Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת מים מוגזמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סגרנו שאני נותן לדוד עוד צ"אנס בבדיקת לחץ במחליף החום,

אם ייכשל אחליף דוד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני עומד בפניי החלפת דוד ומתלבט בין כרומגן לאור הטבע,אשמח לחוות דעת:

כרומגן-דוד מחליף חום 150 ליטר כולל כול האביזרים,התקנה,ופירוק הישן עם 4 שנות אחריות ב-2600.

אור הטבע-אותו חבילה רק עם 3 שנים אחריות ב-2100.

שני הדודים מצופים אמייל בפנים.

האם ההפרש של ה-500 שקל לשנת אחריות לטובת הכרומגן מומלץ?

אשמח לחוות דעת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לדעתי אין מה להתלבט בכלל בפער הזה, ולא בגלל האחריות. לדודי כרומגן ציפוי אמייל עמיד מאוד לעומת ציפוי צבע בתנור של אור הטבע. את ההבדל באיכות רואים לאחר כמה שנים, אם נשאר בכלל ציפוי מהצבע. לדעתי כרומגן.

פורסם (נערך)

אחרי יותר מ-6 שנות שימוש בדוד שלי (כרומגן) פירקתי את הפלנג' לניקוי אבנית (טיפל מונע). בדיעבד הפעולה הזו היתה מיותרת לחלוטין, אבל על הדרך התפעלתי מהמצב המצויין של ציפוי הדוד מבפנים. אין ספק שהדוד הבא שאקנה, יהיה כרומגן.

לדעתי, בין אור הטבע עם 3 שנות אחריות ב-2100 לאור הטבע עם 4 שנות אחריות ב-2600, אפשר להתלבט. כרומגן - אין התלבטות. להדגיש - אין לי שום נסיון עם אור הטבע.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אור הטבע גם הוא מאימייל לפי מה שנאמר לי,או שהוטעתי?

פורסם

בטלפון נאמר לי שהדוד מחליף חום שלהם עשוי אימייל.

כנראה שאלך על כרומגן.

פורסם
אחרי יותר מ-6 שנות שימוש בדוד שלי (כרומגן) פירקתי את הפלנג' לניקוי אבנית (טיפל מונע). בדיעבד הפעולה הזו היתה מיותרת לחלוטין, אבל על הדרך התפעלתי מהמצב המצויין של ציפוי הדוד מבפנים. אין ספק שהדוד הבא שאקנה, יהיה כרומגן.

לדעתי, בין אור הטבע עם 3 שנות אחריות ב-2100 לאור הטבע עם 4 שנות אחריות ב-2600, אפשר להתלבט. כרומגן - אין התלבטות. להדגיש - אין לי שום נסיון עם אור הטבע.

אתה יכול לפרט על הטיפול המונע?

אצלינו הדוד (מחליף חום) כבר 15 שנה ללא טיפול כלשהו.

לי יש הרגשה שהחימום החשמלי כבר לא כמו שהיה בהתחלה. לוקח לו יותר זמן לחמם (חימום מהיר)

בנוסף נראה לי שהלחץ של המים החמים ירד (מים קרים בלחץ חזק מאוד)

פורסם (נערך)

טיפול מונע - פירוק הפלנג' וניקוי האבנית שמצטברת בו (בתוך השרוול של המאיץ). במקרה שלי, לא היה כמעט מה לנקות.

במקרה של 15 שנה כנראה עדיף להחליף לפלנג' חדש.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

עדכון חלקי:

שלשום הוחלף דוד לכרומגן 150 ליטר.

כעת לחכות לחשבון המים הבא כדאי לראות שהמצב חזר לתקין או ללכת ישר לחברת המים ולבקש ביטול על הצריכה העודפת?

• תוכן חדש...