Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשיהיה לכם אלפא ג'ולייטה תבינו, מבטים וחיוכים של אנשים זרים.

(לא שאישתו לא יפה - ואני בכלל חתיך - :lol: אבל )

רשמתי לפני שלוש שנים על השכנות והבחורות במסעדה שהחליטו כי ה ג'ולייטה זו מכונית.

לא רכב כי היא יפה וסקסית,

ובמיוחד מבחינת האנשים ברחוב המרגישים כי אפשר לגשת וסתם לדבר ולתת מחמאות.

אפשר כי היא פחות מאיימת מבחינת קהל היעד, ויותר חברותית לשיחה ומחמאות -

תסמונת בת השכן - הנגישה יפה וסקסית ושלא מרימה את האף

נראה כי האלפא מייצרת קשר יותר זמין שנעים ונגיש לדבר ולהקשר, ורכבים אחרים פחות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליין מן צודק לדעתי. הנה דוגמא למה התכוונתי: ארז טל (ההוא, כן) כמעט ונתקע בג'ולייטה עם האופניים שלו, כשאשתי היתה באוטו. כשהיא יצאה והוא התנצל, מה שהוא אמר זה גם "פששש סחטיין על האוטו". זה לא כי הוא מבדיל בין רמות האבזור של הרכב (שממילא ניכרות בעיקר בפנים), אלא כי יש כן משהו במותג הזה, שהוא מעבר למה שסדרה 1 רגילה של במוו משדרת. נראה לך שבן אדם כזה, עם כל הכסף שיש לו, היה בכלל מתייחס לבמוו סדרה 1 רגילה?

אבל כאמור, כאן מגיעות ההעדפות של הבחורה. רוצה למשוך תשומת לב של ערסים ולגרום לשכנים להיות ירוקים? (נניח; עוד לא ראיתי מישהו מוריק מקנאה בגלל סדרה 1) - רכשי לך סדרה 1. מנהלת הכספים של אחת מחברות התרופות הגדולות בישראל, רכשה לבעלה (שהיתה לו עבודה קצת פחות מכניסה) במוו 1. trophy husband :-)

ולגבי דעות קדומות - בקרב עמי אני חי. ועד שלא אראה אחרת, אני רק יכול לפרש ביכולותי המוגבלות את שאני רואה. אם בחורה שעד היום נסעה במזדה של בעלה מהליסינג מרגישה יותר טוב כי עכשיו הוא קיבל ספורטאז (ועוד ביקשו בשחור! מאוד יוקרתי!), אז כנראה שיש בזה משהו. באירופה לא יבינו זאת, אבל שם כולם סקפטים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כי ככה קבעת?

כן. ועד שלא תוכיח לי אחרת, למשל שאופל אסטרה ברלינה היא מגנט לחובבי רכב, או שהגיר של ה- GTC (המהממת באמת) הוא לא דרעק, אז זו דעתי, והסברתי למעלה ממה היא נובעת. ולגבי שכנים וצבעים - לא יודע איזה שכנים יש לך. בשכונה הפרברית שלי, השכנים קונים סובארו ומרוצים ;-) למרות שמנהל תחום רכבי ההדגמה של מרצדס מביא כל פעם רכב אחר הביתה.

פורסם

אז מה תגיד על עו"ד שנהג ברובר ואז החליף אותה בגולף GTI מבלי להשתמש אי פעם ב 10% מיכולות הרכב...?

גם לאישתך ש"קנית לה ג'ולייטה" אתה מוכן לקרוא טרופי ווייף?

אתה יורה בהתנשאות ולגלוג לכל הכיוונים דברים שבעיניי לא רק שהם לא נכונים כהכללה, אלא אוי ואבוי, הם יישימים לגביך.

הצחוק שלך על נשים בב.מ.וו הוא הצחוק שלך על עצמך!

