Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש: פארק תעשייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

שכנעת אותי לקפוץ לביקור באזור. ההיכרות שלי עם המקום היא בעיקר דרך אבי שעבד שם מעל עשור באחד המפעלים הראשונים שהוקמו בפארק. פעם אחרונה ביקרתי ב-2008 והאזור נראה די צחיח, מתאים מאד למפעל תעשייתי, קצת פחות למשרד. אולי כדאי לעשות שם סיבוב יסודי יותר.

לגבי מרחקי נסיעה זה לא מדוייק, אנשים שגרים באזור כפ"ס למשל יעדיפו להגיע להוד"ש/פ"ת או אפילו חולון ואור יהודה. קיסריה אולי לא רחוקה בהרבה בקילומטרים, אך פסיכולוגית זה כבר "צפון".

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק רציתי להציע את חולון. אני יודע שהשכירות שמה משמעותית יותר זולה במטרה למשוך חברות.

פורסם

והיתרונות שזה בניין חדש שנראה מעולה ויש מספר מסעדות סביב המתחם עצמו.

קרוב ליציאה לכביש 4 ולא רחוק מאיילון צפון/דרום.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש את האזור הייטק ברעננה

אני פה כבר 3 וחצי שנים

ציביליזציה יש...

פקקים לא חסר, בעיקר לבאים מהצפון, במיוחד מאז שקונברס עברו לשכונה

אני מניח שלתושבי השרון זה הרע במיעוטו

עיריית רעננה התחילה בתהליכים לשפר את הגישה לאזור אבל עד 2017 לא צפוי שינוי משמעותי

פורסם

לגבי רעננה - יש לי לקוח שיושב פה, ולהגיע לאיזור זרחין\התעשיה\התדהר מכפ"ס בשעות הבוקר (10-10:30) לוקח לי 20 ד"ק עבור נסיעה של קילומטרים בודדים. מצד שני, יש פה ציביליזציה סבירה והשכירות לא בשמיים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

~

הסיפור עם רעננה מוכר, אחותי עובדת שם ואני מתורגל בנסיעות נתניה-כפ"ס ובפקקי הבוקר שם. אזור נחמד אבל זה קצת יותר מדי עומס, ולמיטב ידיעתי ישנם מקומות עם יחס עלות-תועלת טוב יותר.

פורסם

מה עם כפר סבא הירוקה? יש את הקניון וראיתי שהם משכירים משרדים למעלה

כמעט אותו אזור, יש משלוחי אוכל מהמסעדות באזור ואין את כל הפקק המגעיל בכניסה לתדהר

פורסם

~

תודה, מעדיפים לא לטפס גבוה מדי. יתכן שבהמשך נצטרך להכניס כמה מכונות קטנות או לבנות אבטיפוס, לכן כדאי להיות קרובים לקומת קרקע או מצויידים במעלית מטען עם מסדרונות רחבים.

פורסם

פותח סטארט אפ חדש ולא מספר לי? חשבתי שאנחנו חברים (בפייסבוק) :-P

בתקופה האחרונה אני נמצא הרבה ב"פארקי תעשיה" שונים (בעיקר למטרת ראיונות עבודה כושלים), אז הנה הרושם (הראשוני) שלי לגביהם, מצפון לדרום:

קיסריה - מרחק הליכה קצר מהרכבת (מדובר על אזור התעשייה הצפוני, כ-10 דקות בהליכה נינוחה), נראה טוב ומטופח (ומרשים), אך רחוק מנתב"ג, ולא יודע איפה יש מסעדות באזור (ראיתי 2 מסעדות/בתי קפה, אך אין מה להשוות לנתניה למשל)

נתניה (אזור איקאה) - פארק תעשיה גדול והומה, גישה טובה לרכבת (מוניות שירות/נסיעה של דקות בודדות), שפע מסעדות ומקומות לאכול (אם כי עמוס שם כי יש הרבה חברות), אבל לא יותר מדי נקי/יפה (לפי דעתי), וגם המוני מדי.

חולון - מרכז עזריאלי המדובר (גישה נוחה לכביש ראשי, 4 אם אני לא טועה), נראה חדש, נקי ומודרני, חניון תת קרקעי ענק (אני לא השתמשתי בו בכלל, אלא מצאתי חנייה ברחוב, במרחק של דקה הליכה), יש בתי קפה ומסעדות (אומנם לא הרבה כמו בנתניה, אבל המרכז הזה הוא חדש יחסית, וחברות רבות עדיין רק בתהליכי מעבר), קרוב לנתב"ג אך רחוק מהרכבת. יש סניף מגה מעבר לכביש אם רלוונטי.

רחובות/נס ציונה - פארק תעשייה גדול ומודרני (אך מרגיש פחות המוני ו"חונק" מאשר בנתניה), נראה מטופח, קרוב מאוד לרכבת (הפארק ברחובות, נס ציונה יצריך קצת הליכה/רכב), גישה נוחה לנתב"ג. לכאן הגעתי עם רכב, אז בבוקר יש פקקי תנועה וכן בעיות חנייה (לא יודע מה המצב בשאר, פרט לחולון שם בכלל לא היו בעיות בנושא).

הייתי מציע גם את באר שבע - פארק הייטק חדש, נראה מודרני, מרחק הליכה מהרכבת, כנראה יהיה זול יותר, כשעה מנתב"ג, אבל אם העובדים מהשרון אז זה פחות רלוונטי.

פורסם
פותח סטארט אפ חדש ולא מספר לי?

