Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת מים מוגזמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני יכול לסגור את הברז של הקולטים אליי ולעבוד בשקט על הדוד לא?

דרך אגב,הדוד כבן 10.

עריכה אחרונה על ידי dany

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה יכול - אז כן. אני לא יודע איפה יש ברז לקולטים. בנוסף יש כנראה גם משאבת סחרור שצריך לכבות.

צר לי, אין לי נסיון במערכות סולריות משותפות / מחליף חום וכו'.

:turn-l:
פורסם

הגענו למסקנה חד וחלק שהמחליף חום בדוד כנראה דולף ויש צורך להחליף דוד?

הכוונה היא האם אין עוד נקודה שיכולה לגרום לזילגה המטורפת הזאת שיש לי?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ערכת ניסוי שהוכיח לדעתי שהזליגה דרך הדוד. חזור עליו שוב (סגור את ברז הכניסה לדוד וודא שהצריכה אפס לאורך זמן).

פורסם

מצויין,תודה.

אחזור על הניסוי היום שוב והעדכן.

פורסם

לא כל כך הצלחתי להבין איך ייתכן שזולגים מים מהדוד שלו לדוד של השכן. הרי מדובר במחליף חום, במקרה של פיצוץ במחליף חום שבתוך הדוד המים יעברו מהדוד שלו לתוך המערכת הסולארית הסגורה, או להיפך מהמערכת הסגורה לדוד שלו.

בכל מקרה, אף שכן לא אמור לצרוך את המים האלו, אלא אם כן יש שכן נוסף שגם אצלו יש פיצוץ במחליף חום...

(אני לא בעל מקצוע או מומחה בתחום, זה נכתב רק מתוך הבנתי את המערכת)

פורסם

אתה צודק, צריך להיות חור גם במחליף החום בדוד של השכן. לחילופין הזרימה היא למערכת המיים המשותפת של הבניין.

פורסם

כנראה שהנזק הוא רק אצלי אחרת עוד שכן היה באותו בעיה.

פורסם

קודם כל, יתכן שלעוד שכן יש בעייה, רק שהוא לא שם לב אליה.

שנית, אם המערכת הסגורה באמת סגורה, אז סכום הצריכה של שניכם הוא נתון, וכל עודף בחשבון שלך הוא הפחתה בחשבון של השכן.

מה שלא יהיה - המיים העודפים הולכים למקום כלשהו, ולא נעלמים.

פורסם

הסיכוי שלשני שכנים יש פריצה במחליף חום הוא נראה לי די קטן...

לדוד עם מחליף חום צריך להיות שיבר על הצנרת שמגיעה מהקולטים בגג (זה צינור שיורד מהגג עד לקומה התחתונה ומעביר מים מהמערכת הסולארית).

בדיקה מאוד פשוטה: לילה אחד אתה לא סוגר שום שיבר של הדוד, רושם קריאת מונה. למחרת בבוקר לפני שפתחת מים (לא אסלה, לא בידה ולא תמי 4 וכו') בודק אם היתה תזוזה בשעון.

לילה שני, סוגר שיבר של מחליף חום ובודק בבוקר.

אם בלילה הראשון יש תזוזה ובשני אין, הוכחת שמשהו זולג בתוך הדוד.

פורסם

למחליף חום יש שני צינורות - כניסה ויציאה, ודר שניהם יכולים לצאת המיים.

במקום זאת, פות"ש סגר את צינור המיים הקרים בכניסה לדוד וראה שאבדן המיים נפסק, ובזאת הוכיח שהמיים הולכים לאיבוד דרך הדוד.

פורסם

אם אני מנתק כניסה ויציאה למחליף חום.

סוגר צד אחד ונושף בצד השני אני יתפוצץ אם המחליף שלם נכון?:lol:

• תוכן חדש...