ובזה נסיים 2 דקות על פסיכולוגיה בגרוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לאשתי קניתי סובארו אם לא אכפת לך ;-)

ושים לב, שאצלי היה שדרוג קבוע, לפי היכולת, עד שהגעתי למה שרציתי: גולף 140, גולף 160, גולף GTI. יש עקביות במרדף אחרי הדברים שחשובים לי. כשהבנתי שבעצם לא כל יכולות ה- GTI ממומשות על ידי, ולאחר שגיליתי, שומו שמיים, רכב גם יפה יותר וגם עם הגה טוב יותר, אך איטי בשניה למאה, בחרתי בו. שלא לדבר על ההבדלים ביבואן...

לא הבנתי, לכן, איך בדיוק זה קשור לגישה שלי לגבי נשים בבמוו סדרה 1, כאשר הן רווקות שמחפשות פוזה במוצהר, מעבר לעובדה שאני יודע שהרכב הנוכחי שלי לא חביב עליך :-) [ואגב רובר, עדיין מתכנן בעוד XX שנים להביא MG ידנית]

וכן, אני גם מאוד נהנה מהערך המוסף של המותג "אלפא". לא שמעתי על מועודן במוו סדרה 1/3/5 שמארגן טיולים למשפחות או סתם מפגשים של החבר'ה, אבל אולי יש.

ובזה סיימתי כמה דקות של סטיה מנושא השרשור.

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם (נערך)

ג'ולייטה זה רכב עם נוכחות מסויימת, אני מכיר כמה שלא אוהבים אותו, מכיר המון שמאוד אוהבים אותו, לא מכיר אף אחד שפשוט אדיש.

במו סדרה 1 זה רכב שמחזיק מותג סופר נחשב, אבל בתור רכב הנוכחות שלו לוקה בחסר, אני לא מכיר אדם אחד שמאוד אוהב את סדרה 1, כן מכיר כאלו שסולדים מהמראה, וכאלו שאדישים לו לחלוטין.

הנקודה היא, ושוב - לדעתי, שלא חייבים להכיר את המותג אלפא רומאו בשביל "לחוש" משהו כלפי הג'ולייטה, כן חייבים להכיר את המותג במו בשביל לחוש משהו כלפי סדרה 1. זה לא אומר שום דבר לגבי מי יותר טוב/יוקרתי/מגניב, זה כן אמר משהו בנוגע לuniqueness.

*אולי* זה מה שבר התכוון לומר, אולי זה לא. בכל מקרה אלו הרשמים שלי.

ולפות"ש, סדרה 1 נשמעת כמו בחירה מצויינת, וגם אלפא מיטו/ג'ולי לדעתי תענה טוב מאוד על הדרישות. יותר עניין של מיתוג וטעם אישי.

למרות שבתכלס, אני חושב ש500X נבנתה בדיוק לפלח השוק המדובר, ושהחסם ממנה, לפי התיאורים שלו לפחות, הוא יותר פסיכולוגי מרציונלי (מעין "לא רוצה גי'פ גדול ומגושם", למרות שהרכב לא גדול ומגושם ולא ממש ג'יפ). הכי הגיוני ללכת לסוכנות ולראות לבד. המציאות עושה לרכב הזה הרבה חסד לטעמי.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוריו צודק - ואני טעיתי בכך שלא הייתי מספיק ברור. סדרה 1 נראית כמו סטיישן פשוטה ולא מתיימרת (כך אשתי, שאני מניח שמבינה ברכבים בערך כמו אחותו של פות"ש), וללא התג היא באמת לא מעניינת מבחינת מראה.בוודאי שלא הדור לפני מתיחת הפנים הנוכחית מלפני חודש/יים. ולכן, רכב שנראה טוב יותר, עיין ערך A או A3, ישיג עבור אחותו של פות"ש ערך מקסימלי עדיף, בדיוק כמו שהמיני (שלא נוחה לה) או הג'ולייטה תשגנה. יש כמה שכן מבינים ובמבט חטוף מהצד יבינו שזו במוו. זה בעיקר מי שקורא פה. אני מניח שלא אותם היא רוצה להרשים.

פורסם
ג'ולייטה זה רכב עם נוכחות מסויימת, אני מכיר כמה שלא אוהבים אותו, מכיר המון שמאוד אוהבים אותו, לא מכיר אף אחד שפשוט אדיש.

