Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקן אותי אם אני טועה - יכול להיות שיהיה לי שימוש בבוקסות כשאני מתעסק עם הרכב? יש לי כל מיני כלים עם מחבר ריבועי כזה, ידניים, חשבתי שלא יזיק שיהיה מתאם למברגה במידת הצורך.

בכל מקרה ב5$ - מקסימום שישב בצד :)

שים לב שכרגע אין לי שום דבר שקשור לקידוח, הסט ביטים שהזמנתי הוא להברגות. יצאתי מנק' הנחה שהסט הזה לא יהיו מסוגל לקדוח כי אין לו מספיק עוצמה (קרי: אם אצטרך לקדוח, אלווה מהורים/חבר מקדחה חשמלית).

קידוח במתכת/עץ וכו' לא מדבר אלי, אף פעם לא הייתי צריך ולא נראה לי שזה יקרה בעתיד הקרוב. אם יש לך סט איכותי ומומלץ לא יקר במיוחד (מאמזון) - שתף בלינק אולי אזמין 'שיהיה'. אחרת פשוט אזמין בעתיד אם אראה שיש לי שימוש בזה.

תודה על העזרה :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בנוגע למה שכתבו שאימפקט מגבילה אותך לביט משושה בלבד, זה לא מדוייק.

אצלי הוספתי 50 ש"ח ורכשתי פסנית הממירה ממשושה לעגול.

וגם לכיוון ההפוך אתה לא מוגבל - יש פוטר אימפקט למברגה רגילה, מוסיף את יכולות האימפקט למברגה.יש כאן תיאור שלו והסבר יפה על העקרון שעובד האימפקט.

פורסם

הוא אמר בסרטון - קצת יותר מ2 דולר נדמה לי, כנראה מכירה פומבית. כיף בארה"ב.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

וואלה הסבר מגניב!

שיערתי פחות או יותר איך זה עובד, אבל כאן ההמחשה ממש עושה את זה ברור.

בברכה!

יונתן.

פורסם

סיפרתי לחבר מהמשרד על כל העניין, הוא סיפר שכשהוא היה בארה"ב הוא רכש במבצע סט של מקיטה - בדומה לשלי (מברגה+אימפקט) אבל הסט הכחול של ה18V. אותו מבצע כלל בנוסף לסט הזה את המולטי טול של מקיטה, בקצת יותר מ200$.

בכל מקרה הוא הביא היום את הסט למשרד (אלווה לסופ"ש וארכיב שולחן חצר), וואו - איזה כלים מטורפים(!)

בתור מי שרגיל להשתמש ב"מברגה של אבא" (ואבא לא בונה דקים...), זה מרגיש כמו חתיכת אפגרייד.

פורסם
אני החלפתי תאים של סוללה אצל אריסטוק , עובד מעולה, מברגה של בוש ירוקה מלפני 13 שנה,

קניתי גם סוללה חלופית מאיזה חנות, עלה זול, והכל עדיין עובד מעולה,

בגדול NICD זו טכנולוגיה שעברה מהעולם, אבל אין שום סיבה לא להחליף את התאים ולהשתמש בכלי.

אפשר לשאול כמה עלה החלפת התאים?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אומנם אין לי ניסיון עשיר אבל אני יעדיף תמיד מברגה עם קלאץ

מי שקונה גם וגם אז פשוט האימפקט תעלה אבק עד שהוא יחליט לבנות דק.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

נראה מצוין!

הטוב משני העולמות.

כמה עלה ואיך?

פורסם
אומנם אין לי ניסיון עשיר אבל אני יעדיף תמיד מברגה עם קלאץ

מי שקונה גם וגם אז פשוט האימפקט תעלה אבק עד שהוא יחליט לבנות דק.

אחד היתרונות הבודדים של מברגה רגילה על פני אימפקט זו עבודה עם גבס.

ובכל זאת, סיימתי עכשיו ספרית גבס ענקית בלי שנקרע הנייר אפילו פעם אחת.

טיפל'ה רגש, זה הכל.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני יותר הרגשתי את חסרון של האימפקט בקדיחות ושחרור ברגים עם תבריג

פורסם

עדכון:

אז עבדתי מעט עם המקיטה 18V של חבר שלי (סט דומה לזה שהזמנתי, מברגה רגילה ומברגת אימפקט).

השתמשתי בביט משושה שהיה לי בבית ובמברגה הרגילה, על מנת לחזק ברגים ברגליים של שולחן שהרכבתי.

שמתי את המברגה על העוצמה החלשה ביותר, והשתדלתי להיות עדין על ההדק - עם זאת, המברגה פשוט טחנה לגמרי את הביט (הבורג דווקא החזיק), והוא הפך ממשושה לכמעט עגול... הוא עדיין בר-שימוש, אבל מהר מאוד הפסקתי להשתמש בה כי היא היתה עוצמתית מדי.

זה מאוד הפתיע אותי, כי יש לה קלאצ'.

היום בבוקר השתמשתי באימפקט בשביל להתקין בורג בתוך מקל עץ, גם במקרה הזה הביט של המברג (מברג רגיל) חזר עם הרבה 'סיבי מתכת' שיצאו מהבורג המסכן שעבר אינוס ע"י המברגה.

בכל מקרה - סט הביטים שרכשתי הינו בסיסי למדי. אם למישהו יש קישור לסט ביטים איכותי שישלים את הסט שרכשתי, ושיצליח לעמוד בכוח של המברגות בלי להשחק תוך 2-3 שימושים, אשמח לדעת.

• תוכן חדש...