Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זו הייתה אחותי הייתי ממליץ לה על הג'ולייטה או על ה-Audi A1. שתיהן יפות ומיוחדות, לא נפוצות מאוד ומשדרות יוקרה מסוימת שמתאימה לרווקה מצליחה.

עם זאת, מלבד האופל אדם שלא בדיוק בקטגוריה גם שאר המועמדות מכוניות מצוינות כך שאם אחת מהן מדליקה אותה אין סיבה לא לקחת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פוזה במחירים האלה זה ג'ולייטה או A3. עדיף בצבע לבן עם גג פנורמי.

אחותי עם ג'ולייטה (תלתן), הרכב מושך המון תשומת לב לפעמים בגבול ההצקה (בעיקר בתחנות דלק\מכוני שטיפה).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

טוב אני לא מצליח לערוך כותרת והודעה ראשונה אבל יציין שוב פעם

היא גרה בתוך תל אביב ועובדת במרכז תל אביב ואין לה ילדים כרגע, ולכן לא מתאים לה ג'יפי,גי'פון, קרוסאובר,מנהלים, משפחית גדולה כמו ג'יטה וכו'

מה שהיא מחפשת זה רכב מיני\סופר מיני, לא גדול יותר מהגולף, חסכוני יחסית, שנכנס לחניות במרכז ת"א רק שיהיה רכב "סטייל" ויוקרתי "קטנה יוקרתית" כמו שקוראים לזה וממותג יוקרתי יחיסת תוצרת אירופה כמו פולקווגאן, אלפא,מרצדס, מיני, אודי, אופל וכו' היא לא תקנה רכב קוריאני או משהו ממותגים עממיים.

האמת שהיא דיי שסגורה על

חיפושית בעדיפות ראשונה

מיני - שנייה אשמח לשמוע חוות דעת עלייה אם יש פה למישהו הפורום??

אלפא ג'ולייטה אוטו' - שלישית כי היא יכולה רק יד 2 מודל 2013\2014 והיא מעדיפה כבר חדש

היא התלהבה מאוד ממרצדס A180 אבל לא נראה שהיא לא תשיג יד 2 בתקציב אני חושב

לגבי האודי A1 כנראה שהיא לא תיקח שהיא הלכה לברר על החיפושית הבחור מהחברה לא המליץ על האודי ואמר שיש לה מנוע 3 צילנדר חלש מאוד

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם (נערך)

סמארט.

מיוחד, סוג של כאילו חסכוני, יקר, נוח לחניה (יכולה להכנס איתו לתוך החנות) ואני לא יודע מה משדר יותר "הצלחתי בחיים" מאשר מכונית יקרה וחסרת שימושיות. זה כמו העכברים בצורת כלב שאנשים מחזיקים בארנק

אגב, כמה עולה היום 500 אבארת'?

ספורטאז' רכב דוחה. יותר מקורולה מזדה 3 ואיביזה. לפחות האחרונות סוג של מועילות בחיים.

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

היא גרה בתוך תל אביב ועובדת במרכז תל אביב ואין לה ילדים כרגע, ולכן לא מתאים לה ג'יפי,גי'פון, קרוסאובר,מנהלים, משפחית גדולה כמו ג'יטה וכו'

מה שהיא מחפשת זה רכב מיני\סופר מיני, לא גדול יותר מהגולף, חסכוני יחסית, שנכנס לחניות במרכז ת"א רק שיהיה רכב "סטייל" ויוקרתי "קטנה יוקרתית" כמו שקוראים לזה וממותג יוקרתי יחיסת תוצרת אירופה כמו פולקווגאן, אלפא,מרצדס, מיני, אודי, אופל וכו' היא לא תקנה רכב קוריאני או משהו ממותגים עממיים.

אופל?! באיזה עולם אופל נחשב כרכב יוקרתי?.

לדעתי, או שתישאר עם הגולף שלה כי באמת שהיא לא תקבל שיפור כזה או אחר בכמעט אף אחת מהאופציות שהוזכרו עד כה.

