Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס מציגה A-Class מתוחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/item/2867448

מרצדס ביצעה מתיחת פנים לA קלאס, וגם שינתה קצת מנועים.

בין היתר, גרסת הA45 מקבלת תוספת קטנה להספק ותעמוד כעת עם 381 סוסים גרמניים.

מסכנה אודי, בדיוק שחררה את הRS3 וקיבלה את תואר ההאץ' החזקה בעולם, ומיד באה מרצדס ובועטת אותה למטה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד הייתי איש של BMW ואהבתי אותם הרבה יותר אבל מרצדס בשנים האחרונות פשוט משאירות אבק לכל שאר היצרנים מבחינתי. (לגבי מראה חיצוני ואינטריור גרדא. לא יצא לנהוג באחת. אם מישהו מוכן לקחת אותי סיבוב בשמחה :lol:)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

סה"כ האינטיריור של המרצדס בסדר, רק את כל הכפתורים של המערכת שמע הייתי מעיף. פשוט יותר מידי כפתורים, עמוס מידי. חוץ מזה, באמת שהוא נראה טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם היו מביאים את הדיזל הבסיסית עם תיבה ידנית במחיר תחרותי הייתי קונה אחת בכיף.

פורסם
תמיד הייתי איש של BMW ואהבתי אותם הרבה יותר אבל מרצדס בשנים האחרונות פשוט משאירות אבק לכל שאר היצרנים מבחינתי. (לגבי מראה חיצוני ואינטריור גרדא. לא יצא לנהוג באחת. אם מישהו מוכן לקחת אותי סיבוב בשמחה :lol:)

:mm_yeah:

(התכוונתי לרשום את התגובה הזו כמעט מילה במילה אבל הקדימו אותי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נסיעה על אחת כזו עלולה להמחיש לך היטב את הפתגם "לא כל הנוצץ - זהב"...

פורסם
נסיעה על אחת כזו עלולה להמחיש לך היטב את הפתגם "לא כל הנוצץ - זהב"...

למדתי את זה כבר ממנו בגיל 12 8)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אל הקודמת הייתי דיי אדיש , אבל זאת , וואו שיחקו אותה , מדהימה.

מה? זו בסה״כ מתיחת פנים קלה... [emoji15]

פורסם (נערך)
זה לא בדיוק המצב. לצורך העניין נתמקד בסדרה 1 מול A קלאס וסדרה 3 מול C קלאס.

תמחור: בכל מצב המרצדס יקרה משמעותית ללא תמורה נראית לעין "כי זה מרצדס" וזה ציטוט של נציג מכירות. לא, זו אינה פליטת פה אלא מדיניות.

איכות תא הנוסעים בשני הסגמנטים המוזכרים לעיל טובה יותר בבווארית. פנים ה-A אולי מעניין יותר למראה מזה של ה-1 אך נופל ממנו באיכותו וכאשר מסתכלים על המחיר אז זה כמעט מביך.

גם סדרה 3 מרגישה איכותית יותר ממקבילתה אצל מרצדס.

ניהוג - אמנם זה נתון להעדפה אישית וזה לגיטימי לחלוטין להעדיף נוחות ושקט על פני ספורטיביות בגרסאות הרגילות, אך נראה שב.מ.וו מייצרים מכונות נהיגה טובות יותר ולא משנה על איזה דגם מדובר. זה בולט בהשוואה בין A45 ל-M135i שם לב.מ.וו יתרון ברור, לא בביצועים - אלה דומים עם יתרון קל למרצדס, אלא בתקשורת עם הנהג, בדברים שהרכב מסוגל לבצע ובמידת ההנאה והסיפוק מהנהיגה ברכב. 135/235 הן מכונות נהיגה פרופר בעוד ש-A45 היא עוד הוט האץ' מנופחת (מידי?).

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
למדתי את זה כבר ממנו בגיל 12 8)

משהו כזה...

ניהוג - אמנם זה נתון להעדפה אישית וזה לגיטימי לחלוטין להעדיף נוחות ושקט על פני ספורטיביות בגרסאות הרגילות, אך נראה שב.מ.וו מייצרים מכונות נהיגה טובות יותר ולא משנה על איזה דגם מדובר. זה בולט בהשוואה בין A45 ל-M135i שם לב.מ.וו יתרון ברור, לא בביצועים - אלה דומים עם יתרון קל למרצדס, אלא בתקשורת עם הנהג, בדברים שהרכב מסוגל לבצע ובמידת ההנאה והסיפוק מהנהיגה ברכב. 135/235 הן מכונות נהיגה פרופר בעוד ש-A45 היא עוד הוט האץ' מנופחת (מידי?).

ספורטיבו - אתה רואה, כשהדיון לא בענייני אלפא אנחנו אפילו מסכימים... 8)

פורסם

אין מה לעשות אבל מי שהיה בעלים של מרצדס יודע טוב מאוד שאי אפשר להשוות למתחרות.

האיכות הרבה מעבר לבמוו. הם אוהבים להציג כאילו הן מתחרות זו בזו אבל האמת רחוקה שנות אור.

האמת אילו הייתי בעלים של A קלאס הייתי טיפה מבואס כי בטיפיה יותר כסף קונים CLA :)

8)
פורסם

שוב, איכות תא הנוסעים, החומרים מהם מורכב תא הנוסעים, עדיפים בב.מ.וו מאשר במרצדס. לצורך העניין, A קלאס מציגה איכות פנים שאינה מכבדת את המעמד ובטח לא את המחיר. מוזמנים לבדוק בעצמכם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...