Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבחור מעליי.

כמו שמוכרים גוף בלבד. או סוללה בלבד. או מטען בלבד.

אתה מכיר את כל היכולות שלו?

ואיזה יתרון יש לאימפקט? שמברגת פוטר לא יכולה?

האימפקט תצליח לעשות דברים שמברגה רגילה תתקשה בהם.

רק בשביל לסבר את האוזן, למברגת אימפקט 10.8 של בוש יש 105 nm, בו במזמן שלאותה מברגה בדיוק רק עם קלאץ' יש [תחזיק חזק] 30 nm.

דווקא בגלל שאין לו שימושים מוגדרים, הייתי ממליץ לו לקחת את האימפקט שתשמש במקרה הצורך ככלי רב תכליתי.

כמובן שלמשתמש "כבד" יותר ההמלצה היא סט של אימפקט + קלאץ'.

גילוי נאות: גם אני הייתי בהתלבטות של פות"ש לפני כמה שנים, והשימושים שלי לא היו ברורים. רכשתי את ה10.8 של מקיטה, והמברגה לא נחה לרגע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

היום פתאום קלטתי שהמשפחה שלי טסה לארה"ב, ומתכננים לעשות שם שופינג-ספרי.

וגם הם מחפשים מברגה.

מפה לשם, אני מקווה לרכוש את המוצר הבא: http://www.amazon.com/Makita-XPH012-Lithium-Ion-Cordless-Driver-Drill/dp/B00N9ULIAE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1441693792&sr=8-2&keywords=makita

18V עם סוללות 3 אמפר של מקיטה, ב100 דולר, נשמע לי אדיר.

אם מזמינים דרך BUY2USA, זה יוצא 714 שח עם שילוח ימי - שזה גם דיל לא רע בסה"כ.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מחיר מצויין למברגה מצויינת.

שים לה שהמשקל והגודל משמעותי הרבה יור גדול מה10.8, ולכן [עם כל הפלוסים של העוצמה] העבודה בשורה התחתונה ל90% מהמטלות תהיה הרבה פחות נוחה.

מעניין בכמה ניתן למצוא שם את ה10.8 [לא אימפקט].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה מבצע ספציפי, הפעם הם החליטו לעשות סייל על המלאי הזה, אז זה לא מעיד על מחירים מטורפים כאלו למברגות אחרות.

אז מה אתם אומרים, להזמין אותה ב700 (מתח גבוה, סוללה חזקה) או להזמין את הבוש (משקל קל, 2 סוללות, אחריות בארץ)?

מצטער על החפירות, אבל בסה"כ נראה שיש כאן זרימה :)

(*אין לי בעיה להמתין, זה לא דחוף - אז הקטע עם זמן המשלוח לא משחק תפקיד)

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כי משלוח + מיסוי.... מדהים איך המחיר מוכפל כשמזמינים לארץ, לא? :(

פורסם

בארץ הבוש 10.8 עולה 550 עם סוללה אחת. זה מה שהתכוונתי.

חוץ מזה, אם המשפחה טסה, הם מביאים איתם באופן לא מסחרי. נראה לך שיש על זה מיסוי?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

התכוונתי למחיר עם שילוח ימי דרך BUY2USA, כי לא בטוח שמסתדר להביא איתם.

כמובן שאם יהיה להם נוח להסתנג'ר, אז אין דיל שיכול באמת להתחרות בדיל הזה של המקיטה מאמזון... זה הקטע איתם, כשהם עושים SALE אז זה באמת שווה, לא כמו כל הסיילים שאנחנו רגילים אליהם בארץ (לוקחים מוצר של 100 שקל, מפרסמים אותו במבצע של 90 שקל כאשר "המחיר הרגיל שלו הוא 180 שקל"...)

פורסם

חבר שלי רכש זוג מברגות 20V עם 2 סוללות 3A, אחת אימפקט ואחת קלאץ', של dewalt שזו חברה לטעמי יותר טובה ממקיטה ובוש [וודאי לא פחות מהן],

במזוודה קשיחה וענקית שיש בה מקום להמון כלים בסיביים + ברגיה.

