Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מקפיץ -

מחפש מברגה ביתית, אלחוטית.

הלכתי לאיבוד בין כל ההמלצות...

אין לי בעיה להזמין מחו"ל.

היות ואני קודח לעיתים מאוד רחוקות, אפשר לוותר על הפונקציונליות הזו.

תקציב: אזור ה500-600 ש"ח.

יש המלצות עדכניות?

ראיתי באחד השרשורים (לא זוכר אם כאן או באחד האחרים) דיבור על בלאק&דקר. שם דובר על סד"ג של 400 שקלים, הכי טוב שמצאתי היה זה ב670 שקלים. יש משהו טוב יותר או שלהזמין את המוצר מהלינק?

יש גם סט שנראה יותר מתקדם, של מאקיטה, אבל הוא כבר חוצה את ה1000 שקלים.

קיצר תעזרו להדיוט בתחום :)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה יכול למצוא את ה10.8 אימפקט של בוש בתקציב שלך.

אחלה מברגה.

http://moseri.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=49943

אם אתה משתמש ביתי אל תשבור את הראש בין ההבדלים מקיטה / בוש וכו'.

אני הייתי משקיע ורוכש 2 סוללות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
מקפיץ -

מחפש מברגה ביתית, אלחוטית.

הלכתי לאיבוד בין כל ההמלצות...

אין לי בעיה להזמין מחו"ל.

היות ואני קודח לעיתים מאוד רחוקות, אפשר לוותר על הפונקציונליות הזו.

תקציב: אזור ה500-600 ש"ח.

יש המלצות עדכניות?

ראיתי באחד השרשורים (לא זוכר אם כאן או באחד האחרים) דיבור על בלאק&דקר. שם דובר על סד"ג של 400 שקלים, הכי טוב שמצאתי היה זה ב670 שקלים. יש משהו טוב יותר או שלהזמין את המוצר מהלינק?

יש גם סט שנראה יותר מתקדם, של מאקיטה, אבל הוא כבר חוצה את ה1000 שקלים.

קיצר תעזרו להדיוט בתחום :)

בכל מקרה אל תלך על המקיטה כי היא לא ליתיום. אתה מחפש אימפקט או רגילה? מה השימושים שלך במברגה?

יש מבצע בשזר על רגילה של בוש, קצת מעבר לתקציב אבל אמורה להספיק בהחלט לשימוש ביתי-

http://www.shazartech.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%AA/gsr1800li

עריכה: אני רואה שכתבת על קידוח, קידוח בקיר זה רק בפטישון...השאר זה פשוט בזבוז זמן וכוח.

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם

האם היא עדיפה על הבאנדל הזה? ועל ההוא ששמתי מאמזון?

תקרא שוב - אני מוכן לוותר על יכולות קידוח.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מוותר על יכולת קידוח, משמע שאת מוכן להתפשר בנק' הזאת. האם יש לך כלי לקידוח? כי אצלי לפחות, קידוח היא פעולה בסיסית יותר מהברגה. על כל פנים, מה השימושים שלך למברגה?

לגבי הקישורים שנתת, את B&D אני לא מכיר ולגבי המקיטה הייתי מתרחק, הסוללה היא ניקל שנחותה מהליתיום, בטח לשימוש ביתי. שבה השימוש בכלי הוא לא תכוף.

פורסם

כן, הבנתי שחייבים רק לית'יום, לא שמתי לב שהסט ההוא מגיע עם ניקל. תודה על ההארה.

מה לגבי הבאנדל השני שפרסמתי?

השימושים? הרכבות כאלו ואחרות שדורשות מברגה... :) איקאה and shit

אם אפשר לרכוש מברגה שתתפקד גם כמקדחה איכותית, בתקציב הזה (או קרוב לו) - מה טוב. אם צריך להתפשר ולקנות איזו מברגה סוג ז' אז אני מעדיף לקנות אחת טובה שיודעת רק להבריג ובעתיד לצרף לה אחות מקדחה כשזה יהיה יותר רלוונטי.

פורסם

סתם אתה מסתבך קח את הבוש שנתתי לך קישור ותהנה עד הגג.

המקיטה המקבילה לא נופלת ממנה אך לדעתי עולה קצת יותר ולא בטוח ששווה את ההפרש.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מה זה אימפאקט? פטישון?

אתה מדבר על הלינק שאתה פרסמת, עם המברגה 18V של בוש ב700?

מה היתרון של המברגה הראשונה של בוש, זו שאברג'ל הציע - היא עולה 100 ש"ח יותר אבל 10V, מה אני מפספס?

פורסם

אימפקט זו מברגה שבנוסף לסיבוב נותנת גם 'דפיקות' בכיוון הסיבוב, פטישון נותן דפיקות קדימה ואחורה וכך יוצר קידוח קל יותר. אני בטוח שיש פה כאלו שיוכלו להסביר זאת טוב יותר ממני.

אימפקט-

http://www.shazartech.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%94-bosch-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%A4%D7%A7%D7%98-10-8-gdr-li-%D7%91%D7%95%D7%A9-%D7%A2%D7%9D-2-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%AA

רגילה-

http://www.shazartech.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%94-gsr-10-8v-li-2-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-bosch-%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%AA-2a

באימפקט אתה משתמש בביטים עם ראש משושה בעוד שברגילה אתה משתמש במקדחים רגילים.

שוב, הכל תלוי בסוג השימוש שלך. אני מציע שתשאיל מחבר\שכן את שתי סוגי המברגות ותבחן מה יהיה לך יותר ורסטילי.

פורסם

אוקיי תודה על ההסבר, הבנתי אותו.

אז מה ההבדל בעצם בין הלינק הראשון שרשמת, לבין הלינק השני (שזהה ללינק שאברג'יל הביא)?

תזכורת:

לינק ראשון

לינק שני

נראה שהלינק הראשון הוא 18V אך לא אימפאקט(?), אבל מצד שני רשמת בהודעה שהאימפאקט יותר מתאימה לשימושים שלך, אז זה קצת מבלבל.

בלינק השני נראה שמדובר ב10V, אימפאקט.

כרגע אני נוטה ללינק השני, שזהה להמלצה של אברג'ל, אבל לא לגמרי הבנתי מה המשמעות בהפרש במתח - המברגה של ה10V תהיה חלשה יותר(?)

תודה!

פורסם

מעבר לעובדה שאחד הוא אימפקט והשני היא מברגה רגילה ההבדל הוא גם במתח, זה לא אומר יותר מדיי לגביך. לשימוש ביתי גם10.8V יהיו דיי והותר.

לשימושים שלי, יותר נוח לי לעבוד עם אימפקט, ובגדול, כך אני ממליץ לכל אחד, ואני יודע שיש כאלו שחולקים על הדעה הזאת. אם המטרה שלך היא הברגות פשוטות ופחות התעסקות עם קידוחים במתכת\עץ וכו' הייתי ממליץ על האימפקט. יש לך פרוייקט מסויים שעומד בפתח והיית רוצה להתנסות בו עם המברגות האלו או שאתה מחפש סתם באופן כללי?

• תוכן חדש...