Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם חושב ששווה לבדוק את המיטו, אמנם משדרת קצת רכב צעירים ולא איש עסקים בוגר אבל עדיין נראית מעולה, יתרון היא שהיא קטנה יחסית ותתנייד בנוחות בתל אביב ולא יורגש מחסור בכוח

עברתי לסקייטבורד

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
150K, מתצוגה. בדקת שלא מדובר בדגם שלפני מתיחת הפנים?

יש לא מעט כאלה חדשים בכל מיני סוכנויות קטנות, אולי גם ליבואן יש עוד מלאי.

החיפושית עדיין לא נבדקה?

1. היא לא אמרה לי, אבל היא מצאה 2 מכוניות עם 300 ק"מ שניהם מודל 2005, מחיר 150 אלף כ"א

2. החיפושת צריך להמתין חודשים או לקחת רכב מתצוגה ועל זה הם רוצים אותו מחיר

3. וקליאו לא נראה לי מתאימה לה אם יש לה גולף זאת ירידה ברמה לא?

ולגבי המיטו היא לא אוהבת אותה, גם ההורים שלי אומרים לה לקחת מיטו אבל היא רוצה משהו עם יותר "נוחכות"

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ה-BMW ללא ספק תעשה את העבודה היטב מכל הבחינות ותספק שופוני לרוב.

לטעמי האישי הרכב אינו יפה אבל אם הוא מצא חן בעיני אחותך אז בהחלט מדובר ברכב שעונה על כל הדרישות שלה ומעבר.

אני מוצא את סדרה 2 הרבה יותר מרשימה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא מבין איזה נוכחות יש לסדרה 1. כל מי שיראה אותה יחשוב שאבא/מאהב קנה לה אוטו. זה לא ההיפך ממה שהיא רוצה להציג?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

ואיזה נוכחות יש למיטו? לפחות בBMW יש סמל שמדר יוקרה. הטענה שלך מאד סובייקטיבית ( וגם קצת שובניסטית) - אדם שיראה בחורה על סדרה 1 וזה ישדר לו שאבא שלה קנה לה יחשוב אותו הדבר גם אם יראה אותה על ג'ולייטה או A3 או X6 . מה שבטוח להמליץ על מיטו ולפסול את סדרה 1 מראה קצת על חוסר אובייקטיביות.

לדעתי, סדרה 1 אופציה מעולה , במידה ולא - 140 אלף שקל אמורים להספיק לA1 2013 מאובזרת עד הגג, רכב שנראה שונה לגמרי מהדגם העירום מאבזור. יכול להעיד ממקור ראשון (לגבי הA1) שהיא נוחה בעיר בכל מה שקשור להתניידות וחניות , לא בזבזנית דלק ומרשימה חיצונית.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

משעשע לקרוא את השרשור הזה מהתחלה, לראות איך אנשים ממליצים לה לרכוש רכב שיעזור למצוא חתן ואחרים מוטרדים מכך שהסביבה תחשוב שיש לה מאהב.

שימו לב, המאה ה-21 כבר פה 15 שנה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ואיזה נוכחות יש למיטו? לפחות בBMW יש סמל שמדר יוקרה. .

וזה כל מה שהוא משדר בסדרה 1 בדגמי הכניסה. הכרתי לאחרונה בחורה עם - אתה יושב? - 135M. חבר פורום מכובד גם היה איתי על הקו כשנהגתי במפלץ המרתק הזה. אוי כמה נהניתי. אתה חושב שזה מענין אותה בכלל שזה 135M? זו פשוט הסדרה 1 הכי יקרה וזה מה שבעלה (איש נדלן) קנה לה. היא אהבה שיש שם ריפוד עור אדום. היא בכלל לא טרחה למלא אוויר בגלגלים אפילו שהרכב התריע, ושזה מורגש מאוד כשנותנים גז. היא פשוט לא ממש נותנת גז שם. אגב, בחורה מקסימה מאוד, בלי קשר.

על סדרה 1 - אף אחד לא יסתכל. על אף הסמל. על אלפא - מסתכלים כל הזמן (גם כשאשתי נוהגת בה, ואפילו ניגשים אליה או מעירים הערות בקשר לרכב), כי יש למותג (גם בסדרות הפשוטות) ערכים נתפסים (מוצדקים או לא זה עניין אחר) שהם מעבר לשופוני. בחורות בסדרה 1 - עם כל הכבוד, might as well יקנו יונדאי IX35. במקרה זה, אם הולכים על שופוני ואפקט הגעה שחשוב לבחורה - אם היא חייבת מבין שלושת המותגים ה"מובילים" - עדיף לה סדרה A או A3 1.4.

פורסם

אם נערוך סקר מחוץ לפורם, אצל מר ומרת ישראלי, אין לי ספק שהסדרה-1 משדרת יותר 'שופוני' מהמיטו וכנראה גם מהג'ולייטה.

היתה לי פעם חברה ששאלה למה לרכב (אלפא) יש סמל של רופא :-)

פורסם
אם נערוך סקר מחוץ לפורם, אצל מר ומרת ישראלי, אין לי ספק שהסדרה-1 משדרת יותר 'שופוני' מהמיטו וכנראה גם מהג'ולייטה.

