Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני על סף ייאוש.

הייתי היום בסוכנות רכב והציעו לי פורד פוקוס 2010, 98000 ק"מ, ב-39,000 שקל.

בעברה היתה אצל חברת תעשיות.

על פניו היתה נראית הצעה סבירה.

גם כשהוציא את הבדיקה וטען שיש פגיעת שלדה שולית בלבד- האמנתי.

רק כשיצאתי מהמשרד והתעמקתי בבדיקה- הסתבר לי שהיא הכל חוץ משולית..

מה דעתכם? לברוח מהרכב כמו מאש?

והוא עוד טען שבסוכנות שלהם דוגלים בשקיפות ושרכבים עם פגיעות שלדה משמעותיות לא נמכרות על ידם.

בנוסף- כשעברתי על טופס הבדיקה צדה את עיני העובדה שאמנם הרכב עשה 98 א' ק"מ, אבל הבדיקה האחרונה שלו היתה ב-2010.

הסוכן טען שמדובר בתאריכים פיקטיביים ושזה לא בהכרח נכון.

מצד שני- נראה שהמכון עצמו הזין את התאריך, ואם זה כך- הרכב עשה 100 א' ק"מ בשנתיים על הכביש, שזה כבר הרבה פחות סביר.

בקיצור- אחרי סבב בכל הסוכנויות בארץ- נשארתי די חסר אונים.

20150825_181651.jpg

פורסם

לא חסר פוקוסים בלי כל הפרוט על התאונה.

הבדיקה אתה עשית או שהם הביאו לך אותה? נראית מוזמנת. אם הם הביאו אותה ,היא לא רלוונטית.

פורסם

אחת הבדיקות ההזויות שראיתי.

היית כבר יותר רגוע לראות נזילות שמן, לבדוק שרשרת תיזמון, גיר מחליק ודופק, לפרק בלמים וכו'

רכב עם יותר מדי שאלות וספקות, תמשיך הלאה

פורסם

חח הצחיקה אותי הבדיקה,

בלי כלום? הכל תקין? (חוץ מהשילדה) נזילות, רעשים, נקישות בגיר, לפרק ולבדוק בלמים או כל כסת"ח אחר ?

בכל אופן המזמין של הבדיקה זה אלבר אז הפיסת נייר הזאת לא שווה כלום וסביר להניח כשתיקח את הרכב לבדיקה מטעמך המצב יהיה הרבה יותר גרוע, אני אישית הייתי עובר הלאה ומהר.

פורסם

תשים לב שהתאריך הוא דצמבר 2012, אני לא יודעת מה תאריך העליה לכביש של הרכב, אבל נשמע הגיוני שהוא עבר בשנתיים וקצת את ה100KKM, עבר תאונה, תוקן (יכול להיות שהתאונה לא הייתה בסוף השימוש אלא תוקנה במהלך השימוש של החברה). בסוף 2012 עבר "בדיקה", הוצע למכירה ומאז פשוט לא מצליחים להעיף את הנבלה.

לא מבינה איך מושגים כמו "שקיפות" ו"תאריכים פיקטיביים" מתקיימים בשיחה אחת ואתה עדיין לא מבין שמסבנים אותך. לא חסר פוקוסים שנת 2010 בלוחות מליסינג, אני בטוחה שאפשר למצוא שם אקזמפלר במצב טוב יותר (שלא לקח לחברה שלוש שנים למכור) ובמחיר דומה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא יאמן ! איך חברה כמו אלבר (זה נכון לכל חברות הליסינג) שמתהדרת בשקיפות ואמינות מציגה ללקוחות "בדיקת רכב" כזאת ?

אין מצב שבבדיקה לא יכתבו את הכסתח הרגיל ולא משנה מה המצב של האוטו .

מה ? אין הזעות שמן מהמנוע ? אין נזילות ? לפרק צלחות ולבדוק בלמים ?

גם אני מתקלתי בזה באחת מחברות הליסינג כשהלכתי לקנות רכב לחברה טובה שלי .

הכי טוב זה לחפש רכב ביד2 .

פורסם

לפי דעתי:

סלח לי אבל אתה על סף יאוש בגלל שאתה לא מחפש במקומות הנכונים ומחפש קיצורי דרך.

צא מהסרט אין קיצורים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

האוטו למכירה מדצמבר 2012.

גם לי הוצעה על ידי אלבר C4 שנת 2010 ב-27K. הבדיקה הייתה בת שנה וחצי והסוכן אמר לי "כן, האוטו עומד שנה וחצי", אני לא רוצה לחשוב איך הוא נראה - מזל שהיה בסניף באזור חיוג אחר.

משכנתא זה קל

פורסם
לא יאמן ! איך חברה כמו אלבר (זה נכון לכל חברות הליסינג) שמתהדרת בשקיפות ואמינות מציגה ללקוחות "בדיקת רכב" כזאת ?

אני אסביר לך איך:

http://www.classicar.co.il/albar/

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390878,00.html

פשוט חוצפה. זה רכב שלא הייתי לוקח בחינם. בעבר היה לי רכב שקיבל מכה בקצה שלדה (ובאמת מכה לא רצינית) כדי שלאר יהיו אי הבנות אפילו לקחתי שמאי פרטי שאימת שאין פגיעה רצינית, ירידת הערך המקסימאלית היתה 10% של השמאי הפרטי (6% של השמאי של הביטוח) והרכב נמכר תוך שקיפות מלאה ב 33% מתחת המחירון והקונה קיבל לידיו את דוחות השמאי של הביטוח והשמאי הפרטי.

במקרה הזה הפגיעה ה-ר-ב-ה יותר רצינית מהפגיעה שהיתה ברכב שלי (פח אחורי עקב מכה קלה מאוד מאחור!)

focus.jpg

• תוכן חדש...