Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה 2 שקלים שלי זה שהאלפות היום עושות לי את זה הרבה יותר מ BMW, אבל כמו שאמרו כאן יש כאלו ששונאים את זה - מודה, בעבר שנאתי את הצורה הישנה מאוד!

לראות אישה שנוהגת על רכבים כאלו פשוט עושה לי את זה, שלא לדבר על BRZ לדוגמא שכתבו מעלי.

ומישה חנתה בחניית האורחים בעבודה שלי, עם אלפלא ג'ולייטה ידנית (הלכתי לבדוק טוב טוב אחרי שהיא נכנסה לסוכנות) - היא אכן נראית כמו הרכב ומודה שהסתכלתי על התחת, לשתיהן.

Opel Adam S 2017

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לא שמעתי מעולם על אבא שקונה לבת שלו BMW סדרה 1 או אוטו אחר ב180 אלף

2.זה אולי נשמע טיפשי וילדותי אבל אחותי נמשכת למותג, זאת השריטה שלה

3.היא לא מתה על המיטו למרות שלדעתי היא יותר יפה מהBMW ולגבי הסובארו נראת פצצה אבל היא יקרה, אני לא חושב שתרצה רכב ספורטיבי מידי אלא משהו יותר "נשי" והיא קיימת רק בידני לא?

4. היא החליטה שהיא לא רוצה יד 2, היא רוצה רכב חדש או מעודפים של שנה אחת אחורה או תצוגה או משהו, לגבי ג'ולייטה היא לא מצאה איזה דיל על אוטומט.

בקיצור כרגע האופציות זה או להמתין לחיפשית או סדרה 1 מעדיף לצרכים שלה? במוו עלויות אחזקה יקרות יותר מחיפושית?

אף חוות דעת לא שמעתי על החיפושית

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם אחותך קוראת עכשיו את הפוסט הנפלא הזה היא בטוח הולכת על:

ב.מ.וו,,, או בעצם ג'ולייטה,,, או בעצם חיפושית :-D

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
1. לא שמעתי מעולם על אבא שקונה לבת שלו BMW סדרה 1 או אוטו אחר ב180 אלף

אף חוות דעת לא שמעתי על החיפושית

לא צריך לשמוע, מספיק לגור בשכונות מבוססות.

מנוע וגיר של גולף, לדעתי קולע למטרה שלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא מבין איזה נוכחות יש לסדרה 1. כל מי שיראה אותה יחשוב שאבא/מאהב קנה לה אוטו. זה לא ההיפך ממה שהיא רוצה להציג?

גדול. זה בדיוק מה שאני חשבתי כשהם דבירו על הסדרה 1.. זה בדיוק מה שאני חושב כשאני רואה בחורה צעירה באוטו כזה :)

פורסם

סדרה 1 תמיד נראתה לי כמו המזדה 3 האצ'בק 2008 שלנו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
ה 2 שקלים שלי זה שהאלפות היום עושות לי את זה הרבה יותר מ BMW, אבל כמו שאמרו כאן יש כאלו ששונאים את זה - מודה, בעבר שנאתי את הצורה הישנה מאוד!

לראות אישה שנוהגת על רכבים כאלו פשוט עושה לי את זה, שלא לדבר על BRZ לדוגמא שכתבו מעלי.

ומישה חנתה בחניית האורחים בעבודה שלי, עם אלפלא ג'ולייטה ידנית (הלכתי לבדוק טוב טוב אחרי שהיא נכנסה לסוכנות) - היא אכן נראית כמו הרכב ומודה שהסתכלתי על התחת, לשתיהן.

מעניין - גם מגולף ידנית היית מתלהב?

כולה מתחרה (ופחות טובה) לגולף של פולקוואגן. אני נדהם מהתגובות של אנשים פה.

מי מתלהב מבחורה ברכב האצ'בק משפחתי?

פורסם

שים קפלס"ט, רד למקלט, אם יש טלפונים, תגיד לאלעד שיגיד שאתה בחו"ל! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעניין - גם מגולף ידנית היית מתלהב?

כולה מתחרה (ופחות טובה) לגולף של פולקוואגן. אני נדהם מהתגובות של אנשים פה.

מי מתלהב מבחורה ברכב האצ'בק משפחתי?

כפי שרמז בגירה, זו סתם תגובה מתחכמת ומיותרת, שנועדה לעורר מריבות.

גם אם נניח שגולף (איזה גולף? 105? 122? 150? GTI?) טובה יותר (ובתור מי שהיו לו שלוש "גולף" וגם "ג'ולייטה", אני יכול להגיד לך שלמעט מרווח מאחור לא שרק שהיא לא טובה יותר, אלא להיפך, ברוב הפרטמרטים החשובים והפחות חשובים לגברת), הרי מה זה רלבנטי לשרשור הזה?

