Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר? מעוניין לקחת לבדיקה יונדאי גטס שבקומפיוטסט מצאו שהגיר לא עובר חלק, ו"מושך" בעיקר מעבר משלישי לרביעי.

 

אודה על המלצות.

פורסם

לפי דעתי תכין טוב טוב את הארנק לפני שאתה נכנס לשם.

הייתי לוקח בשביל לקבל עוד חוות דעת, מעבר לזה, לרכב שלך אם המחיר גבוהה הייתי הולך לכיוון גיר מפירוק ולא מתעסק עם גיר .

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מקצועיים מאוד אך גם יקרים בהתאם.

האם רכשת את הרכב או שאתה רוצה לקבל חוות דעת על הגיר ? חוות דעת יכולה לעלות 200-300 ש"ח,תיקון מן הסתם הרבה יותר.יש בעיות שמכעון הגירים לא יוכל לעלות עליהן כאשר המנוע כבר חם וקורות דווקא כאשר הוא קר.

אם תחליט לרכוש למרות הגיר התקול- לשפץ גיר נע בין 4500-6000 ש"ח .

קרא כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?495982-%D7%92%D7%98%D7%A1-2008-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סיכום הביקור בגירומטיק- בדיקה בנסיעה ללא תשלום וללא אחריות.

 

אדם מאד נחמד נכנס לרכב התחבר עם סורק ויצאנו לנסיעת מבחן קצרה. חוות הדעת המקצועית שלו היתה שהגיר טיפ טופ, וכפי שנאמר כאן בשרשור אחר תוצאות הבדיקה במכון לא שוות את הנייר שהן מודפסות עליו. אמר לי גם ש-4-5 אנשים מגיעים אליו כל יום חיוורים כמוני כשמאוחר יותר מתברר שהגיר שלהם תקין.

פורסם

כל הכבוד.

שיחקו אותה במכון לגירים.

אתה לא יודע ולא תאמין כמה אנשים תמימים נאלצים להחליף או לשפץ גירים שבכלל לא צריך לגעת בהם או שהחלפת שמן פשוטה וקלה היא הפיתרון עבורם....בכל מיני מקומות מוסכים ומכונים.

לגבי בדיקות קניה אני תמיד אמרתי את זה בדיוק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

×
×
  • תוכן חדש...