Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה מול פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, לגבי הגיר אני כמעט בטוח שאין עליו 5 שנות אחריות אלא אחריות רגילה (3 שנים בפולו ושנתיים בפאביה).

דבר שני, אולי 4 כריות אוויר בפולו זו עוד טעות שלהם? אחרת רק בגלל הסעיף הזה הייתי רוכש את הפאביה. בטיחות זה מעל לכל.

מה שכן, לפולו יש גג זכוכית פנורמי נפתח ולפאביה אין...

פורסם

גיא, למי אכפת מגג פנורמי, זה אביזר "פוזה" נטו בארצנו הלוהטת.

יצא לך לסוע ברכב עם גג פנורמי לאחרונה? אני מנחש שלא...

אחרת הייתי יודע שלמעט ב.מ.וו, שאר היצרנים נעזרים ברשת הצללה (במקום הכיסוי ה"רגיל" כמו שהיה נהוג בסאן רופים עד לפני שנים בודדות - ואותו כיסוי "רגיל" ומבודד הוא מהסוג המצוי בדגמי ב.מ.וו כמובן) - וזה נוראי. זה לא מבודד שומדבר, השמש מטגנת אותך והחום צולה אותך היטב.

צרף לגג הפנורמי המיותר הזה גם ריפודי עור (בעיקר כהים) ומצאת אחלה של דרך להתבשל היטב בחום / שמש שלנו.

סאן רוף עם כיסוי "רגיל" - זה בסדר. עוד מסוגל להבין את זה (למרות שהיה לנו באיביזה ופתחתי אותו אך ורק בערבים קרירים ונעימים), אבל גג פנורמי הוא פשוט בזבוז של כסף בעיני.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כיסוי רגיל זה פלסטיק אטום שלא עוברת השמש דרכו.

כיסוי הצללה זה רשת קשיחה כזה שעושה כאילו צל,

אצל אבא שלי בBMW יש את הפלסטיק, כשאני רוצה להרגיש קצת סטייל אני פותח את זה ואת הסאנרוף ואחרי חצי דקה אומר לעצמי איזה אידיוט אני וסוגר הכל מרוב חום שנכנס.

התפקיד הכי טוב של הסאנרוף זה להשאיר אותו פתוח כשהרכב עומד בשמש והחום יוצא ממנו, ולא יותר מזה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...