הרי אין ספק, שלמשל אוונסיס אפילו טובה יותר משתיהן!! ובטח ובטח שקאמרי! או אוריס סטיישן היברידית - וואוו כמה שהיא טובה יותר. אבל מה זה קשור? יש לאיזה מהרכבים האלה אפקט הגעה? מראה מעניין? נדה. ולכן - כאמור - תגובתך פשוט ל"ר, למעט הצורך לעורר נושאים סוציולוגיים עמוקים שרובצים להנאתם בשנת הבוקר עדיין :-)

פורסם

התגובה שלו היא מה שאמרת, אבל ביסודה היא נכונה ולכן לא נמחקה.

בסופו של יום, כולה מענה לגולף וכל הסופרלטיבים האלה של "מדהימה, מהממת, אישה שנוהגת בג'ולייטה, אפקט הגעה (?) וכו'" מתאימים אולי ל 4C, בטח לא להאצבק מעוצבת במקצת.

אבל אולי הבעיה כלל לא בג'ולייטה אלא בי (ובעוד כמה) שלא מסתגלים לדיבור הפייסבוקי שכל ערסית מכוערת מצתלמת בפיצוציה של אברם מעלה לפייסבוק ומקבלת 4 עמודי תגובות של "מהממת!!!" או לפורום אספנות שופע הילדים שכל שבי נובה שם זה "חיה רעה, מדהימה!!!1"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל אולי הבעיה כלל לא בג'ולייטה אלא בי (ובעוד כמה) שלא מסתגלים לדיבור הפייסבוקי שכל ערסית מכוערת מצתלמת בפיצוציה של אברם מעלה לפייסבוק ומקבלת 4 עמודי תגובות של "מהממת!!!" או לפורום אספנות שופע הילדים שכל שבי נובה שם זה "חיה רעה, מדהימה!!!1"

כנראה, כי אז היית יודע שאלה התגובות שמקבלות גם הצפונבוניות שקיבלו מאבו'ש את ה500\חיפושית\מיני שלהן לכבוד יום הולדת 17 וחצי כהפתעה אחרי שחזרו מחו"ל עם אמו'ש. אה וגם שהתגובות בפייסו'ש לא מתחלקות לעמודים :wink:.

אני לא מבינה באופן כללי על מה הויכוח, יש אחד שמרגיש הילה מעל ראשו כשמתיישב ברכב של VW ויש את האחר שחולם על הבחורה שתצא מהג'ולייטה שלה כי זה הרכב שעושה לו את זה.

עם דבר אחד נראה לי שקשה להתווכח, הגולף הרבה יותר סולידית ומאופקת בעוד שג'ולייטה יותר מוחצנת ומושכת תשומת לב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

למה אף אחד עדיין לא הציע וולוו V40? הרכב מאוד יוקרתי בפנים, ניראה טוב מאוד כלפי חוץ, קווי העיצוב שלו הרבה יותר בוגרים מאשר יתר המכוניות שהוצעו כאן ונוחות הנסיעה שלו [אם היא דומה ל-S60] אמורה להיות נוחה מאוד:

45511_1_5-530x353.jpg

45514_1_5-530x292.jpg

volvo-v4-4.jpg

אם יהיה אפשר למתוח את התקציב עוד קצת היא תוכל לקבל רכב ברמה אחרת לגמרי לפי דעתי.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם
למה אף אחד עדיין לא הציע וולוו V40? הרכב מאוד יוקרתי בפנים, ניראה טוב מאוד כלפי חוץ, קווי העיצוב שלו הרבה יותר בוגרים מאשר יתר המכוניות שהוצעו כאן ונוחות הנסיעה שלו [אם היא דומה ל-S60] אמורה להיות נוחה מאוד:

[ATTACH=CONFIG]433149[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]433150[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]433151[/ATTACH]

אם יהיה אפשר למתוח את התקציב עוד קצת היא תוכל לקבל רכב ברמה אחרת לגמרי לפי דעתי.

אמרתי לה על זה, מה המחיר המעודכן שלו? עדיין לא ראינו כזה על הכביש או בלוחות אפילו אחת כזאת למכירה, זה אומר שיהיה קשה למכור בעתיד?( לא שאת הגולף קל למכור)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

את כל הגולפים שלי מכרתי בקלות ובמחירון. לא מבין למה אתה חושב שייקשה למכור גולף. אתה לא רואה V40 בלוחות משום שמעט מאוד קנו אותה, ואלה לא אנשים שמחליפים כל שנה רכבים. אגב, לטעמי היא לא תשיג את המטרה של אחותך, משום שהיא לא נראית מספיק "אירופאית סנובית". משהו בעיצוב שלה משתדל מידי, יפני/קוריאני אפילו הייתי אומר.

פורסם (נערך)
עדיין לא ראינו כזה על הכביש או בלוחות אפילו אחת כזאת למכירה, זה אומר שיהיה קשה למכור בעתיד?( לא שאת הגולף קל למכור)

אין הרבה רכבים שקל למכור היום, אבל לא הבנתי מה הקשר לכך שאתה לא רואה אותה בלוחות?

עריכה אחרונה על ידי robertf

• תוכן חדש...