היתה לי פעם חברה ששאלה למה לרכב (אלפא) יש סמל של רופא :-)

אני מסכים שאצל נשים בנות שישים (no offense לחברינו הוותיקים :-) ) מהפרברים, הבמוו יותר מתאים. הבחורה גרה בלב תל אביב. אשתי, כל פעם (וזה קרה כבר שלוש פעמים) שהיא רואה סדרה 1, אומרת לי "תראה איזה סטיישן פשוטה ויפה". כשאני מסביר לה שזה במוו - היא מבקשת שלא נקנה. כל אחת ומה שהיא מחפשת לשדר בחיים, והיכולת שלה. ובכל מקרה, כפי שאמרתי, להערכתי אם היא חייבת סמל יוקרתי, אז המרצדס תשיג לה את זה יותר, ובכל מקרה עדיף לה A3 על סדרה 1 לדעתי. שיהיה בהצלחה ברכישה, וניפוח אגו מוצלח בכל מקרה :-)

פורסם
מסתבר שעברו הימים של "זה המוטו שלי וזה האוטו שלי". מופנה למי שזוכר את הקטע היפהפה הזה של החמישיה הקאמרית, במיוחד את הפואנטה שלו.

משעשע מאוד, אבל כזכור לי היה שם רכב רובר? יכול להיות?

פורסם
וזה כל מה שהוא משדר בסדרה 1 בדגמי הכניסה. הכרתי לאחרונה בחורה עם - אתה יושב? - 135M. ....

אתה חושב שזה מענין אותה בכלל שזה 135M?

אז הסמל הזה, זה כל מה שהוא נותן, אבל זה כל מה שרוצים ממנו וזה הרבה מאוד, הוכחת את זה בעצמך ע"י הדוגמא של הבחורה הנ"ל.

על סדרה 1 - אף אחד לא יסתכל. על אף הסמל. על אלפא - מסתכלים כל הזמן

לא שאני אומר שהחוויות שאישתך עוברת לא היו, אבל צריך להבין מאיזה סיבות עוצרים אותה, זה ממש, אבל ממש לא כי לאלפא רומאו יש סמל או תדמית נחשקת יותר מב.מ.וו. זה לא היה מעולם וכנראה לא יקרה בקרוב.

(גם כשאשתי נוהגת בה, ואפילו ניגשים אליה או מעירים הערות בקשר לרכב),

אפילו כשנותנים לאשתך מחמאות אתה משייך את זה לרכב? :lol:

כי יש למותג (גם בסדרות הפשוטות) ערכים נתפסים (מוצדקים או לא זה עניין אחר) שהם מעבר לשופוני.

שום ערכים נתפסים! שום כלום! חוץ מכמובן כל מיני כאלה שהיו בעבר בעלי אלפא שזה הרוב המוחלט של אלא שעוצרים אתכם ומעירים.

קח סתם את מר ישראלי, תגיד לו שהשכן קנה אלפא והוא יגיד לבריאות,

תגיד לו שהשכן קנה ב.מ.וו והוא יוריק מקנאה.

בחורות בסדרה 1 - עם כל הכבוד, might as well יקנו יונדאי IX35.

פעם שניה שאתה משחרר פה הודעה שובניסטית דוחה. הגיע הזמן אולי לבחון בעצמך את הנקודה הזו!

שים לב שבדיוק את אותה גישה אפשר להפעיל עליך.

במקרה זה, אם הולכים על שופוני ואפקט הגעה שחשוב לבחורה - אם היא חייבת מבין שלושת המותגים ה"מובילים" - עדיף לה סדרה A או A3 1.4.

כי ככה קבעת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על סדרה 1 - אף אחד לא יסתכל. על אף הסמל. על אלפא - מסתכלים כל הזמן (גם כשאשתי נוהגת בה, ואפילו ניגשים אליה או מעירים הערות בקשר לרכב), כי יש למותג (גם בסדרות הפשוטות) ערכים נתפסים (מוצדקים או לא זה עניין אחר) שהם מעבר לשופוני. בחורות בסדרה 1 - עם כל הכבוד, might as well יקנו יונדאי IX35. במקרה זה, אם הולכים על שופוני ואפקט הגעה שחשוב לבחורה - אם היא חייבת מבין שלושת המותגים ה"מובילים" - עדיף לה סדרה A או A3 1.4.

פשוט לא נכון. האלפא בגרסת הבסיס לא משדרת יותר יוקרה מכל משפחתית סטנדרטית על הכביש., ובטח שלא יותר מה-ב.מ.וו.

ואם אתה חושב שאף אחד לא מסתכל על סדרה 1, אולי כדאי שתבדוק את השוק שלה. יש סיבה למה הרכב הזה נחטף כמשומש, והאנשים שקונים אותו - בעיקר אנשים שאוהבים שופוני, מעידים קצת על מה שהרכב משדר לדעתי.

• תוכן חדש...