אבל אם בכל זאת היא עם ראש פתוח למשומשת בת שנה, רוצה משהו עם ניחוח יוקרתי וסמל מנצנץ שתקנה לקסוס CT200H.

בדיוק בגודל של הגולף, יש לה את הסמל הנכון ואם אחותך מסתובבת בעיקר בתל אביב רבתי היא גם תחסוך לא מעט דלק תודות למערכת ההיברידית ברכב.

מבחינת עלות אחזקה, הרכב נחשב לאמין מאוד עם עלויות אחזקה הכי שפויות בקטגורית הפרימיום (עם בונוס גדול בצריכת דלק).

פורסם

למה שלא תלך על מיני קופה S (לא קופר) מיד ראשונה, מאובזרת בכל טוב ומפוצצת בפוזה.

הנה אחת למכירה, שבעליה חושבת שהיא תקבל מעל למחירון, היא דורשת 155K.

Detailer.gif
פורסם
אופל?! באיזה עולם אופל נחשב כרכב יוקרתי?..

בדיוק באותו עולם שבו פולקסוואגן הוא יוקרתי.

A900,

אני במקום אחותך רוכש סיביק 5 דלתות, חדשה, אדומה, נכנסת בתקציב ונראית נפלא ומרשימה (לטעמי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה שלא תלך על מיני קופה S (לא קופר) מיד ראשונה, מאובזרת בכל טוב ומפוצצת בפוזה.

הנה אחת למכירה, שבעליה חושבת שהיא תקבל מעל למחירון, היא דורשת 155K.

אם איני טועה, נראה שמדובר ברודסטרS. פעם אחרונה שהתעניינתי ברכבי מיני הם אכן נמכרו מעל המחירון (להבנתי הדגם הנ"ל אינו נכמר יותר כחדש ככה שלמוכרי המשומשות יש אפילו יד חודשית יותר בתמחורם).

האמת שהיא דיי שסגורה על

חיפושית בעדיפות ראשונה

אלפא ג'ולייטה אוטו' - שלישית כי היא יכולה רק יד 2 מודל 2013\2014 והיא מעדיפה כבר חדש

לגבי האודי A1 כנראה שהיא לא תיקח שהיא הלכה לברר על החיפושית הבחור מהחברה לא המליץ על האודי ואמר שיש לה מנוע 3 צילנדר חלש מאוד

נשמע שאו שאתה או שאחותך מתבלבלים.

A1 קיבלה מבחר מנועים חזקים יותר משל החיפושית אך מאותה המשפחה (1.4 או 1.8 TSI), ככה שלא הגיוני שהאאודי תגיע עם מנוע חלש יותר או עם צילינדר אחד חסר.

מי שכן זכתה למנוע משולש צילינדרים היא המיני והגיוני שאיש מכירות של פולקסווגן ימליץ לוותר על המתחרים :wink:.

אם אחותך רווקה תל אביבית, עדיף לה ללכת על הרכבים הקטנים יותר, הם יותר נוחים לתמרונים, מיני או האאודי A1 יספקו את השיק המבוקש (בעיקר המיני).

אבל אם חשקה נפשה ברכב חדש, אז התקציב מאפשר רכבים עממיים יותר.

פורסם (נערך)

Opel_Adam_Rocks_raucht._rast._raeubert_-_und_rockt-Rocks_n_Roll!-Story-447172_630x356px_3_kq3AmQ3r_Yv4o.jpgאדם רוקס יכול להתאים לה מאד. גם אדום ביחד עם שחור וגם רכב מיוחד מאד מבחינת עיצוב ונכנס לתקציב. יש גם דגם אדם רגילה ויותר זולה.

תגיד לה לראות את הרכב באולם תצוגה. במציאות נראה עוד יותר יפה.

עריכה אחרונה על ידי vop
פורסם

האמת שהיא דיי שסגורה על

חיפושית בעדיפות ראשונה

יש Z4 משומשת למכירה בפורום , נכנסת בתקציב ונותנת הרבה יותר פוזה מכל אופל אדם \ אודי A1.

אבל זאת רק דעתי האישית :)

• תוכן חדש...