במו סדרה 1 זה רכב שמחזיק מותג סופר נחשב, אבל בתור רכב הנוכחות שלו לוקה בחסר, אני לא מכיר אדם אחד שמאוד אוהב את סדרה 1, כן מכיר כאלו שסולדים מהמראה, וכאלו שאדישים לו לחלוטין.

הנקודה היא, ושוב - לדעתי, שלא חייבים להכיר את המותג אלפא רומאו בשביל "לחוש" משהו כלפי הג'ולייטה, כן חייבים להכיר את המותג במו בשביל לחוש משהו כלפי סדרה 1. זה לא אומר שום דבר לגבי מי יותר טוב/יוקרתי/מגניב, זה כן אמר משהו בנוגע לuniqueness.

ולפות"ש, סדרה 1 נשמעת כמו בחירה מצויינת, וגם אלפא מיטו/ג'ולי לדעתי תענה טוב מאוד על הדרישות. יותר עניין של מיתוג וטעם אישי.

למרות שבתכלס, אני חושב ש500X נבנתה בדיוק לפלח השוק המדובר, ושהחסם ממנה, לפי התיאורים שלו לפחות, הוא יותר פסיכולוגי מרציונלי (מעין "לא רוצה גי'פ גדול ומגושם", למרות שהרכב לא גדול ומגושם ולא ממש ג'יפ). הכי הגיוני ללכת לסוכנות ולראות לבד. המציאות עושה לרכב הזה הרבה חסד לטעמי.

מסתבר שהענין הזה של בחירת אוטו על פי תגובות הקהל נפוץ למדי, לכן כדאי אולי לשים לב שבעוד הג'ולייטה היא "ראש לשועלים" בהיותה הבכירה במשפחה, נכון להיום, ה 1 של ב.מ.וו היא "זנב לאריות" במותג ועלולה חלילה ליצור את הרושם שהיא נחלתם של המסכנים שאינם מספיק מוצלחים ועשירים בשביל סידרה 3 ומעלה. וגם אם הענין הזה של "האוטו והרושם" נראה מעט נלעג ושיטחי לטעמי, בהחלט מסקרן לקרוא כאן את כללי החשבונאות הנוגעים לכך ולהוסיף איזה מחשבה משלי, בתקווה שזה עוזר לבחירה הנכונה באמת.

פורסם

כאשר אשתי היתה צריכה להחליף את הגיוליטה, בהתלבטות בין וולוו v40 , במוו סדרה1 ועוד כמה אופציות - הבחירה נפלה שוב על הגיוליטה. כך שבאופן מפתיע הוחלפה גיוליטה בגיוליטה.

ובמה היא מעדיפה לנסוע לעבודה ? במיני שלי :)

פורסם

אני ממליץ בחום על ה-אקס וי מבית סובארו. רק לידיעתך הוא נבחר לג'יפון הטוב ביותר לשנת 2015.

אומנם לא פרטת הרבה, אך בכל זאת אשמח להמליץ לך על רכב שתואם מאד את רצונותיך, בעיקר מבחינת בטיחות ועלויות אחזקה שוטפות. רכב שמשלב בצורה נפלאה יכולת בטיחותית בכביש עם זריזות ודינמיות בשטח.

אשמח להמשיך ולתת לך עוד נקודות מקצועיות שיעזרו לך לקבל החלטה!

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31632-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-XV-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-1-6-%D7%9C-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93.aspx

פורסם

רכשתי עכשיו XV לצד הג'וליטה. אני מאוד אוהב את הרכב (אפרסם בקרוב סקירה קצרה), אבל זה לא מה שמחפשת הבחורה... אולי BRZ ;-)

פורסם

חייבלציין שראיתי את החיפושית החדשה שבוע שעבר באחד מהחניונים באיזור , לבנה עם גג שמש שחור ופנסי לד והיא הייתה מאד מאד מרשימה. לא יודע כמה היא מצידקה את המחיר אבל מבחינה ויזואלית היא פשוט יפה.

• תוכן חדש...