Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה מפתיעה על HU !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, מפתיע לחלוטין...

לפני כמה ימים חבר שלי קנה במכרז אונליין HU מייד אין עזה. למען האמת הוא מייד אין צ'יינה. הוא נראה מצועצע לחלוטין, מליון נוריות צבועות, ומרגיש ביד כאילו הוא עומד להתפרק בכל רגע... הפאנל יורד וחושף את פתח הכנסת הדיסק, אבל מאוד מסובך להחזיר אותו בחזרה. זה ממש מרגיש כאילו עוד שניה הוא נשבר לך ביד. כשהוא מנגן ישנו מעין "אורגן אורות" מזעזע והכפתורים בצבע ספק אדום ספק בורדו, שילוב מגעיל לכל הדעות.

*אבל*...

הוא מנגן MP3-ים, הכל מכל וכל. לא היה שיר שהוא לא ניגן. הדיליי בין שיר לשיר הוא משהו כמו שניה עד שתיים, לא מורגש בכלל (כמו בדיסק רגיל). הוא ניגן CD-RW כמו מיים, ואכל בתאבון כל דיסק צרוב שניסיתי בו. הוא אפילו מגיע עם שלט ויש לו כיווני EQ נחמדים (רק PRESET, לא ניתן לכוון לבד, אבל יש לו כיוון באס וטרבל).

הוא משמש ברכב של חבר שלי גם כהגברה (שני 6X9 של סוני), ומגביר אותם נחמד מאוד.

ברור שלא מערכת אודיופילית, אבל חבר'ה - הצעצוע עלה לו 600 ש"ח !!!

יש לו אפילו יציאת RCA למגבר.

מאוד מפתה לזלזל ולקטול אותו, אבל אותי הוא ממש הפתיע.

הצעתי - לאנשים שלא מחפשים את הטופ, וישנם הרבה כאלו (למרות שכנראה רובם לא קוראים את הפורום הזה) - כדאי מאוד ללכת על מכשיר כזה! הוא נותן תמורה מדהימה לכסף. אז בפעם הבאה שמישהו שמחפש את המינימום לאוטו שואל אתכם מה כדאי, חשבו פעמיים לפני שאתם מציעים לו לקנות מכשיר ב-1500 ש"ח. לפעמים זה לא מה שהוא צריך ומכשיר כזה יהיה רכישה עדיפה בשבילו.

אני רק מקווה שהוא לא ישבר בקרוב ... :-)

(ואגב, אני נשאר עם ה-RF שלי)

פורסם

האמת שאני לא זוכר אם הוא קנה ב-olsale או netaction, אבל חיפשתי והנה לינק לדוגמא:

http://netaction.co.il/item.phtml?item=878472

נדמה לי שזה אפילו המכשיר הזה בדיוק, אבל גם אם לא ממש - אני בטוח שזה פחות או יותר אותו הדבר... כולם בסופו של דבר מיוצרים באותו מקום, אתה יודע :wink:

• תוכן חדש...