Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נתקלתי בתופעה שלא הצלחתי למצוא לה שום הסבר הגיוני.

אני מפעיל את הממיר (max total) אך ברגע שאני לוחץ על כפתור כלשהו הממיר מקבל את זה כלחיצה חוזרת ללא הפסקה.

לדוגמא- לוחץ על לחצן מספר 2- הממיר מעביר לי לערוץ 222 בלי סוף.

לוחץ על לחצן ימינה, התצוגה מעבירה תוכניות לימין בלי הפסקה, וככלל כל לחצן שאני לוחץ.(יש לציין שעד לרגע שאני לוחץ פעם ראשונה על לחצן מסויים בממיר אין שום העברה אוטומטית והכל תקין, רק שאני לוחץ על לחצן כלשהו התופעה מתחילה.)

זה לא השלט כי במהלך הלחיצות האין סופיות אני מוציא את הסוללות מהשלט וזה ממשיך.

זה לא הממיר כי החלפתי בין הממיר בסלון(האזור הבעייתי) לממירים בחדרים, הכל בסדר בחדרים אבל בסלון גם הממירים של החדרים משתגעים.

דיברתי עם יס אמרו לי שזה יכול להיות בעיה בסיגנל, אך גם כשאני משחרר את הכבל הלבן עם ההברגה שהוא אחראי לסיגנל זה עדיין קורה.

כשאני מסתיר עם חפץ כלשהו את הפרונט של הממיר וחוסם לו את העינית הערוצים מפסיקים לרוץ, אז חשבתי שכנראה יש איזה מכשיר חשמלי בבית באזור הסלון ששולח תדרים שמשבשים את הממיר, אבל עברתי על הכל וזה לא עוזר.

ניתקתי את האינטרקום של הילד, את הראוטר,טלפון אלחוטי,מחשבים, וככלל הכל חוץ מהמקרר והתמי 4 ועדיין התופעה ממשיכה.

וגם זה לא הגיוני, כי אם מכשיר היה שולח תדרים שמשבשים, אז למה בהפעלה של הממיר זה לא מתחיל ישר ורק כשאני אני לוחץ על לחצן בשלט זה מתחיל?

איך פותרים בעיה כזאת?

אציין גם שבמהלך הלילה המזגן התכבה כמה פעמים כנראה גם בהקשר לתדר אלחוטי שנתן לו הוראת כיבוי כנראה.

מבולבל לגמרי.

פורסם

תנסה לכבות את הטלויזיה גם, אצלי הייתה תופעה שבמשך דקה בערך אחרי הדלקת הטלויזיה הממיר לא מגיב לשלט, ואז הכל מסתדר.

כשהטלויזיה כבויה - אין בעיה.

אם זאת אכן הטלויזיה תנסה לשנות פורמט IR לפי ההוראות כאן :

http://www.hometheater.co.il/vt116934.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

~

כשאנו באים לקנות מיקרוגל, מקרר או טלוויזיה ניתנת לנו האפשרות לבחור מבין עשרות יצרנים. כבר בשלב הסינון הראשוני נזרק בד"כ הצידה הזבל הסיני הזול, ומשם כל אחד ממשיך ובוחר לפי התקציב והדרישות שלו.

כשאנו מזמינים ציוד קצה מיס או הוט, הבחירה בספק הסיני הכי זול כבר נעשתה בשמנו וכעת לא נותר לנו אלא להתמודד עם ההשלכות. בגלל זה יש אינספור תקלות בשלטים ובממירים, וכפועל יוצא גם הרבה תקנים לעובדים במחלקות השירות של ספקי הטלוויזיה.

יס והוט מרוויחים, הכלכלה הישראלית מרוויחה, ורק הלקוח סובל קצת. אז שיסבול... מה הוא כבר יכול לעשות?

פורסם

רוב המכשירים האלקטרוניים שהוזכרו עשויים ליצור הפרעות בתדרי רדיו.

שלטים והמקלטים שלהם פועלים על אינפרא אדום לרוב (IR).

חיפוש בגוגל מעלה התייחסויות מרובות להפרעות IR מפאנלים של טלוויזיות LCD ומציעים פתרונות שונים.

