Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אחותי מעוניינת להחליף את הרכב שלה - כרגע יש לה גולף 2011 יד1 שחור עשה בערך 20 או 25 אלף ק"מ.

אחותי עוד שנייה בת 40 והיא עו"ד וככה שהיא רוצה רכב עם"נוכחות" יחודי ולא מצועצע, אחזקה סבירה, תקציב עד 140 אלף והיא רוצה אוטומט (נו בכל זאת אישה) והאוטו חייב להיות קיים בצבע שחור או אדום

המועמדות לפי סדר העדיפויות שלה

1.פולקסווגן חיפושית החדשה (2014\2015)

2.מיני קופר

3.אלפא ג'ולייטה( יד 2 )

4.אודי A1

5.אופל אדם

מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האופל אדם נראית לי תמורה מאוד נמוכה ביחס לעלות

החיפושית בעיני מכוערת מאוד

שתיהן וגם המיני קופר קצת מצועצעות.

הג'ולייטה והאאודי נראות לי הכי מוצלחות.

אגב, אם שוקלת ג'ולייטה יד 2 אז אפשר גם לשקול עוד משומשות כמו אאודי a3 ו bmw סדרה אחת.

פורסם

החיפושית החדשה דיי מגניבה. היא נכנסת בתקציב גם כחדשה.

גם לדעתי האדם לא ממש קשורה לרשימה.

מה עם פיאט 500X?

פורסם (נערך)
החיפושית החדשה דיי מגניבה. היא נכנסת בתקציב גם כחדשה.

גם לדעתי האדם לא ממש קשורה לרשימה.

מה עם פיאט 500X?

גדולה מידי לא או שזה רק בפרסומת? אני לא בטוח שזה יתאים לה, היא כרגע רווקה ללא ילדים ותל אביבית וגם עובדת במרכז ת"א, אני בכל זאת הציעה לה לראות.

והיא הלכה לראות רק את החיפושית, עולה 135 אלף חדשה, אם אני לא טועה TSI 1200

בעיקרון היא מעדיפה לקנות חדשה.

איך המיני? נסיעה, נוחות, צריכת דלק,טיפולים וכו'

לגבי האדם היא עוד לא ראתה אותה אפילו, אלא רק בתמונות

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

הפיאט 500X זהה באורכה לגולף 7. מקבילה למשפחתית קומפקטית. החיפושית ארוכה בכמה סנטימטרים בודדים.

האופל היא רכב מיני קטן וחלש יותר מכל השאר ויהיה ירידה משמעותית באיכות החיים לעומת הגולף שלה.

פורסם
הפיאט 500X זהה באורכה לגולף 7. מקבילה למשפחתית קומפקטית. החיפושית ארוכה בכמה סנטימטרים בודדים.

האופל היא רכב מיני קטן וחלש יותר מכל השאר ויהיה ירידה משמעותית באיכות החיים לעומת הגולף שלה.

לא בטוח שתרצה אבל אני אגיד לה שתבדוק את האופציה, יש אוטומטית נכון?

אגב הגיוני שחיפושית או מיני עם נתונים טובים נמכרים יד 2 בערך ב10,000 אלף מעל מחירון?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אם איכשהו תצליח להוציא את הA1 המאובזרת במחיר הזה לפי דעתי זאת תהיה העסקה המשתלמת ביותר

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אף אחת מהאופציות לא משדרת "עורכת דין רצינית", חוץ אולי מהג'ולייטה. האדם נראית "סטודנטית למשפטים", הקופר / חיפושית / A1 נראות "אבא עורך דין קנה לי". אני דווקא חושב שגולף שחורה היתה בחירה נכונה. אם בא לה לגוון, ג'טה שחורה תראה מאוד מכובדת ועדיין פחות נפוצה מגולף.

אם היא בכל זאת רוצה משהו שנראה קצת יותר ספורטיבי - קיה פרו-סיד (גרסת ה-3 דלתות של הסיד). מכונית יפה ביותר, נראית מאוד מרשימה ומוצקה, וקיבלה ביקורות טובות בהחלט. כמדומני עולה קצת פחות מ-140K.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רק שספורטאז' זה בערך הרכב הכי נפוץ בארץ היום. רצתה משהו קצת פחות נפוץ, להבנתי

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...