Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום

כמו בכותרת, בהתנעה קרה רק הנורה של החגורות מהבהבת (עד שחוגרים) והנורה של האוברדרייב (חץ כתום) דולקת באור טיפה חלש, כל שאר הנורות שאמורות להידלק ולהיכבות אחרי ההתנעה בכלל לא נדלקות. אחרי כמה דקות נסיעה זה נכבה.

הבנתי שתקלה בגיר אמורה לגרום לנורה הזאת להבהב, אבל הרכב נוסע כרגיל וכל הדברים האחרים עובדים, כמו אורות בדשבורד ובידית הילוכים.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקינות, רק בהתנעה של הבוקר זה קורה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה סרטון של התופעה.

אפשר לראות שכשלוחצים על הגז הנורה של בלם היד דולקת חזק יותר וכל הנורות האחרות לא נדלקות.

זה מתרחש רק בבקרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הידע שלי בחשמל שואף ל0, אני אמור לחפש כל חוט שמתחבר לשלדה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הבעיה היתה בלוח שעונים זה היה קורה תמיד ולא רק בהתנעה קרה, לא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה. אני אבדוק את הדברים שכתבת.

איך מבדילים בין הארקה טובה לדפוקה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלעד היה הכי קרוב. היום בבוקר כשהתקלה חזרה נגעתי קלות בלוח מחוונים וזה הסתדר מעצמו. כנראה בעיית מגעים באזור.

ממילא תכננתי להחליף את הנורות הירוקות שבפנים כי חלק חלשות אז כשיגיעו הנורות שהזמנתי אני אפרק את הלוח ואראה מה הולך שם.

• תוכן חדש...