פורסם

ניסיתי, גם כשהטלויזיה כבויה התופעה מתרחשת.

קראתי גם שנורות CFL בסוף חייהם עשויות לגרום להפרעה שיכולה לגרום לשיבושים.

כיביתי את כל המנורות בבית וזה עדיין קורה.

אובד עצות.

פורסם

עוד רעיון - סגור תריסים, אם זה קורה רק בשעות היום.. יכול להיות שאור השמש מפעיל אותו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

באחד הפורומים שעלו בחיפוש השטחי שעשיתי יש הצעות לכסות את העינית הרלוונטית עם עדשה של משקפי שמש זולים או אפילו עם שכבה או יותר של מסקינג טייפ או חתיכת נייר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך אובייקטים שיכולים להחזיר אור?

מראות? משטחים מבריקים?

אגב, אפשר לראות IR באמצעות המצלמה של הפלאפון

צלם וידאו של כל האיזור בזמן שזה קורה, אולי אפילו תוכל לראות ממש מה הגורם שגורם לתהודה הזו

פורסם
~

כשאנו באים לקנות מיקרוגל, מקרר או טלוויזיה ניתנת לנו האפשרות לבחור מבין עשרות יצרנים. כבר בשלב הסינון הראשוני נזרק בד"כ הצידה הזבל הסיני הזול, ומשם כל אחד ממשיך ובוחר לפי התקציב והדרישות שלו.

כשאנו מזמינים ציוד קצה מיס או הוט, הבחירה בספק הסיני הכי זול כבר נעשתה בשמנו וכעת לא נותר לנו אלא להתמודד עם ההשלכות. בגלל זה יש אינספור תקלות בשלטים ובממירים, וכפועל יוצא גם הרבה תקנים לעובדים במחלקות השירות של ספקי הטלוויזיה.

יס והוט מרוויחים, הכלכלה הישראלית מרוויחה, ורק הלקוח סובל קצת. אז שיסבול... מה הוא כבר יכול לעשות?

לא רק בעיות חומרה, אלא בעיות תוכנה...

פורסם

אז ככה- ניסיתי כבר עם שלט אחר, אותו הסיפור, תריסים סגורים, פתוחים, יום לילה, אותה הבעיה.

הדבר היחיד שעזר זה משקפי השמש.

אבל זה פתרון זמני ואני רוצה להגיע לעומק הבעיה והפתרון.

אין לי מראות או דברים מבריקים בסלון שיכולים לגרום לתהודה כזאת, אני גם אציין שאני גר בבית 3 שנים והכל היה בסדר עד אתמול בערב, ולא לא הוספתי שום דבר חדש לבית.

יש למישהו רעיון אחר חוץ מהעיצוב החדש לפינת הטלויזיה שלי?unnamed.jpg

פורסם

קנה זוג פשוט ופרק את אחת העדשות שאותה תצמיד עם איזה סלוטייפ.

ההסבר שניתן באחד הפורומים היה שזה מספיק כדי לסנן את ההפרעות שקיימות אבל מספיק "שקוף" כדי להעביר סיגנל חזק יותר מהשלט.

וכאמור, אתה יכול לנסות עם דף נייר רגיל או כמה שכבות שלו את אותו התרגיל.

פורסם (נערך)

דברים שיכולים לגרום לתופעה זה כל דבר שמשדר באינפרה אדום, והבדיקה שעשית עם המשקפיים מחזקת את ההשערה שמדובר בעניין סביבתי.

1. מנורות, מכל הסוגים.

2. הטלווזיה עצמה.

3. משקפי 3D של הטלווזיה.

4. שלטים אחרים.

5. אוזניות IR אלחוטיות.

6. מכשירי סלולר או מחשבים ישנים בעלי משדר-מקלט IRDA.

7. טלפוניים אלחוטיים שכוללים גימיק של יכולת לשמש כשלט רחוק.

8. אור שמש ישיר.

9. כל מכשיר בעל שלט (שכן רובם משתמשים במקלט IR בעל יכולות שידור).

ובטח עוד כמה דברים שלא חשבתי עליהם.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תוכן חדש...