Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי רכישת רכב ב5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלי הפנו אותי לפורום הזה.. דיפדפתי בו בעבר... עכשיו נרשמתי מחדש.. אחלה פורום =]

אוקיי.. אני מתכוון לקנות אוטו.. בתקציב מאוד נמוך.. סביבות ה5 אלף פלוס מינוס..

מה הייתם מציעים לי לקנות, שיהיה הכי זול מבחינת אחזקה, ושיהיה בגבולות התקציב כמובן.. חח..

ועוד דבר..

אוטו כזה כדאי לקנות לפי אמינות של הייצרן? או לפי מצב של האוטו? כי לדעתי האמינות היא אותו דבר בערך ברכבים כאלה.. אז עדיף לי לקחת את האוטו במצב הכי טוב שאני ימצא..

מה אתם אומרים?

תודה מראש לכל מי שעונה!! =]

*הכותרת נערכה. להבא תן כמה שיותר פרטים בכותרת. אנא קרא את כללי הפורום*

172

פורסם

זכור לשמור תקציב גם לביטוחים, טיפול "ישור קו" ותחזוקה כללית

פגו 205 ישנה, 87 או 88. מחירון נמוך ואם תמצא אחת במצב טוב אז תוכל להתחיל לסוע ללא טיפול ופשוט להנות ממנה עד שתשבוק חיים.

פורסם

*** נמחק הציטוט. אין טעם לצטט את ההודעה שמעליך. זה רק מכביד על השרשור ***

אתה מכיר פיג'ו שנת 87

שלא מתפרקת לגמרי? והמחיר שהוא ייצטרך להתחיל לתקן

יעלה לו כמה פיג'ו 205 GTI :wink:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

שים לב להודעתי מאמש בפורום מכוניות - קניהhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56047

אכן מה שאמרו קודמיי - נכון, אך יותר מכך לפעמים תמצא מכונית לא מאלה שנזכרו לעיל ברמת תחזוקה גבוהה - גם שווה לשקול קניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא חושב שקיים דבר כזה "אוטו ב 5000 ש"ח".

בוא נבדוק:

העברת בעלות: 177 ש"ח

ביטוח חובה : 2000 ש"ח (מחיר מייצג כללי)

ביטוח צד ג': 800 ש"ח

טיפול ראשוני("ישור קו"): 750 ש"ח (בקמצנות)

מיכל דלק אחד, והגעת ל 4000 ש"ח נוספים לפני שנסעת אפילו מטר.

לפעמים אנשים לא רואים את התמונה הכוללת. להחזיק אוטו זה דבר יקר מאוד, ואם אתה מחליט לקנות אוטו ב 5K ש"ח, כדאי שזה יהיה מתוך 10K שיש לך. אם הגעת ל 5K אחרי שרוקנת את כל החסכונות, לווית מחברים, ואספת את כל המטבעות שמתגלגלים בבית - כדאי שתסע באוטובוס.

אני לא אומר את זה כדי להיות רע. אם לא תעשה את החשבון הנכון, תמצא את עצמך חוסך היכן שאסור לחסוך כמו בהחלפת צמיגים בזמן, תיקונים במוסך נורמלי וכו. וכו.

אני לא הייתי מחפש אוטו שעונה על קריטריונים כספיים מוגדרים אלא על קריטריונים של אחזקה. למי היה האוטו שייך ואיך תיחזק אותו? האם יש קבלות על תיקונים לאחרונה? מה גיל הצמיגים ומצבם? מתי נבדקו הבלמים? .

רק אחרי שתמצא אוטו שעונה על קריטריונים של איכות בקניה, בדוק איך אתה עומד בעלות הקניה.

נמרוד

פורסם

תודה שהבאת את זה לתשומת ליבי.. =]

התכוונתי לאוטו עצמו שיהיה ב5000 פלוס מינוס.. לא כולל ביטוחים וטיפולים ראשוניים..

ובקשר לאחזקה - אמרתי את דעתי.. שיותר כדאי, אני חושב, לקנות אוטו במצב טוב מאשר אוטו שנחשב אמין =]

שבוע נעים לכולם =)

172

פורסם

ובקשר לאחזקה - אמרתי את דעתי.. שיותר כדאי, אני חושב, לקנות אוטו במצב טוב מאשר אוטו שנחשב אמין

נכון מאוד, במיוחד לאור התקציב הדל...

במחיר כזה ושנתון כזה אין ממש הבדל בין המכוניות... יש הבדל ביחס שהן קיבלו בשנים האחרונות.

dirty old man

need love too

פורסם

נסה לחפש פורד פיאסטה שנתון 88,89 [בעלי מנועי היוטה בדיוק זהים לגרסאות ה95,96] אוטו נטול בעיות ..מוסך ..מזה?..בכל מקרה אוטו די מהנה לתקציב הזה ואמין .וכמובן חסכוני ..נסה למצוא אחת כזו מזוג מבוגרים שלמיטב זיכרוני אוהבים את הרכב הזה!!

בהצלחה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לגבי מה שהעיר ELADDL

אתה מכיר פיג'ו שנת 87

שלא מתפרקת לגמרי? והמחיר שהוא ייצטרך להתחיל לתקן

יעלה לו כמה פיג'ו 205 GTI

צודק ב-100 אחוז מניסיון מוכר.

אח יקר..כמובן שאל תשכח את עניין התיקונים,טסט,ביטוח,דלק..

אבל אם אתה מדבר שיש לך כסף בצד ועוד 5K רק בשביל הרכב,אז..

1:פורד פיאסטה כמו שאמרו,מנוע מדהים.!!!! לא יודע מה שמו במנוע שלהם שהם באמת סוסים.!

2:תתפשר על אוטוביאנקי..במחיר של 5K אולי תמצא גם שנת 93 או 94..רכב נחמד..לא רואה מוסך כל יומיים..היה לי רכב כזה..וואלה למתחילים..חמודי.

לגבי מי שהמליץ על ג'אסטי..הגיוני ,רק לא אוטומט..הגירים שלהם באוטומט לא הכי..

ולהחליף חדש יעלה לך כמו הרכב.אז תרד מזה.

פורסם

לגבי הגירים אוטומט של הג'אסטי הם לא מומלצים כיוון שהם עדינים בעובדים על עיקרון "הגיר הרציף" שידוע בעדינותו ובחולשותיו ועניין הפחמים שם עדין ושיפוץ גיר כזה יכול להגיע אפילו לכל ערך הרכב ויותר ..לא לקחת ...!!!

פורסם

תודה שעזרת לי לציין את עניין הגיר שלהם..

אחלה יום.!

חבר השרשור,הרי לך כמה כתובות לרכבים באיזור המחיר שלך..

http://www.carbay.co.il/ITcar.asp?cID=3208

http://www.carbay.co.il/ITcar.asp?cID=3103

http://www.carbay.co.il/ITcar.asp?cID=3060

בהצלחה חבר..ד"א ברגע שתקנה רכב והכל מכספך האישי(לא אבא ואמא)

תתחיל להעריך כסף.!:-)

פורסם

אורי- לגבי ההערה האחרונה שלך אתה ממש צודק ..וזאת אני יכול להסכים איתך כי אני חש זאת על בשרי [קניית הרכב+ביטוח חובה+צד ג+דלק+טיפולים+חלקים+טסט+קוסמטיקה ונקיון..]..זה ממש מורגש בעיקר שאתה צעיר בן 18 שגם לומד וגם עובד!..

בהצלחה שיהיה לך פותח התרד במציאת האוטו שיתאים לצרכיך !

• תוכן חדש...