Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת מים מוגזמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

7 ליטר מתאים למיכל הדחה.

נראה לי שמצאת את הבעיה.

עכשיו לניסוי הפוך, למציאת השכן ש"גונב" ממך, ככה"נ בלי ידיעתו.

לבצע בשעה 3 בלילה (בהנחה שהשכנים שלך ישנים כולם).

1. סגור את הברז הראשי לדירה.

2. בדוק ששעוני המיים של כל הדיירים סטטיים.

3. פתח ברזי מיים חמים בדירה עד הסוף.

4. בדוק באיזו דירה מסתובב השעון.

5. (ביקורת) סגור ברזי מיים חמים. ודא שנעצר השעון לדירה ההיא.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתכן ששכן ספיציפי משתמש על חשבוני?

לפי הבנתי:

המים מהדוד שלי זולגים לצנרת הראשית של הקולטים שעוברים דרך כל הבניין ואז כל אחד שפותח ברז בעצם מקבל גם מהמים שלי.

האם אני טועה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

המערכת של הקולטים אמורה להיות סגורה (ונפרדת ממערכת המיים שלך). כמו שהיא פתוחה אצלך, היא עשוייה להיות פתוחה אצל מישהו אחר, או פתוחה למיים המשותפים של הבניין.

במצב תקין, כשאתה פותח מיים אתה צורך מיים מהמערכת שלך בלבד. לא כל מי שפותח ברז מקבל ממך מיים, רק מי שגם אצלו, כמו אצלך, יש מעבר בין המערכות.

לא מצאתי תמונה יותר טובה, אבל תראה תמונה שהמיים שמסתחררים בין הדוד לקולט נפרדים מהמיים שאתה צורך (כשהמערכת תקינה). בתמונה יש קולט אחד ודוד אחד - אצלך בבית המשותף - יש רבים.

setup4-300x204.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

זאת אומרת לעוד מישהו מהדיירים בבניין יש את אותה בעיה של צריכת מים מופרזת?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

סליחה על חוסר ההבנה,

אם אצלי יש זליגה החוצה,אז אתלו יש זליגה פנימה?

פורסם

כן, אני משער.

תעשה את הניסוי שאמרתי. סגור את הברז הראשי לדירה שלך ופתח מיים חמים בדירה. אם תקבל זרם משמעותי (לא רק ריקון הדוד) כנראה הוא יגיע מהשכן. תוכל לזהות אותו לפי השעון המסתובב.

ואולי זה לא שכן אלא המיים המשותפים בבניין.

פורסם

אם אני סוגר את הראשי לבית אין זרימת מים בכלל.

לסגור את הכניסת מים לדוד ולנסות את מה שכתבת?

פורסם (נערך)

לסגור את הברז הראשי. אפשר גם לסגור את ברז הכניסה לדוד, אבל לא צריך. ואז לפתוח מים בבית חמים. אם אתה "מחובר" לשכן, תקבל מיים בלי הגבלה, למרות הברז הסגור.

אם הכל תקין תקבל מיים חמים בזרם נמוך מהדוד שלך + בועות אויר שישאבו להשלים את הוואקום. אחרי כ-150 ליטר הכל יפסק.

אם אני סוגר את הראשי לבית אין זרימת מים בכלל.

אין זרימה בשעון או אין זרימה מהברז הפתוח?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם (נערך)

אין זרימה של מים חמים? מעניין... אז ההסבר היחיד שיש לי הוא שיש שסתום אלחוזר בינך לבין "גנב המיים" ולכן הזרימה אפשרית ממך אליו אבל לא להפך.

אם תוודא (על ידי בדיקה חוזרת) שהמיים אכן נעלמים דרך הדוד, הפתרון בכל מקרה יהיה החלפת הדוד בחדש.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

כמו שציינתי הותקן אל חוזר ע"י הטכנאי שהגיע לבדוק שאין נזילה.

כעת אסגור את ברז הכניסה לדוד וארוקן אותו,אם המים ימשיכו לרדת,יש נזילה בדוד?

מה סדר גודל של החלפת דוד?

דוד לא ניתן לתיקון?

פורסם
כמו שציינתי הותקן אל חוזר ע"י הטכנאי שהגיע לבדוק שאין נזילה.

לא, אני מדבר על אלחוזר בצנרת של המערכת הסולרית. אם מיים יכולים לעבור מהדוד שלך למערכת הסולרית ולא להפך, כנראה זה עקב אלחוזר שם.

כעת אסגור את ברז הכניסה לדוד וארוקן אותו,אם המים ימשיכו לרדת,יש נזילה בדוד?

לא, אין נזילה בדוד. כנראה יש מעבר מיים בין מערכות שאמורות להיות נפרדות, וכנראה המעבר הוא לכיוון אחד עקב אלחוזר.

מה סדר גודל של החלפת דוד?

דוד לא ניתן לתיקון?

לא כלכלי לתקן. לפני הכל אתה צריך בעל מקצוע שיוודא את הבעייה.סליחה, אבל אני מהנדס חשמל ולא מיים. בעל מקצוע ינתק את הכניסה של המיים מהקולטים ויראה אם מיים מהצנרת הפרטית שלך עוברים לשם. אם כן, מחליפים דוד.

למחירים: חפש "דוד מחליף חום".

פורסם

בשביל לנתק את כניסת המים מהקולטים לדוד ולבדוק אם נוזל מהדוד החוצה להזמין טכנאי?:lol:

הגענו עד דף 4,מפתח צינורות יש לי,אתמודד לבד.8)

כיצד ייתכן שיש מעבר בין המערכות,מהדוד שלי למערכת הקולטים או להפך?

רק במידה ויש חור שנפער מהזמן יהיה זליגה לא?

האל חוזר צריך להיות על הקו שיוצא ממחליף החום לקולט?

תודה רבה!

פורסם

נראה לי שעדיף טכנאי.

ראשית, כנראה תשתמש במפתח "שוודי", לא במפתח צינורות 8)

שנית, מדובר בהתעסקות במערכת הציבורית (אותה אתה צריך להשבית לשם העבודה!). למען שלום הבית בבניין המשותף, הזמן בעל מקצוע.

כן, מעבר מיים בין המערכות נגרם כנראה מהתפוררות הצינור של מחליף החום בתוך הדוד שלך. האלחוזר נמצא על הקו מהקולטים אליך.

• תוכן חדש...