסם (נערך)

נדפקו לי כבר כמה מכשירים עם התפריטים של מיו פוקט ושאר התפריטים סתם לא הסכימו לעבוד על כמעט כל המכשירים שניסיתי

מה שאני עושה היום זה שהנתיב מוגדר על סייר קבצים (אני משתמש בטוטל קומנדר הנצחי: http://www.ghisler.com/ce.htm) ובכרטיס יש לי קיצורי דרך (צריך להכין בסייר קבצים עצמו) לתוכנות השונות, זה לא הכי נח שיש אבל זה לא מסכן את המכשיר...

עוד דרך: יש מכשירים שאם אתה מגדיר את הנתיב על

/windows/explorer.exe

זה פותח לך שולחן עבודה או סייר קבצים ושם אפשר לשים קיצורי דרך לתוכנות

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם (נערך)

לגבי ההבדל בין הIGO8 לפרימו מה שאני ראיתי: חוץ מהממשק היותר מודרני שזה עניין של נוחות אישית הפרימו מקבל (כמעט) את כל התוספות והעדכונים שיוצאים לגרסאות אנדרואיד ואייפון שזה אומר בין השאר: רשיונות, מפות שטח ולווין, התרעת מצלמות ומארבים, חבילת זה"ב, תמרורי אין כניסה אין פניה וכו', ועוד.

וגם בפרימו מומלץ מאוד לעבוד עם סקין דימקה שמיועד לו שאמנם הופך את התוכנה לקצת מורכבת עד שמתרגלים (כמו בIGO8 ) אבל גם לקרובה למושלמת מבחינת השילוב של התאמה אישית ופונקציונליות רחבה מאוד של הדימקה עם התוספות והממשק החדשני של הפרימו שמרכך את המורכבות של הדימקה

עריכה אחרונה על ידי tza
  • תוכן חדש...