אחרי מה שקרה עם המעסיק הקודם שלי אני נזהר מלהזמין חברים למקומות בהם אני עובד, במיוחד כשמדובר בסטארט-אפים בעלי סיכון גבוה. נדבר לקראת החגים כשאדע טוב יותר למה נכנסתי הפעם.

בינתיים תודה על האינפורמציה, חסכת לי הרבה זמן-גוגל. :smile:

פורסם
אחרי מה שקרה עם המעסיק הקודם שלי אני נזהר מלהזמין חברים למקומות בהם אני עובד, במיוחד כשמדובר בסטארט-אפים בעלי סיכון גבוה. נדבר לקראת החגים כשאדע טוב יותר למה נכנסתי הפעם.

בינתיים תודה על האינפורמציה, חסכת לי הרבה זמן-גוגל. :smile:

שתף אותנו בבקשה בפרטים פיקנטים. מה עשה חבר שלך שאנחנו לא יודעים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אזור תעשייה בת-ים מתחדש ומתפתח ולא חסרים שם משרדים. כביש 20 ותחנת רכבת כמה דק' משם. סופרדוש וכל עסקי המזון במרחק יריקה.

בתי מלון יש. אאל''ט יש גם רכבת ישירה מבת-ים לנתב''ג.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אזור תעשייה בת-ים מתחדש ומתפתח ולא חסרים שם משרדים.

תודה, נוסף לרשימה.

שתף אותנו בבקשה בפרטים פיקנטים. מה עשה חבר שלך שאנחנו לא יודעים?

לא החבר, המעסיק.

פורסם

~

בימים האחרונים בחנתי את העניין קצת יותר לעומק ואף יצאתי לסייר בכמה מהאתרים שהומלצו כאן. להלן הממצאים:

אזה"ת של הוד השרון (נווה ימין) - אכזבה קשה. קומץ בנייני משרדים בחלק האחורי, קל לראות שיש שם אובר-פופולציה, מלא מכוניות שחונות על כל מדרכה ובכל פינה וכוך. בכל כניסה או יציאה לחלק הרלוונטי של אזה"ת עוברים דרך מוסכים ובתי מלאכה ישנים, רחובות עם כבישים מרוסקים ושבורים, ובאופן כללי מקום שמרגיש ישן ומוזנח. לא הייתי רוצה להגיע לשם כל בוקר, קל וחומר להביא אורחים או משקיעים פוטנציאליים. כאמור, פעם אחרונה ביקרתי שם לפני הרבה שנים וחשבתי שעד עכשיו כל האזור כבר יראה טוב יותר, מסתבר שלא כך הדבר. אבל העיקר שיש קניון ליד.

פארק התעשייה חבל מודיעין (שוהם) - מקום מרשים בכל קנה מידה אפשרי. הכל יפה, חדש, מרווח, מתוכנן היטב, וגם הסביבה הטבעית יפה מאד. גישה טובה מכביש 6 ו-444, קרוב לנתב"ג, חבילה מצויינת על פניו. הבעיה היא בתחבורה ציבורית מאד מצומצמת (אין שם הרבה תחנות אוטובוס) וגם בכך שהמקום מתאים יותר למתקנים גדולים כמו מרכזי הפצה ולוגיסטיקה. הכל גדול, לכן המרחקים בהליכה ענקיים והמקום מעודד בעיקר נסיעה. התחושה מתחזקת לאור העובדה שלא ראיתי שם כמעט בתי קפה, מסעדות או חנויות - בשביל כל דבר צריך להיכנס לאוטו ולנסוע לעיר שוהם (חמש דקות משם אבל לא בהכרח משהו שתרגיש בנח לעשות באמצע יום עבודה). לא יודע עד כמה זה יתאים לנו.

אזה"ת מצפה ספיר (כוכב יאיר/צור יגאל) - הפתעת השבוע, לא הוצע פה אבל זכרתי שיש משהו כזה ונסעתי לבדוק. מקום חמוד לאללה, לא צפוף מדי, עם מרכז מסחרי קטן ליד וגישה טובה עם תח"צ. קרוב לכבישים ולכפ"ס, כנראה קצת לחוץ בבוקר אבל זה ידרוש בדיקה נפרדת בשעות הרלוונטיות. מבני משרדים עם גישה טובה למשאיות ומכונות, סה"כ נראה תפור עלינו.

אזה"ת אור יהודה - באמת בניין חמוד, אבל נראה שהגישה אליו מאזור השרון חייבת לעבור בקטעים הכי בעייתיים של כביש 4. מסיבה זו כרגע גם הוא, גם בת-ים וגם חולון עוברים לעדיפות נמוכה.

פארק התעשייה קיסריה - נפסל מחמת מרחק ותחבורה ציבורית בעייתית. נראה שמי שלא שוכר שם מקום קרוב לרכבת די נדפק מבחינת תח"צ, ובנוסף בדיוק נכנס לחברה עוד עובד שמגיע מאזור השפלה, כך שהחיפוש נוטה דרומה מנתניה.

פארק תעשיות עמק חפר - נראה מבטיח על הנייר (לפי אתר האינטרנט) אבל נפסל מאותה סיבה כמו קיסריה.

פארק תעשיות השרון (קדימה) - מבט קצר במפה הראה שהגישה של רוב העובדים תצטרך לעבור דרך כביש 4 או 57 שידועים כבעייתיים בשעות הרלוונטיות, לכן כרגע נדחה לעדיפות שניה.

אז זה המצב בינתיים, אבל יכול להיות שכל התמונה עוד תשתנה ברגע שנתחיל לדבר על כסף. עד אז ממשיכים לחפש ופתוחים לרעיונות נוספים, אז אם יש לכם כאלה - אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...