המחיר היה 150$!

רציתי להחטיף לו שלא הביא לי גם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

לא מכיר את החברה, אבל בהנחה שהיא אכן באותה רמה של שאר החברות המובילות - וואו. טירוף.

עריכה: סיקרנת אותי, תראה איזה קטע - אותו מבצע על המקבילה של DEWALT למברגה של מקיטה...

המקיטה מדורגת מס' 1 במכירות, והDEWALT מס' 2...

אבל הDEWALT לא לית'יום, מה שפוסל אותה על הסף.

הנה דיל דומה למה שתיארת (נדמה לי), ב200$

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם (נערך)

זה כלי מצויין.

אבל במידה ואתה קופץ לשם. תביא ישר גם גוף של אימפקט. (אפשר גם בארץ)

האחריות לרוב תפוג לפני שתזדקק לה.

אישית. לשימוש ביתי. (למי שגר בבנין. ואין לו תוכנית לבנות פרגולות / דקים / ריהוט כבד. 10.8V.

הנוחות פשוט מדהימה. תופסת מעט מקום בארון. וסוללות זולות (ביחס ל 18V).

לאחי הגדול. קניתי 10.8V של מקיטה. (סט משומש מחבר פורום). הוא גר בגבעתיים. וזה מספיק לו.

והוא יודע לבנות הכול. אבל לשימושים שלו זה מספיק.

בנוסף 3 סוללות אין לך צורך. זה מתאים למי שעובד המון. או מחזיק מספק כלים בו זמנית.

עדיף לך לקנות כלי זול יותר (יחסית) ולשמור את הכסף לעוד 4-5 שנים כאשר הסוללות ימותו. (וכן ליתיום מת)

דיוולט מעולים. ויש להם כלים ברמה גבוהה.

אגב. אתה כבר הולך לכיוון הזה. מילווקי סדרת 18M הם הכלים בין החזקים בתחום.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

http://www.amazon.ca/gp/product/B002WJH9WO?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3T4YXLTHUS782

סט במחיר מדהים. מעל התקציב שלך אבל אמור לענות על כל הצרכים שיהיו לך אי פעם. לפי החישוב שלהם המחיר הסופי הוא 363.99 דולר קנדי, שבתרגום לשקלים יוצא בערך 1080 ש"ח. משום מה הם לא גובים מכס אבל לפי מה שאני יודע זו בעיה שלהם ואתה אמור לקבל את המחיר הסופי.

כדי לסבר את האוזן הנה דוג' של הסט מהארץ-

1. http://www.amital-ltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2182

2. http://www.g-haun.co.il/Product/milwaukee-18v-2a#.Ve8tqBFVhHw (רק האימפקט)

פורסם

וואו, זה באמת נראה מצויין. לא ברור לי מה קרה שם עם המחיר אבל כמו שאמרת זה לא רלוונטי, אמאזון לא גובים ממך אקסטרה לאחר סיום הטרנזאקציה...

אני מודה שאני שוקל את זה ברצינות למרות שלא תכננתי לרכוש מקדחה (סוג של 'אם כבר אז כבר').

השאלה שלי: אני הבנתי בעבר שאין אף פעם טעם לרכוש מקדחה אלחוטית, שהסטים האלחוטיים חלשים מדי. האם זו סתם מיסקונספציה?

אני מזכיר: בכל מקרה השימוש שלי הוא ביתי, וביתי פשוט (פעם בהמון זמן קודח חור בקיר בשביל דיבל, נניח לתלות מראה, לא בונה דקים ולא עושה קדיחות מסובכות).

כבר הסתדר לי לרכוש את הסט של מקיטה ולשלוח לארה"ב (קרי: שיעלה 100 דולר וזהו), אבל אני כרגע שוקל ברצינות את המילווקי הזה. השאלה היא כאמור האם יש טעם בכלל ברכישת מקדחה אלחוטית.

• תוכן חדש...