Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת בית לערב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

עלה לי רעיון וארצה את דעתכם

אני מעוניין לקנות בית ממוצע של חדר או שניים, להפוך אותו לסוג של מועדון, לשים בסלון ספה גדולה שיכולה להכיל 20-30 אנשים. מקרן, קריוקי, מוזיקה וכו'. הכוונה היא להשכיר את הבית במחיר של סכום מסויים, לערב כ500 שקלים. דירה זאת יכולה להיות מענה לסתם חבורת צעירים החוגגים יומולדת, ימי הולדת לילדים שהוריהם לא מעוניינים ללכלך את הדירה שלהם וכו'

תחשבו ש20 אנשים כול אחד שם כ25 שקלים ויש דירה לערב.

בעיקרון הבעייה המרכזית היא הרעש ולזה הפיתרון, לאטום את הדירה בצורה מקצועית כמו באולפן.

מה דעתכם? יש עוד דברים אולי שלא חשבתי עליהם? מה לגבי הרעש? איטום כמו באולפן לדוגמא יכול לאטום כול רעש ולו הקטן ביותר? שכולל מוזיקה, דיבורים צחוקים וכו'

פורסם

קח בחשבון שאתה רוצה להשתמש בשטח שמיועד למגורים לשימוש מסחרי, שזה נוגד לחוק.

מבחינת איטום אקוסטי, אפשרי, תצטרך לעשות שיפוץ נרחב ולשכור יועצים לשם כך וגם אז לא מובטח כי אולפני הקלטות מתכננים במיוחד עוד משלב הקונסטרוקציה ומערכות האיוורור.

פורסם

אני חושב שאתה טועה, זה לא שימוש מסחרי, תבין אני לא יעמוד בכניסה ואגבה x שקלים מכול אחד שנכנס כמו במועדון, אלה פשוט משכיר את הדירה אבל לטווח קצר ביותר של ערב אחד. מדוע השכרה לחודש אינה שימוש מסחרי והשכרה יומית היא כן ?

פורסם

אתה מנסה ללכת על הקו האפור שבין השכרה קצרת מועד למגורים לבין שימוש מסחרי.

ברגע שאיבזרת את הדירה עבור מסיבות קריאוקי, הטיעון של השכרת מגורים קצרת טווח הוא די חלש.

פורסם

לא שאני בא לשכנע אותך לרדת מזה, אבל יש אלף ואחת הוצאות שכרוכות הזה, דוגמה ל-2 מהם שאני כרגע חושב עליהם זה תעריף החשמל היקר יותר וביטוח לחוגגים (כי "אני משכיר לכם את השטח ומבחינתי תתפגרו בו", לא תופס בבית-המשפט).

ולא לדבר על מס הכנסה והתנגדויות של השכנים.

פורסם

אז שיקרא לזה airbnb וזה בסדר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני לא מבין למה אני צריך ביטוח. יש דבר מקובל מאוד שנקרא השכרה לטווח קצר, ההשכרה בדרך כלל יותר מערב אחד אבל זה לא העיניין והתשובה לטיעון שאיבזרתי בית כמו מועדון עם ציוד קריוקי זה אך ורק כדי שהדירה תיהיה יותר אטרקטיבית. אם אני שם מקרר גדול בדירה רגילה להשכרה זה לא פסול אבל רמקולים ומקרן זה כן? במקרה אני אני חושב שכדאי להתייעץ עם עורך דין. תודה רבה לכולם על הדעות שלכם זה עוזר ל מאוד. לגבי החשבון חשמל הגבוה אני מודע לזה ונכנס בחישובים.

אשמח לעוד דעות

זה מעליי כתב נכון, airbnb זה בדיוק השכרה לטווח קצר.

מי אמר שההשכרה חייבת להיות לבשל משהו במטבח וללכת לישון או איזה חוק אוסר על משכירים לעשות קריוקי בבית שהשכירו?. על מנת שלא יפריע לשכנים הדירה תהא כזאת שאטומה לרעש.

עריכה אחרונה על ידי Mdais
פורסם

למה שישברו את הדירה? לכלוך וכאלה ברור שיהיה, שאתה הולך לבלות במועדונים או משכיר מועדון קטן אתה שובר אותו ?

פורסם

נעזוב שנייה את הדיון החוקי, את השכנים שירצו לקבור אותך וכו.

אולפני הקלטות אטומים לסאונד מבחוץ אבל עיקר התפקיד של האיטום שלהם הוא לספוג הדים ותהודה מבפנים.

בנוסף לזה כל חדר הקלטות רציני כולל מערכת של לרוב שתי דלתות אטומות (תחשוב על דלתות מקלט) סמוכות אחת לשניה ומערכת איוורור מיוחד. (כלומר אם מעשנים בפני זה מסריח המון זמן)

בקיצר לא ממש השוואה נכונה, ויש תדרים שלעד יעברו הכל - לדוגמא באסים.

זה לא ריאלי לאטום דירה. בטח לא בעלות סבירה.

יש לי כמה חברים שהם חןלי קולנוע והתברכו במשכורות לא רעות - שאטמו חדר אחד (לרוב ממד) בשביל קולנוע ביתי - וכשזה נעשה כראוי - רק האיטום יכול להגיע גם לעשרות (לא בודדות) של אלפי שקלים. לחדר . קטן.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

פות"ש, היית פעם בלופט?

הרעיון שלך נשמע די דומה ויש לא מעט כאלו בארץ.

אז נכון שבלופט בנוסף לספות ומערכת קריוקי יש לרוב גם ג'קוזי/סאונה/שולחן סנוקר, אבל לא נראה לי שזה חסרון.

איזה יתרון יש לך על כל אחד מהלופטים האלו?

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

כאשר אתה משכיר דירה לרוב יש חוזה בינך לשוכר ובו מצויין בפירוש שהדירה מושכרת לצרכי מגורים בלבד. גם airbnb לרוב ההשכרה היא ליותר מלילה בודד. על סמך זה מס הכנסה מסתכל על הנושא כהשכרה למגורים. במידה ותשכיר על בסיס יומי ובמיוחד למסיבות רוב הסיכויים שיימצא שכן שידאג ליידע את רשות המיסים על העסק הלא חוקי שנפתח על מנת לנסות ולסגור אותו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...