Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך חודש אחרי שהחלפתי מצבר ברנו קליאו שלי (97') התחילו בעיות עם ההנעה.

המצבר היה מתרוקן סתם ככה בלי שום סיבה, חזרתי לחשמלאי רכב והוא החליף לי מצבר חדש, שגם איתו קרה אותו סיפור וכעבור שבועיים הרכב שוב לא הניע. החשמלאי ניתק את המנורות בתוך הרכב ואת המערכת כדי לבדוק אם יש משהו שצורך חשמל אבל זה גם לא עזר, האפשרות היחידה שחשבתי הייתה האלטרנטור אבל לאחר בדיקה במוסך שהמצבר לא פורק מסתבר שהוא דווקא בסדר.

הרכב תמיד מניע כשאני מחבר אותו עם כבלים לרכב אחר.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לעוזרים.

פורסם

אחרי נסיעה ארוכה

- אתה מכבה את הרכב ומנסה להניע מייד, הרכב מניע?

- במידה והניע אחרי נסיעה, ואתה משאיר אותו עומד ללילה או יותר - הרכב לא מניע?

פורסם
אחרי נסיעה ארוכה

- אתה מכבה את הרכב ומנסה להניע מייד, הרכב מניע?

- במידה והניע אחרי נסיעה, ואתה משאיר אותו עומד ללילה או יותר - הרכב לא מניע?

- כן, אחרי נסיעה הוא מניע.

- לפעמים אחרי לילה או 2 לילות הוא לא מניע, כל פעם זה משתנה.. זאת הסיבה שאני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה..

פורסם

תחליף חשמלאי, צריך לבדוק מה גורם לזליגת המתח, בשביל זה צריך מישהו שאוהב לעבוד ולא רק לבוא לעבודה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
- כן, אחרי נסיעה הוא מניע.

- לפעמים אחרי לילה או 2 לילות הוא לא מניע, כל פעם זה משתנה.. זאת הסיבה שאני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה..

לפי התיאור שלך אני מצטרף לאחרים כאן - נשמע שמשהו פורק לך לך את המצבר כשאתה משאיר את הרכב לזמן יחסית ארוך.

פנה לחשמלאי מומלץ שיינסה למצוא את הזליגה.

אפשרות נוספת לוודא זליגה היא לנתק את המצבר (מספיק שתנתק את המינוס (רק תזכור לחבר אח"כ)) בפעם הבאה שאתה מתכנן חנייה של שני לילות אחרי נסיעה ארוכה.

• תוכן חדש...