Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חיישן חמצן תקול פוגע בתצרוכת דלק אבל לא משמעותית.

עדכון:

הייתי היום במוסך של שמשון.. המקום מדהים! אתה רואה מזה מקצועיות של מכונאים, היחס והשירות מעולה אבל הכיס כואב חח למרות שלטווח הארוך זה משתלם.

הבעיה הייתה חיישן חמצן תקול ופלאגים לא מקוריים והוחלפו על הדרך כבלי ההצתה..

הרכב חזר לעצמו ועושה 1 ל16..

תודה רבה לכולם!

פורסם

בכיף,מה עלות התיקון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1800..

חיישן, מצתים, כבלים חדשים ועוד איזה 2 נורות שהוחלפו

בדיקת מקיפה לכל האוטו גזים וכל השאר וגם בדיקה של הרצועת טיימינג.

פורסם

איך יודעים שהבעיה לא נבעה רק מפלגים לא מקוריים ו/או חוטי הצתה לא מקוריים וקוד התקלה בחיישן חמצן לא נובע מהבעיה בהצתה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא קראתי היטב.

בכל מקרה הרעיון שלי היה שמניסיון רב וספציפית עם פונטו 2003 במשפחה אז פעמים רבות יש קוד תקלה בחיישן חמצן עליון אבל הבעיה האמיתית היא ניקוי בית מצערת ואז גם לרוב יהיה קוד תקלה בחיישן אוויר - MAP או לחלופין בריחת ניצוץ וכמובן קוד תקלה תואם לכך. אני לא רוצה לנקוב בשם של מוסך פיאט גדול שבמצב כזה אמר פעמיים שונות שבנוסף לניקוי בית מצערת צריך להחליף חיישן חמצן וששאלתי אם בדקו את חיישן החמצן הסבירו שהמחשב אומר שצריך להחליף אותו ושהתעקשתי אם החיישן נבדק אז אמרו: "זה מחשב אמר" "אתה מבין, מחשב". כמובן שאחרי ניקוי בית מצערת באורח פלא התקלה בחיישן חמצן נעלמת.

כן, בפונטו רצוי מאוד לשים רק חיישן חמצן מקורי או OEM של בוש שזה גם בעצם המקורי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

חיישן חמצן מקובל שיחליפו למקורי וזה נכון לשות אך לא ברור לי מדוע הוחלפו מצתים וחוטי הצתה? האם הרכב קירטע? גימגם? חוסר סחיבה כלשהו? ואיך הגיעו למחיר של 1800 ש"ח?!

פורסם

הרכב גמגם ולא סחב ונכבה לאחר הנעה ראשונית בבוקר.

הפלאגים שהוחלפו לי בטיפול הקודם במוסך אחר לא היו מקוריים ובכלל לא מתאימים לרכב יותר בכיוון של סובארו DL שיכלו לדפוק את המחשב של הרכב.. והכבלי הצתה מתי שהוצאו לבדיקה התפצלו ל2.

מעבר לחיישן חמצן שהוחלף עם הפלאגים והכבלים נעשו בדיקת 4 גזים ובדיקת רצועת טיימינג (בהתחלה חשבו שזה הרצועה אבל לא).

• תוכן חדש...